Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Sen yine o kadar yapabilmişsin ben varya her akşam eve gidip zar zor bi yemek yapıyorum. Yemekten sonra da uyuyup kalıyorum koltukta falan. Halsizlik ve uyku hali bende hiç geçmedi.

cok sevindim gozun aydin. masallah bebise sen yine de hic bisey yapma ne olur ne olmaz kendini koru. kolayindan bir yemek yaptinmi yeter o kadar ev biraz daha bekler canim zaten bu gun temizliyorsun yarin ayni dagniklik. bebis iyi olsun

Benim arkadasımın 3. Ayda baslamıstı bebisim olabilir yani her hamileliğin dinamiği farklı
korktum vallah insallah olmaz yaa zaten hamile kaldigimdan oglum kendi kendine buyuyor gibime geliyor cocugu ihmal etmisim gibi. bulantida olursa yazik cocuguma simdiden kardes aramiza girdi

korktum vallah insallah olmaz yaa zaten hamile kaldigimdan oglum kendi kendine buyuyor gibime geliyor cocugu ihmal etmisim gibi. bulantida olursa yazik cocuguma simdiden kardes aramiza girdi
Ah bebisim inan aynı duygular içindeyim. 6. Haftadan sonra ckk midem bulandı ilgilenemdm doğru düzgün

Gece iç gündüz içince yamultuyo insanı. Benim bulantım yok tedbir amaçlı yazdırdım. Geçen gün bi garipti midem kullanıyım dedim işe gitmeden içtim. Bütün gün bayılacak gibi uyku haliyle uğraştım

Sen yine o kadar yapabilmişsin ben varya her akşam eve gidip zar zor bi yemek yapıyorum. Yemekten sonra da uyuyup kalıyorum koltukta falan. Halsizlik ve uyku hali bende hiç geçmedi.
Bende de yemek yok annem de on gunu gecti sehri terk ettigi icin caresiziz cok ahdjdjdj disaridan soylemece disariya gitmece. Disarida yemek yemekten sogudum gercekten

Bende de yemek yok annem de on gunu gecti sehri terk ettigi icin caresiziz cok ahdjdjdj disaridan soylemece disariya gitmece. Disarida yemek yemekten sogudum gercekten
Ben artık dışardan da yiyemiyorum. Geçen yine yemek yapamadım dışarı çıktık pizza yiyeylim dedik iki dilim zor yedim midem başladı bulanmaya. Bide artık hem bulanıyor hemde midem ekşiyor aşırı rahatsız ediyor dışardan yediklerim.

Ben de yedikten sonra cok zorlanir oldum bir haftadir, karnim tum midem kasiklarim oralarin hepsinde garip bir hissiyat oluyor tarif edemiyorum ajdjdjdjd
Kiz bu ne zormus ya hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…