Bikaç gün önce biz yasakları çiğnedikKızlar dün doktora ilişki konusunu sormayı unuttum yaaa siz yasağı deldiniz mi belki sizden cesaret alırım Shsjsj
Nee daha pazartesi teslim mi edilecekmiş. Çarşamba vermiştin senbakıyorum bacım ya ankarada görünüyor şuan. tahmini teslimat için pazartesi diyor
Sen yine o kadar yapabilmişsin ben varya her akşam eve gidip zar zor bi yemek yapıyorum. Yemekten sonra da uyuyup kalıyorum koltukta falan. Halsizlik ve uyku hali bende hiç geçmedi.Kizlar ben evime yeni geldim deprem korkusundangeldim hemen dusunup huzursuzlanmamak icin is yapiyim hareket olsun hem dedim ama kafamda surekli bir sey olsa bu kadar kati nasil inicegim var..
tum evi supurdum ki evim ufak sayilir yani ay bir yoruldum bir yoruldumkanepeye devrildim yine ajdjdjdjd. Bu enerji lanet olasi ne zaman gelecek yaaaaaaa
cok sevindim gozun aydin. masallah bebise sen yine de hic bisey yapma ne olur ne olmaz kendini koru. kolayindan bir yemek yaptinmi yeter o kadarKızlar sonunda geldim. Biz gayet iyiyizDoktor kanama alanının tamamen geçtiğini söyledi. Şu an bir risk görünmüyor dedi. Tabii yasaklara devam. Ama sürekli yatma, kendini yormadan işlerini yap dedi. Bunu duymak da iyi geldi. İdrar tahlili ve kan tahlili verdim yine. 3 hafta sonra gideceğim diğer kontrole ve o zaman da ikili tarama yapılacak
Ben gece yatmadan 2 içiyordum. Cok bulantm varsa sabahta canımKızlar Prilam Dr’yi nasıl kullanıyorsunuz
Hahshshdhd VAAY bana bunlarla gelin HslsndşfmggBikaç gün önce biz yasakları çiğnedikEn son doktor daha yasak demişti ama olan oldu artık.
korktum vallah insallah olmaz yaaBenim arkadasımın 3. Ayda baslamıstı bebisim olabilir yani her hamileliğin dinamiği farklı
Ah bebisim inan aynı duygular içindeyim. 6. Haftadan sonra ckk midem bulandı ilgilenemdm doğru düzgünkorktum vallah insallah olmaz yaazaten hamile kaldigimdan oglum kendi kendine buyuyor gibime geliyor cocugu ihmal etmisim gibi. bulantida olursa yazik cocuguma simdiden kardes aramiza girdi
Kandırıldım bacım gel gel sana bişi göstercem dediHahshshdhd VAAY bana bunlarla gelin Hslsndşfmgg
Gece iç gündüz içince yamultuyo insanı. Benim bulantım yok tedbir amaçlı yazdırdım. Geçen gün bi garipti midem kullanıyım dedim işe gitmeden içtim. Bütün gün bayılacak gibi uyku haliyle uğraştımPrilam Dr verdi ayrıca mide bulantılarım için. Günde 2 tane kullanabilirsin dedi ama benim mide bulantımı bir tanesi de bastırır diye düşünüyorum çünkü aşırı bir bulantı yok. Eczacı da geceleri içmemi söyledi. Siz de mi öyle kullanıyorsunuz?
evet ya o gün 23 nisan olduğu için ertesi gün verildi kargoya. burdan amerikaya yolculuk süresi var. o yüzden 10 gün diyorlar zaten sonuç vermek içinNee daha pazartesi teslim mi edilecekmiş. Çarşamba vermiştin sen
Allahım ben bide Cumartesi vercem Allah bilir ne zaman ulaşacak.evet ya o gün 23 nisan olduğu için ertesi gün verildi kargoya. burdan amerikaya yolculuk süresi var. o yüzden 10 gün diyorlar zaten sonuç vermek için
Bende de yemek yokSen yine o kadar yapabilmişsin ben varya her akşam eve gidip zar zor bi yemek yapıyorum. Yemekten sonra da uyuyup kalıyorum koltukta falan. Halsizlik ve uyku hali bende hiç geçmedi.
Ben artık dışardan da yiyemiyorum. Geçen yine yemek yapamadım dışarı çıktık pizza yiyeylim dedik iki dilim zor yedim midem başladı bulanmaya. Bide artık hem bulanıyor hemde midem ekşiyor aşırı rahatsız ediyor dışardan yediklerim.Bende de yemek yokannem de on gunu gecti sehri terk ettigi icin caresiziz cok ahdjdjdj disaridan soylemece disariya gitmece. Disarida yemek yemekten sogudum gercekten
ya zaten her türlü o sonuç 10 günde ulaşacak elimize. hangi gün verirsek verelim. kanı ver, 10 günden geriye say. erken çıkarsa sürpriz olurAllahım ben bide Cumartesi vercem Allah bilir ne zaman ulaşacak.
Ben de yedikten sonra cok zorlanir oldum bir haftadir, karnim tum midem kasiklarim oralarin hepsinde garip bir hissiyat oluyor tarif edemiyorum ajdjdjdjdBen artık dışardan da yiyemiyorum. Geçen yine yemek yapamadım dışarı çıktık pizza yiyeylim dedik iki dilim zor yedim midem başladı bulanmaya. Bide artık hem bulanıyor hemde midem ekşiyor aşırı rahatsız ediyor dışardan yediklerim.
Ya ben bide bidahaki kontrole sonuç çıkınca giderim diye plan yaptıydım. Anam napacam benya zaten her türlü o sonuç 10 günde ulaşacak elimize. hangi gün verirsek verelim. kanı ver, 10 günden geriye say. erken çıkarsa sürpriz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?