10 gün sonra çağırdı o zaman sorayım gidinceSorup kendin alabilirsin istiyorsan
Benimki hic tartismaya acmadan direkt yazip verdi bunlar icilecek diyerek
Evet et madem doktorun oyle diyorsa, trombofili paneli baktirmadiysan hani, icin rahat eder oksaparla bence10 gün sonra çağırdı o zaman sorayım gidince
Ya benim doktor öğleden sonra çok yorgun oluyor galiba bidaha sabah gidicem
Oksaparı sordum düşüğün olduğu için kesmiyorum devam dedi
Yok hiçbişey baktırmadım zaten kürtajdan sonra hamile kalınca oksapar başlıcam demişti bana gerek yok test verme demiştiEvet et madem doktorun oyle diyorsa, trombofili paneli baktirmadiysan hani, icin rahat eder oksaparla bence
O zaman devamYok hiçbişey baktırmadım zaten kürtajdan sonra hamile kalınca oksapar başlıcam demişti bana gerek yok test verme demişti
Alıştım valla ajsjjs kendime batırmadan rahat etmiyorum ajajsO zaman devamzaten artik alismissindir merete
Şimdi beni bi aydınlatın kanka mesela 12+0 demek 12. Hafta bitti 13. Haftaya başladın mı demek oluyor ajajaO zaman devamzaten artik alismissindir merete
Evet canim 12+1 sin ya 13.haftaya basladin gun aliyosun demek sjdjfjf 12 yi doku dolu bitirdin demekŞimdi beni bi aydınlatın kanka mesela 12+0 demek 12. Hafta bitti 13. Haftaya başladın mı demek oluyor ajaja
oksapari gunde kac kere kullaniyorsub canim? oncesinde kan tahlili yapilmismiydi peki kan pıhtılaşması ile ilgili bende kullaniyorumda kan sulandirici onun icin sordum10 gün sonra çağırdı o zaman sorayım gidince
Ya benim doktor öğleden sonra çok yorgun oluyor galiba bidaha sabah gidicem
Oksaparı sordum düşüğün olduğu için kesmiyorum devam dedi
Kız çipiti öyle demedi 12. Haftaya yeni başladın dedi bana 12 +6 12. Hafta bitti demek oluyor dediEvet canim 12+1 sin ya 13.haftaya basladin gun aliyosun demek sjdjfjf 12 yi doku dolu bitirdin demek
Kız çipiti öyle demedi 12. Haftaya yeni başladın dedi bana 12 +6 12. Hafta bitti demek oluyor dediEvet canim 12+1 sin ya 13.haftaya basladin gun aliyosun demek sjdjfjf 12 yi doku dolu bitirdin demek
Günde 1 kez kullanıyorum hayır tahlil test vs yaptırmadım kuzum benoksapari gunde kac kere kullaniyorsub canim? oncesinde kan tahlili yapilmismiydi peki kan pıhtılaşması ile ilgili bende kullaniyorumda kan sulandirici onun icin sordum
Ajahahah ama soyle dusun gun hesabi olarak mesela uygulama bana 79 gunluksun diyor su an bol yediye dolu dolu 11 haftam artik da 2 gunum oluyor geriyeKız çipiti öyle demedi 12. Haftaya yeni başladın dedi bana 12 +6 12. Hafta bitti demek oluyor dedi
Kankama inanmayı tercih ediyorum çipiti kim
Hmm bitmek bilmedi ya şu 3 ayAjahahah ama soyle dusun gun hesabi olarak mesela uygulama bana 79 gunluksun diyor su an bol yediye dolu dolu 11 haftam artik da 2 gunum oluyor geriye
Senin bugun bitti artik mezun oldun jadjjdjd ama 13 hafta ilk trimester bi hafta daha dayan hadi jsjdjdHmm bitmek bilmedi ya şu 3 ay
Valla yaSenin bugun bitti artik mezun oldun jadjjdjd ama 13 hafta ilk trimester bi hafta daha dayan hadi jsjdjd
Her gunum birbirinin aynisi cok atraksiyonsuz kaldim yaaaa evin icindeValla yageçmedi bi türlü ahajaj
Ben dışarı çıkınca bacaklarım ağrıyor ajaja evde yatmaya o kadar alışmış kiHer gunum birbirinin aynisi cok atraksiyonsuz kaldim yaaaa evin icindeyatmaktan kilo aldik yemekten degil
Aksam yemege gittik donuste azicik sahilde yuruduk irgat gibi yoruldum gelince bi de utu yaptim gece gece. PertimBen dışarı çıkınca bacaklarım ağrıyor ajaja evde yatmaya o kadar alışmış ki
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Hiç stres yapmaKızlar saat 10 da doktorda olacam kalbini duymak için. Çok geriliyorum. Dua edin sağlıkla duyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?