Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Canım tüp bebekte ilk 3ay yasakladı doktorum benim de ekstra riskli görüldüğünden muhtemelen biz bu işi rafa kaldırdık doğum sonrasına kadar eşim çok evhamlı hayatta dokunmaz korkar
Bize de hiçbisey demedi bu konuyla ilgili ya. Zaten biz de simdiye kadar yeltenmemiştik. En güzeli rafa kaldırmak korktum anam

Hmmmmmmmmmmmm
Lekelenme falan filan tabi
En güzeli hiç yeltenmemek ama diyelim ki yeltendik bi kereden bisey olmaz heralde
Yok yavrum tup bebek de degil seninki neden sorun olsun bizimki tup oldugu icin ekstra bir riskti sekizinci haftaya dek. Gel gor insan kolayla cesaret edemiyomus gormus olduk bi haftadir birbirimize sacma kacamak bakislar atiyoruz ama hamle yapamiyoruz tirstigimiz icin sjdjfjfj

Ya valla gerçekten biz de şimdiye kadar çok iyi idare ettik işi dalgaya vurduk falan çokta şey yapmamak lazım ya nolur nolmaz bi tırstım

Kuzum bana en başından beri hiçbir sıkıntı yok devamke dedi çok rahat benim doktor bende anlamadım eşim korkuyor yapmasak mı acaba falan diye ama haftada bir falan en iyi ihtimalle bizde sıkıntı yok lekelenme vs de olmadı

Biz de sormadik dr da bir şey demedi zaten tüp bebek süreçten dolayi biz de kardeş olduk artık pazartesi randevum gidince soracağım artık

Hmmmmmmmmmmmm
Lekelenme falan filan tabi
En güzeli hiç yeltenmemek ama diyelim ki yeltendik bi kereden bisey olmaz heralde
Benim arkadaşım 5. Haftadan 38. Haftaya kadar hiç ara vermedi bir sorun olmaz demiş doktoru, benim ki de 3 ay yasakladı mesela zaten ben de istemiyorum korkudan

Aaa valla mı. Zaten iş işten geçti artık evham yapmanın da bi anlamı yok ama bi şakayla başladı hersey allahım yarabbim biz resmen hala çocuğuz kocamla ya doktora sorana kadar yeltenmem daha bu işe pisman oldum sonradan

Benim arkadaşım 5. Haftadan 38. Haftaya kadar hiç ara vermedi bir sorun olmaz demiş doktoru, benim ki de 3 ay yasakladı mesela zaten ben de istemiyorum korkudan
Ya vallahi bende istemiyorum hiç normalde ama benim dünyalar komiği kocamla şakalaşırken işin dozu kaçtı sjdjdkjdjsjsjsjdjdjd
Günahkar olduk cok pişmanım nabıcam diyo

En iyisini yine doktorun bilir canım bi sor da ona göre hareket et yine de, ben daha bişey demeden ilk kontrolden beri her seferinde sıkıntı yok devam edin bir şey olmaz korkmayın dedi, bizde ediyoruz çok sık olmasa da ama Allaha şükür lekelenme bişey olmadı

Zaten fil hortumu mu bu ya aslında mantıken bakıldığında ne kadar zararı olabilir

İlişki yasağı koymamıştı ilk başta ama kanama alanı oluşunca zorlamadan oluyor olabilir dedi. Yine yasaklamadı ama önermem dedi. Zaten lekelenmeden, korkumuzdan yapamıyoruz. Biz de kardeş gibi olduk valla

Yeni daktır da yasak değil ama çok sık olmasın dedi. Son iki ay yasak olacakmış.

İlişki yasağı koymamıştı ilk başta ama kanama alanı oluşunca zorlamadan oluyor olabilir dedi. Yine yasaklamadı ama önermem dedi. Zaten lekelenmeden, korkumuzdan yapamıyoruz. Biz de kardeş gibi olduk valla
Böyle de zor be bacım
Karşımdasın dokunamıyorum dedi elini uzattı namussuz bende uzattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…