- 22 Kasım 2022
- 2.637
- 2.780
- 63
Hmmmmmmmmmmmm8.haftada yasagimiz bitti ama yerinizde olsam 10u bitirirdim lekelenme vs olmamasi icin demisti. 11 bitti bizde tik yok korkudan ahsjsjsj
Karbonatlı su ya da doğal maden suyu iyi gelebilir bende normalde de reflü var bunlar rahatlatıyorkızlar bugün midem yanmaya başladı normal mine iyi gelir acaba
Çok içinden geldiyse Allah’a sığın yapacak bişey yokHmmmmmmmmmmmm
Lekelenme falan filan tabi
En güzeli hiç yeltenmemek ama diyelim ki yeltendik bi kereden bisey olmaz heralde
Bize de hiçbisey demedi bu konuyla ilgili ya. Zaten biz de simdiye kadar yeltenmemiştik. En güzeli rafa kaldırmak korktum anamCanım tüp bebekte ilk 3ay yasakladı doktorum benim de ekstra riskli görüldüğünden muhtemelen biz bu işi rafa kaldırdık doğum sonrasına kadar eşim çok evhamlı hayatta dokunmaz korkar
Yok yavrum tup bebek de degil seninki neden sorun olsunHmmmmmmmmmmmm
En güzeli hiç yeltenmemek ama diyelim ki yeltendik bi kereden bisey olmaz heralde
Ya valla gerçekten biz de şimdiye kadar çok iyi idare ettik işi dalgaya vurduk falanYok yavrum tup bebek de degil seninki neden sorun olsunbizimki tup oldugu icin ekstra bir riskti sekizinci haftaya dek. Gel gor insan kolayla cesaret edemiyomus gormus olduk bi haftadir birbirimize sacma kacamak bakislar atiyoruz ama hamle yapamiyoruz tirstigimiz icin sjdjfjfj
Kuzum bana en başından beri hiçbir sıkıntı yok devamke dedi çok rahat benim doktor bende anlamadımKızlar doktorunuz ilişki yasağı koydu mu veya bununla ilgili bi bilgilendirme yaptı mı? Biz simdiye kadar hiç sormadık o da bisey söylemedi kardeş kardeş geçiniyoruz aslında da merak ediyorum şu haftalarda problem midir acaba
Biz de sormadik dr da bir şey demedi zaten tüp bebek süreçten dolayi biz de kardeş olduk artık pazartesi randevum gidince soracağım artıkKızlar doktorunuz ilişki yasağı koydu mu veya bununla ilgili bi bilgilendirme yaptı mı? Biz simdiye kadar hiç sormadık o da bisey söylemedi kardeş kardeş geçiniyoruz aslında da merak ediyorum şu haftalarda problem midir acaba
Benim arkadaşım 5. Haftadan 38. Haftaya kadar hiç ara vermediHmmmmmmmmmmmm
Aaa valla mı. Zaten iş işten geçti artık evham yapmanın da bi anlamı yok amaKuzum bana en başından beri hiçbir sıkıntı yok devamke dedi çok rahat benim doktor bende anlamadımeşim korkuyor yapmasak mı acaba falan diye ama haftada bir falan en iyi ihtimalle bizde sıkıntı yok lekelenme vs de olmadı
Ya vallahi bende istemiyorum hiç normalde ama benim dünyalar komiği kocamla şakalaşırken işin dozu kaçtı sjdjdkjdjsjsjsjdjdjdBenim arkadaşım 5. Haftadan 38. Haftaya kadar hiç ara vermedibir sorun olmaz demiş doktoru, benim ki de 3 ay yasakladı mesela zaten ben de istemiyorum korkudan
Ya vallahi bende istemiyorum hiç normalde ama benim dünyalar komiği kocamla şakalaşırken işin dozu kaçtı sjdjdkjdjsjsjsjdjdjd
Günahkar olduk cok pişmanım nabıcam diyo
Boşver ya doktora sorana kadar böyle devam edin insan pişman oluyorBiz de sormadik dr da bir şey demedi zaten tüp bebek süreçten dolayi biz de kardeş olduk artık pazartesi randevum gidince soracağım artık
En iyisini yine doktorun bilir canım bi sor da ona göre hareket et yine de, ben daha bişey demeden ilk kontrolden beri her seferinde sıkıntı yok devam edin bir şey olmaz korkmayın dedi, bizde ediyoruz çok sık olmasa da ama Allaha şükür lekelenme bişey olmadıAaa valla mı. Zaten iş işten geçti artık evham yapmanın da bi anlamı yok amabi şakayla başladı hersey allahım yarabbim biz resmen hala çocuğuz kocamla ya doktora sorana kadar yeltenmem daha bu işe pisman oldum sonradan
Zaten fil hortumu mu bu ya aslında mantıken bakıldığında ne kadar zararı olabilirEn iyisini yine doktorun bilir canım bi sor da ona göre hareket et yine de, ben daha bişey demeden ilk kontrolden beri her seferinde sıkıntı yok devam edin bir şey olmaz korkmayın dedi, bizde ediyoruz çok sık olmasa da ama Allaha şükür lekelenme bişey olmadı
İlişki yasağı koymamıştı ilk başta ama kanama alanı oluşunca zorlamadan oluyor olabilir dedi. Yine yasaklamadı ama önermem dedi. Zaten lekelenmeden, korkumuzdan yapamıyoruz. Biz de kardeş gibi olduk vallaKızlar doktorunuz ilişki yasağı koydu mu veya bununla ilgili bi bilgilendirme yaptı mı? Biz simdiye kadar hiç sormadık o da bisey söylemedi kardeş kardeş geçiniyoruz aslında da merak ediyorum şu haftalarda problem midir acaba
Yeni daktır da yasak değil ama çok sık olmasın dedi. Son iki ay yasak olacakmış.Kızlar doktorunuz ilişki yasağı koydu mu veya bununla ilgili bi bilgilendirme yaptı mı? Biz simdiye kadar hiç sormadık o da bisey söylemedi kardeş kardeş geçiniyoruz aslında da merak ediyorum şu haftalarda problem midir acaba
Ahahahahahahha yaaa dimi hiç afhshshZaten fil hortumu mu bu ya aslında mantıken bakıldığında ne kadar zararı olabilir
Böyle de zor be bacımİlişki yasağı koymamıştı ilk başta ama kanama alanı oluşunca zorlamadan oluyor olabilir dedi. Yine yasaklamadı ama önermem dedi. Zaten lekelenmeden, korkumuzdan yapamıyoruz. Biz de kardeş gibi olduk valla
Ay sen beni çok güldürdün Allah seniBöyle de zor be bacım
Karşımdasın dokunamıyorum dedi elini uzattı namussuzbende uzattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?