Ben biraz stresliyim ya nedense ikili var ondan mı acaba bilmiyorum deli gibi belirti takip ediyorumOyiii ne güzel. Bir gün erken daha iyibende yarın gideceğim görmeye. Doktor 14 gün sonra demişti yarın 10. Gün.
Ve 2 yıl sonunda bugün nihayet 7+4 olabildik :) sizlerin ne güzel 10, 11 haftalara geldi.
Birde bende idrar yolu enfeksiyonu başladı sanırım. Yoğun alt karın ağrısı oluyor. Yarın onuda göstereceğim.
Ya bana onu burda poncik demisti sanirim taze emb transferi olmadigim icin dogru cikmaz gibi sanki bebek kasimda yapildi sjdjdjdjŞimdi chatgbt sana hangi ay hamile kaldığını soruyor. Senin transfer günün gayet belli, onu yazacaksın, doğum tarihini yazacaksın gayet güzel hesaplıyor. Bana kız dedi
Vallahi ben de sirf cocugum icin istiyorum, ben olamiyorum zaten esim vatandaslik almadan once evlendigimiz icin. Nikah tazelersek anca ajdjdjdj. Ama ulkenin gidisati sagolsun her seyi dusunduruyor insana, o yuzden boyle bir vatandaslik durumu isimizi cok kolaylastirir dedigin gibiesime kalsa bir gun tr de istanbulda durmaz, zamaninda avusturyada da yasamisligi oldugu icin o cok istiyor. Ben vatanim da vatanim ailem de ailem duygusalligim yuzunden kopamiyorum sjjddjjff
Tüp bebekle çin takvimi hesaplama diye bi sorsakYa bana onu burda poncik demisti sanirim taze emb transferi olmadigim icin dogru cikmaz gibi sanki bebek kasimda yapildi sjdjdjdj
Dur bi de bunla deniyeyim
Tum tuslara basmaca jajdjdjddjTüp bebekle çin takvimi hesaplama diye bi sorsak
Tüp bebekle çin takvimi hesaplama diye bi sorsakYa bana onu burda poncik demisti sanirim taze emb transferi olmadigim icin dogru cikmaz gibi sanki bebek kasimda yapildi sjdjdjdj
Dur bi de bunla deniyeyim
Nasıl da mucizevi bir durum yaTeyzelerim bu benim ilk fotografim bu aradabes gunluk hali boyle bebislerimizin bakin
Eki Görüntüle 3577811
Cocugumun tek artisi bes gunlukken bile fotosunun olmasi diyebilir miyiz hasjjddjdjTüp bebekle çin takvimi hesaplama diye bi sorsak
Nasıl da mucizevi bir durum ya
Çocuk büyüdüğünde gösterirsin al yavrum bu senin ilk foton diye
Bide kan yenilemeye gör sorsana bakalım o ne cıkacakCocugumun tek artisi bes gunlukken bile fotosunun olmasi diyebilir miyiz hasjjddjdj
Eki Görüntüle 3577818
Amannnn o da nedir dur yazayim hic duymamisimBide kan yenilemeye gör sorsana bakalım o ne cıkacak
Örnek veriyorum
20.08.1995 anne yaşı
20.08.1995 baba yaşı
Kan yenilemeye göre cinsiyet hesapla diyorsun
O da ilginç sonuçlar veriyor
O da kız dedi bana gııAmannnn o da nedir dur yazayim hic duymamisim
Ahahahah senin kiza dondu ahdjdjdjdO da kız dedi bana gıı
Canım sakin kaş güzelce muayeneni olacaksın testini yapacaklar geleceksin stres olma böyle herşey güzel geçecek her zaman olduğu gibiBen biraz stresliyim ya nedense ikili var ondan mı acaba bilmiyorum deli gibi belirti takip ediyorum
Evet bana da başta kız çıktı sonra erkeğe döndü chat gbt ye soruncaEneee buna da kız dediya
1 yaş ekliyomuş senin dediğin gibi
Sordum ben attı im sayfaya etkilemiyormışTüp bebekle çin takvimi hesaplama diye bi sorsak
Tamam demek ki tutarsız sonuç veriyor burdan bunu cıkardım
Seninkinin de kız olduğundan eminim nedenseSordum ben attı im sayfaya etkilemiyormış
Ya bu is cok garip cidden djfjfjTamam demek ki tutarsız sonuç veriyor burdan bunu cıkardımikisi de güvenilmezdir artıkın benim için kfjjdjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?