- 18 Şubat 2025
- 274
- 385
- 18
ayran içtim tuzluSüt bana çok iyi geliyor canım eğer tiksinmediysen tabi.. yada yoğurt da olabilir
Bi ilaç vardı mide yanmasına iyi geliyordu gaviskonmuydu adı acaba hamilelikte de içiliyorduayran içtim tuzlu
Bizim bilime değil hurafelere ihtiyacımız var hajssjjsjssAy kızlar kuzenim geldi 1 2 günlüğüne kalmaya kendisi doktor, tabi ben durur muyum patır patır soru bombardımanı sürekli dhdjd başladım yok o teorisi yok bu takvimi kuduruyor ahshs ben sana söyliyim ihtimali %50/%50 delirme diyo iki eğlence yaşatmadı bana yahaftaya fetal dna vericem bende bakalım yakında hepimizin belli olur, kendi yaşadıklarımızla teorilerimizi karşılaştırır yola devam ederiz hayırlısıyla
Şimdi ne muhabbetler döner derken inanılmaz realist yaklaşımlarla keyfimi kaçırdı fhsjsjdBizim bilime değil hurafelere ihtiyacımız var hajssjjsjss
Hahahahsjsjs çok normal nerden anlasın yüzük testini kan değişimini bilmem neyi doktorcuğummŞimdi ne muhabbetler döner derken inanılmaz realist yaklaşımlarla keyfimi kaçırdı fhsjsjd
Hahaha realiteyi bizde biliyoruz bize hurafe lazım aksiyon lazım bak bunda bunda böyle olmuş diyip kendimizle karşılaştırmamız lazım tadını böyle çıkarıyoruz dhdjd bi an önce öğrensekte ayy ciciler alsam bebişime kız erkek hepsi başımızın tacı zaten deHahahahsjsjs çok normal nerden anlasın yüzük testini kan değişimini bilmem neyi doktorcuğumm
Ayy kesinlikle ya azıcık kafa dağıtıyoruz şurada napalımmHahaha realiteyi bizde biliyoruz bize hurafe lazım aksiyon lazım bak bunda bunda böyle olmuş diyip kendimizle karşılaştırmamız lazım tadını böyle çıkarıyoruz dhdjd bi an önce öğrensekte ayy ciciler alsam bebişime kız erkek hepsi başımızın tacı zaten demaksat eğlence
Arkadaşımın erkekti 4 ay mide bulantısı kusma yaşadı çöpe atabilirsinbak benimki erkek cikarsa literature gecicem bulanti cinsiyet iliskini komple cope attiracak o teori benden gelecek
Benim hep basenlerden kilo alımı oluyorAa kızlar aklımdayken yazayım hamilelikte eğer basenden büyümeye başlıyorsanız kız oluyormuş
Ayyyy hadi hayırlı haberler canisi kaç oluyorsunKızlar ben yarın öğleden sonra gidiyorum doktora cuma günü eşimin full saatleri dolmuş o yüzden tek yarın boş
Bana kız dedi hepsi kız diyor da chatgbt ye usg fotosu atinca erkek diyorŞimdi chatgbt sana hangi ay hamile kaldığını soruyor. Senin transfer günün gayet belli, onu yazacaksın, doğum tarihini yazacaksın gayet güzel hesaplıyor. Bana kız dedi
Cinsiyetleri öğrenince anlayacağız artıkKız çıktıbenimki çift dikiş oldu ikisinde de kız çıktı
Benimde o bakilmamis eksik cikti tahlilde. Saglik ocagi bakar mi acaba oraya soracagim yarinKızlar ben kalp atışını bilmiyorum doktor sadece gayet düzenli demişti..
Bi de bugün dahiliyeye gittim vitamin hemogram vs baktı ama toksoplazma gibi enfeksiyonlara kadın doğum bakar onlar daha iyi bilir dedi12.haftadayım yaptıramadım bi türlü. Perinatoloğa gidicem o ister inşallah kadın doğuma uzun bi süre gitmicem çünkü.
7+2 de 130du bendeSizde kalp atışı en son kaçtı ya arkadaşlar
Benim de içime kız doğuyor kuşum sağlıkla kavuşalım inşallahhC cilekcanavari canimm seni alintilayamamisim ilk fotoda kıza benzettim bende ikinci fotoda emin olamadım
Çekirdek çıtla, bazen iyi geliyor bildiyimdenkızlar bugün midem yanmaya başladı normal mine iyi gelir acaba
8.haftada yasagimiz bitti ama yerinizde olsam 10u bitirirdim lekelenme vs olmamasi icin demisti. 11 bitti bizde tik yok korkudan ahsjsjsjKızlar doktorunuz ilişki yasağı koydu mu veya bununla ilgili bi bilgilendirme yaptı mı? Biz simdiye kadar hiç sormadık o da bisey söylemedi kardeş kardeş geçiniyoruz aslında da merak ediyorum şu haftalarda problem midir acaba
Canım tüp bebekte ilk 3ay yasakladı doktorum benim de ekstra riskli görüldüğünden muhtemelen biz bu işi rafa kaldırdık doğum sonrasına kadar eşim çok evhamlı hayatta dokunmaz korkarKızlar doktorunuz ilişki yasağı koydu mu veya bununla ilgili bi bilgilendirme yaptı mı? Biz simdiye kadar hiç sormadık o da bisey söylemedi kardeş kardeş geçiniyoruz aslında da merak ediyorum şu haftalarda problem midir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?