Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
yarın ankara da perinatoljide kontrolüm var. Çok heyecanlıyım .İkili Test yapacak mı cinsiyet belli olacak mı ? genel durumları nasıl heyecanlı bekleyiş başladı .
yapılabilir ikili test canım 11-14 hafta arasında yapıyorlar sanırım. Daha detaylı görebilirsin bebeklerini çok heyecanlı

Ayy kuşum bilmiyorum hajdjdjf cok heyecanlı. Ama ben öğrenmek istemiyom balon patlatcazzz shsjdjdndnd keremde yapamadm chnku direkt pipikosunu görmüştüm hahsjdjdjd
yaaa ben de hem merak ediyorum hem de öğrenmek istemiyorum hemen bizde kendi aramızda bişeyler yapacağız çünkü bakalım nasıl gelişecek şimdilerde görünmezse bile 2 mayısta tam 13+1 olacağım o gün perinatoloji kontrolüm var heralde orda belli olur diye düşünüyorum

Günaydın Kasım anneleriii
Bugünün gündemi kasık ağrısı
Sağlı sollu batmalar var geceden beri. 11. Haftaya yaklaşınca gelen güncelleme
Hosgeldin canim kayiyim da yanima otur zjdjfjfjf
Dun aksamdan beri yok anca bitti kasik agrilarim bu haftalik turu tamamladilar sanirim

Ahahaha sakla sakla oglusunun kuculenlerini belki kiz olsa da ortak uyan body tshirt kazsk filan olur

Herkese gunaydin kizlar umarim hepimizin gunu agrisiz sancisiz BULANTİSİZ gecer yataktan cikmaya korkuyorum, kalktigim an felegim donuyor sndjfnfjf. Sukurler olsun dunku kotu gunun ustune 10 saat uyumusum gece, bu da bir sey iki kez cis molasi verdim uykumdan allahim emri dkdkfjf.
Hemsirem bugun bir yokladi dune gore nasilsinzi diyor DEDİM HİC BOYLE ANLATMADİNİZ BANA GEBELİGİ ahdjdjdjd kizcagiza da cattim iyi mi bu haftalarda pik yapiyor malesef, bir iki haftaya hepsi azalacak diyor. Azalmazsa tepenizdeyim dedim…. Yani oyle diyemedim de Hmmm tmm cnm ins modunda kibarcik cevapladimnapiyim
Bugunden umutluyum, niyet ettim azicik da olsa evimi toparlamaya

Canım bu perinatoloji kontrolleri neden oluyor? Bizim doktor hiç bahsetmedi böyle biseyden

Tatlışım hazır kasık ağrın hafiflemişken bence hiç iş miş yapıp kudurtma tekrardan
Bırak şöyle keyifle uzan bi film aç kendine sütün içine aroma versin diye azıcık kahve at keyifle höpürdet şöööyle (bugün hayalimdeki yaşam)

Canım bu perinatoloji kontrolleri neden oluyor? Bizim doktor hiç bahsetmedi böyle biseyden
canım beni şuanda riskli gebelik kategorisinde tutuyorlar daha önceki düşüklerim ve düşük haftalarım sebebiyle o yüzden doktorum 13. haftada perinatolog muayenesi önerdi. detaylı usg ile bakacak bebeğe hem vajinal muayenede yapar muhtemelen. Çünkü kanama alanı olmadığı için belki vajinada bi tahriş var ordan leke geliyor bilemiyoruz kendi doktorum şuan vajinal kurcalamak istemiyorum dedi. perinatolog da 2 li test ve kan tahlili de ücrete dahil dedi daha önceki gebeliğimde gitmemiştim ama bunda ekstra bir temkinli ilerliyoruz. Fetal dna da yaptırmayacağım zaten genetik yaptırdık diye o yüzden bakılsın dedik

Hahahhahahahahahha yaaa
Sen benden bikaç gün öndesin, önce başlıyor önce bitiyor
Bi anda elektrik çarpar gibi ağrı giriyor delirtti beni
Ben senin fragmaninim yani dokuz ay boyle kasigimiz agriyacaksa ben parol icicem artik tadim cok kaciyor

Güzel kalbinden öpüyorum çiçeğim teşekkür ederim

Ayyy zaten tum gun yatiyorum iki aydir kiz bunaldim neyse buna sukur soylenmiyeyim hadi
Birazdan kahvaltimi yapip koseme gecerim tarif ettigin gibi ajdjdjf

Ayyy çok heyecanlı biz de pasta düşünüyoruz sadece parti gibi değil de ilk öğrendiğimiz anın hatırası olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…