- 16 Mart 2025
- 319
- 441
- 18
- 38
Doğru söylüyor. Benim eşim de devlet olduğu için içeri giremedi. Ultrason resmini görünce şok oldu. Benim kızım,bu benim kızım diye geziyor. Hayır nereden belli kız olacağıYa evet gecen hafta da o soku ben yasamistim, 8 haftadan 10 haftaya inanilmaz bir buyume gormus olmustumesim bile esas gecen hafta anladigini soyledi baba olcagini ne biliyim oncesinde goremiyorduk ya kafamda oturmuyodu diyor sjdjdjdj
Ay evet ama yine de çabuk geçti sanki ya bana mı öyle geliyor acaba burda hep beraber geçirdik belki ondanİnşallah canım. Hepimiz bundan sonra hep güzel haberlerle gelelim. Beta takiplerinden şu günlere gelmek çok güzel
Amin kusum amin yaKafein iyi geliyor ama kısa süreli yani bende öyle ikinci trimestera geçsek bi 14 15 olsak nefes alsak Yarabbiiim
Hepsinin bu kiz takintisiDoğru söylüyor. Benim eşim de devlet olduğu için içeri giremedi. Ultrason resmini görünce şok oldu. Benim kızım,bu benim kızım diye geziyor. Hayır nereden belli kız olacağı
Aslında geçmiyor gibiydi. Hele kalp atışı duyana kadar gecen süre 3 ay falandı sankiAy evet ama yine de çabuk geçti sanki ya bana mı öyle geliyor acaba burda hep beraber geçirdik belki ondan
Evet yaa. Daha şimdiden bir kız bebek aşkı sardı babalarıHepsinin bu kiz takintisieskidenmis o erkek adamin erkek oglu olur mantigi cok sukur hepsi kizci simdi ajjdjdj
Senin icine dogan bir cinsiyet var miEvet yaa. Daha şimdiden bir kız bebek aşkı sardı babaları
Çok geçmiş olsun hala devam ediyor mu kanama ya da lekelenmeGittim acile. Kadın doğuma sevk ettiler. Aslında Antalya bir kaç günlük gelmiştik. Bugün Mersin'e geri dönecektik. Altan muayene etti kanama göremedi. Kalp atışını var dedi. Ama yatış vermek istedi kabul etmedim yola çıkacağımızdan . Oda progesteron verdi. Eve dönünce kendi doktoruma gıtcem bakalım
ne aldınnn gizemli mesajlar yazmasan merakta bırakmaBugün ilk eşyalarımızı aldııımm
Ne aldin ne aldin bize de gosterBugün ilk eşyalarımızı aldııımm
Ayyyyy poncik hep bundan muzdaribimya kızlar genital bölgenizde terleme oluyor mu? günlük pedimde ıslaklık olmuyor ama çamaşırımın göbeğe doğru olan kısmında nemlilik oluyor terliyormuyum noluyorum anlamadım
geçmiş olsun canım belki de hareket etmek etkilemiştir biraz dinlensen iyi olurGittim acile. Kadın doğuma sevk ettiler. Aslında Antalya bir kaç günlük gelmiştik. Bugün Mersin'e geri dönecektik. Altan muayene etti kanama göremedi. Kalp atışını var dedi. Ama yatış vermek istedi kabul etmedim yola çıkacağımızdan . Oda progesteron verdi. Eve dönünce kendi doktoruma gıtcem bakalım
Ay eveet aynı şekildeyim sürekli değiştiriyorum çok saçmaya kızlar genital bölgenizde terleme oluyor mu? günlük pedimde ıslaklık olmuyor ama çamaşırımın göbeğe doğru olan kısmında nemlilik oluyor terliyormuyum noluyorum anlamadım
balım bunun utanması mı olur burda hepimiz kardeş olduk artık korktum dünden beri noluyor diyorum bakıyorum çamaşırın altında ıslaklık yok ama taytımın eşofmanımın ağ kısmı nemli çamaşırım nemli haydaa dedim noluyor bu hormonlar bizimle dalga geçmeye devam ediyor deseneAyyyyy poncik hep bundan muzdaribimcok kotu bisi utandigim icin yazamamistim buraya. Resmen hormonal terliyoruz oramizdan
ahahaha yalnız değilmişim sizi seviyorumAy eveet aynı şekildeyim sürekli değiştiriyorum çok saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?