- 23 Ocak 2019
- 3.326
- 10.931
- 208
- 35
yarın haber veririm inşallah folic asit ve oskaparı soracam artık bırakayım mı diyeyapılabilir ikili test canım 11-14 hafta arasında yapıyorlar sanırım. Daha detaylı görebilirsin bebeklerini çok heyecanlı
ben düşünmüyorum canım yaptırmayıAhh en heyecanlı zamanlara geldikk. Sen fetal dna yaptıracak mıydın
Oluyor malesef ben eşimle aynı kurumda çalışıyorum onun ağzı durmuyor bi de sigarayı bıraktım anlıyorlar saklamiyorum artık mecburenGünaydın kızzlarr
Biraz tırsmadım değil bende henüz sabah ağzıma bi şey atana kadar bi bulantı oluyor. Artar falan diye de korkuyorum biraz. Çalıştığımdan ekstra korkuyorum bebiş 3-4 aylık olana kadar söylemeyi düşünmüyorum çünkü
Ama hissenler var garip şekilde
Gittim acile. Kadın doğuma sevk ettiler. Aslında Antalya bir kaç günlük gelmiştik. Bugün Mersin'e geri dönecektik. Altan muayene etti kanama göremedi. Kalp atışını var dedi. Ama yatış vermek istedi kabul etmedim yola çıkacağımızdan . Oda progesteron verdi. Eve dönünce kendi doktoruma gıtcem bakalımCanım çok geçmiş olsun, hemen acile görünmen iyi olur. Haberdar et bizi
Ya aslında böyle ayarlamiyordum ama doktorların çağırdığı tarihler isteğim dışında çakışmış oldu. Yoksa bende daha fazla görmüş olayım diye iyi ayarlıyordum. Bu defa hesap tutmadıiki tarafa birden mi gidiyorsun? yakın tarihe almışsın ikisinin de randevusunu
Canim cok gecmis olsun, donunce ihmal etme gerekirse kendi doktorun da onerirse yatis yap cok daha ozenli bakilirsinGittim acile. Kadın doğuma sevk ettiler. Aslında Antalya bir kaç günlük gelmiştik. Bugün Mersin'e geri dönecektik. Altan muayene etti kanama göremedi. Kalp atışını var dedi. Ama yatış vermek istedi kabul etmedim yola çıkacağımızdan . Oda progesteron verdi. Eve dönünce kendi doktoruma gıtcem bakalım
Haber ver bize de lutfenYa aslında böyle ayarlamiyordum ama doktorların çağırdığı tarihler isteğim dışında çakışmış oldu. Yoksa bende daha fazla görmüş olayım diye iyi ayarlıyordum. Bu defa hesap tutmadı
Geçmiş olsun canım. Çok dikkat et. Kalp atışı varmış ne güzel. Hemen hemen herkeste kanama ya da lekelenme oldu. Strese girme. Allahın izniyle hiçbir şey olmazGittim acile. Kadın doğuma sevk ettiler. Aslında Antalya bir kaç günlük gelmiştik. Bugün Mersin'e geri dönecektik. Altan muayene etti kanama göremedi. Kalp atışını var dedi. Ama yatış vermek istedi kabul etmedim yola çıkacağımızdan . Oda progesteron verdi. Eve dönünce kendi doktoruma gıtcem bakalım
Gozun aydin annesiGeldimmmm9+2 haftalık. Baya baya bebek olmuş bu teyzeleri.. 2,5 cm olmuş. Ekranda doktor gösterince ayy kocaman olmuş dedim. Minyatür bebek 3 hafta sonra ikili test icin gelirsin dedi doktor. Bugün devlet hastanesi kontroluydu. Ben ne kadar test var yok hepsini yaptırmayı planliyorum
Eki Görüntüle 3577507
Büyümüş valla. İlk defa bir kontrolde bu kadar heyecanlandım. Öteki muayenelerde birsey anlaşılmıyordu. Bu defa kollarını bile gördümGozun aydin annesibuyumus bebegin
Ya evet gecen hafta da o soku ben yasamistim, 8 haftadan 10 haftaya inanilmaz bir buyume gormus olmustumBüyümüş valla. İlk defa bir kontrolde bu kadar heyecanlandım. Öteki muayenelerde birsey anlaşılmıyordu. Bu defa kollarını bile gördüm
Gözün aydın canımmm sağlıklı ilerlesin hepGeldimmmm9+2 haftalık. Baya baya bebek olmuş bu teyzeleri.. 2,5 cm olmuş. Ekranda doktor gösterince ayy kocaman olmuş dedim. Minyatür bebek 3 hafta sonra ikili test icin gelirsin dedi doktor. Bugün devlet hastanesi kontroluydu. Ben ne kadar test var yok hepsini yaptırmayı planliyorum
Eki Görüntüle 3577507
Bende zor kilo alırım ilk doğumda 15 kilo almistim. Ilk 5 ay 3 kilo almistim sonrasi birden masalı hamur gibi şiştim:) simdi de 2. Trimesteri bekliyorum heyecanla... bulanti hapını 2 gun içmedim geceden beri mahvoldumbenimde istah yok bulanti oluyordu. bir kac gundur yiye biliyordum simdide ishal oldum karisti her sey yinebirde zor kg alan biriyim
Senden naber bebisGünaydınnnnnnabersiniz
Bugün alt karnım mı rahmim mii çözemedim bi huzursuzluk var da şiddetli değil anlayamadımSenden naber bebis
Sirayla hepimizi dolaniyorBugün alt karnım mı rahmim mii çözemedim bi huzursuzluk var da şiddetli değil anlayamadım
Kafein iyi geliyor ama kısa süreli yani bende öyle ikinci trimestera geçsek bi 14 15 olsak nefes alsak YarabbiiimSirayla hepimizi dolaniyorbugun ben de insan gibi kahvaltimi yapabildim buna sukrediyorum hatta su an kendime odul kahvesi yaptim bas agrima iyi gelir diye umarak kafein almak istedi canim azicik
İnşallah canım. Hepimiz bundan sonra hep güzel haberlerle gelelim. Beta takiplerinden şu günlere gelmek çok güzelGözün aydın canımmm sağlıklı ilerlesin hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?