- 15 Aralık 2024
- 837
- 524
- 18
Evet bi etkisi varmış gerçekten rahatladım su içmeyi çok özlemiştimmCanım ben cam damacanaya geçtiğimden beri daha keyifle içiyorum çünkü cam serin tutuyor çok sevdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bi etkisi varmış gerçekten rahatladım su içmeyi çok özlemiştimmCanım ben cam damacanaya geçtiğimden beri daha keyifle içiyorum çünkü cam serin tutuyor çok sevdim
yapılabilir ikili test canım 11-14 hafta arasında yapıyorlar sanırım. Daha detaylı görebilirsin bebeklerini çok heyecanlıyarın ankara da perinatoljide kontrolüm var. Çok heyecanlıyım .İkili Test yapacak mı cinsiyet belli olacak mı ? genel durumları nasıl heyecanlı bekleyiş başladı .![]()
Ayy kuşum bilmiyorum hajdjdjf cok heyecanlı. Ama ben öğrenmek istemiyom balon patlatcazzz shsjdjdndnd keremde yapamadm chnku direkt pipikosunu görmüştüm hahsjdjdjdBen de Cuma kontrole gidicem benim de o zaman 11+1 oluyor bakarsın söylerler bir tahmin ne dersin![]()
yaaa ben de hem merak ediyorum hem de öğrenmek istemiyorum hemen bizde kendi aramızda bişeyler yapacağız çünkü bakalım nasıl gelişecekAyy kuşum bilmiyorum hajdjdjf cok heyecanlı. Ama ben öğrenmek istemiyom balon patlatcazzz shsjdjdndnd keremde yapamadm chnku direkt pipikosunu görmüştüm hahsjdjdjd
Ahh en heyecanlı zamanlara geldikk. Sen fetal dna yaptıracak mıydınyarın ankara da perinatoljide kontrolüm var. Çok heyecanlıyım .İkili Test yapacak mı cinsiyet belli olacak mı ? genel durumları nasıl heyecanlı bekleyiş başladı .![]()
Hosgeldin canim kayiyim da yanima otur zjdjfjfjfGünaydın Kasım anneleriii
Bugünün gündemi kasık ağrısı
Sağlı sollu batmalar var geceden beri. 11. Haftaya yaklaşınca gelen güncelleme![]()
Ayyy çok heyecanlı biz de pasta düşünüyoruz sadece parti gibi değil de ilk öğrendiğimiz anın hatırası olsun diyeAyy kuşum bilmiyorum hajdjdjf cok heyecanlı. Ama ben öğrenmek istemiyom balon patlatcazzz shsjdjdndnd keremde yapamadm chnku direkt pipikosunu görmüştüm hahsjdjdjd
Ahahaha sakla sakla oglusunun kuculenlerini belki kiz olsa da ortak uyan body tshirt kazsk filan olurValla mide bulantısından yüzümiz ne zaman gülcek bakalm
Keremi 12. Haftada öğrendm ama bunu bilmiyomm askim sağlıklı olsunda azck bi bileyim cinsiyet tahmn bile olr shdjdjdjd ona göre keremin kücükenlerini ayırayım![]()
Hahahhahahahahahha yaaaHosgeldin canim kayiyim da yanima otur zjdjfjfjf
Dun aksamdan beri yok anca bitti kasik agrilarim bu haftalik turu tamamladilar sanirim![]()
Canım bu perinatoloji kontrolleri neden oluyor? Bizim doktor hiç bahsetmedi böyle biseydenyaaa ben de hem merak ediyorum hem de öğrenmek istemiyorum hemen bizde kendi aramızda bişeyler yapacağız çünkü bakalım nasıl gelişecekşimdilerde görünmezse bile 2 mayısta tam 13+1 olacağım o gün perinatoloji kontrolüm var heralde orda belli olur diye düşünüyorum
Tatlışım hazır kasık ağrın hafiflemişken bence hiç iş miş yapıp kudurtma tekrardanHerkese gunaydin kizlarumarim hepimizin gunu agrisiz sancisiz BULANTİSİZ gecer
yataktan cikmaya korkuyorum, kalktigim an felegim donuyor sndjfnfjf. Sukurler olsun dunku kotu gunun ustune 10 saat uyumusum gece, bu da bir sey
iki kez cis molasi verdim uykumdan allahim emri dkdkfjf.
Hemsirem bugun bir yokladi dune gore nasilsinzi diyor DEDİM HİC BOYLE ANLATMADİNİZ BANA GEBELİGİ ahdjdjdjd kizcagiza da cattim iyi mibu haftalarda pik yapiyor malesef, bir iki haftaya hepsi azalacak diyor. Azalmazsa tepenizdeyim dedim…. Yani oyle diyemedim de Hmmm tmm cnm ins
modunda kibarcik cevapladimnapiyim
Bugunden umutluyum, niyet ettim azicik da olsa evimi toparlamaya![]()
canım beni şuanda riskli gebelik kategorisinde tutuyorlar daha önceki düşüklerim ve düşük haftalarım sebebiyle o yüzden doktorum 13. haftada perinatolog muayenesi önerdi. detaylı usg ile bakacak bebeğe hem vajinal muayenede yapar muhtemelen. Çünkü kanama alanı olmadığı için belki vajinada bi tahriş var ordan leke geliyor bilemiyoruz kendi doktorum şuan vajinal kurcalamak istemiyorum dedi. perinatolog da 2 li test ve kan tahlili de ücrete dahil dedi daha önceki gebeliğimde gitmemiştim ama bunda ekstra bir temkinli ilerliyoruz. Fetal dna da yaptırmayacağım zaten genetik yaptırdık diye o yüzden bakılsın dedikCanım bu perinatoloji kontrolleri neden oluyor? Bizim doktor hiç bahsetmedi böyle biseyden
Ben senin fragmaninimHahahhahahahahahha yaaa
Sen benden bikaç gün öndesin, önce başlıyor önce bitiyor
Bi anda elektrik çarpar gibi ağrı giriyor delirtti beni![]()
Güzel kalbinden öpüyorum çiçeğim teşekkür ederimSaydiklarinin hepsini yasamis biri olarak soyleyebilirim ki inan hicbiri zor degil anne olmak icin hepsine katlaniliyorrahmimden ameliyat da oldum iki kez rahim filmi de cektirdim hepsinde de cocuk gibi korka korka gittim. Tup bebek hayatta yapamam igne bile olamam dedim, bir degil iki kez yumurta toplattim kendi istegimle
yani o yola girince her seyi sirtliyor insan, allah yardim ediyor
umarim hicbirine gerek kalmaz, kalsa da biz hep burdayiz sana destek olmak icin
guzelce iyilesmene bak su akar yolunu bulur. Nasibin oyle buyuk ki hala bekletiyor seni cicegim
yazini guzelce gecir dugun dernek cicek bocek
![]()
Ayyy zaten tum gun yatiyorum iki aydir kiz bunaldimTatlışım hazır kasık ağrın hafiflemişken bence hiç iş miş yapıp kudurtma tekrardan
Bırak şöyle keyifle uzan bi film aç kendine sütün içine aroma versin diye azıcık kahve at keyifle höpürdet şöööyle(bugün hayalimdeki yaşam)
Ben dayanamadım kalp atışını duymadığım çocuğa avent emziklerden aldım indirimde diye görümcemin ısrarı üzerineKızlar ben tansiyon aleti aldım bir de ateşölçerçocuğuma erken diye bir şey alamıyorum kendime aldım ben de
![]()
Ayyy çok heyecanlı biz de pasta düşünüyoruz sadece parti gibi değil de ilk öğrendiğimiz anın hatırası olsun diye![]()
en heyecanli taraflariben kagitda yazani esimle acip okuyup videoya cekmeyi dusunuyorum baska birsey yok. mayis sonrasi ogluma bebek beklediyimizi soylemek istiyorum o zaman onun icin balon pasta yapariz dusundum 3 muz sadece. simdiden ogluma soylemek istemiyorum bisey olur diye mayis sonrasina kadarda kendim bekleyemem patlarim
![]()