Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Ay evet kadini hic sevmiyorum ama tup bebek oldugu icin kiyamiyorum gordum mu masallah diyip geciyodum ajdjdj
Yaptiklari sovlari saymazsak hastane odasindaki filan guzel geldi banada bebisler filan iki tane🩷🥹 bi de cok guzel bir kiz bi erkek ya mis bitti gitti ahdjdjd
kadını bende sevmiyorum ya tüp bebekle hamile kalmışsın evlat hasreti çekmişsin o kadar. bırak şovu mütevazı bir şekilde sevincini yaşa yani

instada burcu göçmen var tüple hamile kaldı , geçenlerde doğum yaptı. iki tane minicik bebek allahım ne güzel görünüyor dışardan :D
Yaa onu ben de içim giderecek izliyorum maşallah aynı anda aynı doktorda tüp bebek yaptırmıştık ikimizin de başarısız olmuştu ona da kendime de çok ağlamıştım geri gelmesin o günler 😊

kadını bende sevmiyorum ya tüp bebekle hamile kalmışsın evlat hasreti çekmişsin o kadar. bırak şovu mütevazı bir şekilde sevincini yaşa yani
O konuda Özden ozdogan kadın gayet doğal takiliuor hiç görmedim onda böyle gösterişler

Yaa onu ben de içim giderecek izliyorum maşallah aynı anda aynı doktorda tüp bebek yaptırmıştık ikimizin de başarısız olmuştu ona da kendime de çok ağlamıştım geri gelmesin o günler 😊
Bebeklerin yüzünü daha göstermedi ama bence ikisi de çok güzel. sarı sarı kafaları var allah nazardan saklasın. bize de kucağımıza almayı nasip etsinnnnn

O konuda Özden ozdogan kadın gayet doğal takiliuor hiç görmedim onda böyle gösterişler
Evet kendi kendine doğuruyor en azından. Ya benim şu insta aleminde tahammül edemediğim tek bir kadın var o da özlem öz.
Bak hayatımda ilk defa bi fenomene girdim yorum yaptım. iyi bi halt etmiş gibi bebeğini kaybettiği anları saniye saniye youtube için vloglamış
ya senin ne hakkın var milletin travmalarını tetiklemeye. ben 3 yavrumu kaybettim, çevremden bi allahın kuluna anlatmadım etkilenmesin diye

Evet kendi kendine doğuruyor en azından. Ya benim şu insta aleminde tahammül edemediğim tek bir kadın var o da özlem öz.
Bak hayatımda ilk defa bi fenomene girdim yorum yaptım. iyi bi halt etmiş gibi bebeğini kaybettiği anları saniye saniye youtube için vloglamış
ya senin ne hakkın var milletin travmalarını tetiklemeye. ben 3 yavrumu kaybettim, çevremden bi allahın kuluna anlatmadım etkilenmesin diye
Ayyy sus bak cok tutuluyorum ona. Ya biz odaya girince video cekmeyo zor akil ediyoruz kadin daha doktora cikarken video kaydina baslatiyordu. Bunlarin doktoruna da allah sabir versin gercekten imkan olsa kurtaji da videoya aldirir

Bisey diyim mi birak videoya cekmeyi ben esim ole bisi alip hastanede takmaya calissa kafasina firlatirim hic sevmem oyle seyleri wjdjdjdjd o ne ya oyle🤣🤣
ciddi görgüsüzlük 🤣🤣 parasıyla konumuyla övünüp etrafa saçma sapan (kendince) caka satan insanlardan hiç hoşlanmam çevremde de barındırmam 🤣🤣

Uyandım balım Alpereni gönderince geri uyumuşum kahvaltı hazırlıcam şimdi
Günaydın çiçeğim afiyet bal şeker olsun 😊🥰
Rabbim karnındaki bebisine sağlık versin güzelim sağsalim kucakla insallah 😍 o kadın ilk zamanlar çok masum geliyordu bana ama 3. Cocugundan sonra herseyi gösteriş herseyi takipçi için yaptığı o kadar belli ki biran 5.ye hamile olmadığını takipçi kasmak için yaptigini bile dusunmustum takip etmiyorum ama karşıma çıkıyor

Ayyy sus bak cok tutuluyorum ona. Ya biz odaya girince video cekmeyo zor akil ediyoruz kadin daha doktora cikarken video kaydina baslatiyordu. Bunlarin doktoruna da allah sabir versin gercekten imkan olsa kurtaji da videoya aldirir
Yaşayan 4 çocuğun var gidip onlara sarılsana sen neyin şovunu yapıyorsun yani. nefret ettim kız bütün hesaplarını her yerden engelledim bu sefer fan sayfaları çıkıyor :D
Önce stori atıyor bebeğimi kaybettim çok kötüyüm diye arkasından kahve linki veriyor basiretsiz kadın. delirdim :D

1fafeyla 1fafeyla randevun sabahtı canım ne yaptın haber ver bize ?

Günaydın çiçeğim afiyet bal şeker olsun 😊🥰

Rabbim karnındaki bebisine sağlık versin güzelim sağsalim kucakla insallah 😍 o kadın ilk zamanlar çok masum geliyordu bana ama 3. Cocugundan sonra herseyi gösteriş herseyi takipçi için yaptığı o kadar belli ki biran 5.ye hamile olmadığını takipçi kasmak için yaptigini bile dusunmustum takip etmiyorum ama karşıma çıkıyor
kız bi hesabını engelliyorsun diğer hesabı çıkıyor karşına rezillik yani çocuk ticareti

ciddi görgüsüzlük 🤣🤣 parasıyla konumuyla övünüp etrafa saçma sapan (kendince) caka satan insanlardan hiç hoşlanmam çevremde de barındırmam 🤣🤣
Dilan Polat’tan sonra normalleşti böyle şeyleri gösteriş haline getirmek hepsi birbiriyle yarışmaya başladı resmen

Back
X