Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Bu arada bebeğin nabzından cinsiyeti belli olur mu bilgisi olan var mı? Bizim 178 di eşim de çok meraklı doktora cinsiyeti görüyor musunuz diye sordu. Doktorun cevabı görüyorum %50 ihtimalle kız 🤣
Senin doktor da şakadan yapmis ahahshs
Benimki de 175 di carsamba. O nabza gore cinsiyet isi de hurafe mi bilimsel mi acaba😂

Kızlar selam. 7+1 de kese dışında ufak bir kanama alanı çıktı. Doktor yerleşme alanı da olabilir dedi. Progestan fitil verdi . Ayakta durma uzan dedi. Ben epey endişelendim ama 😣 bu başına gelip de kanama alanı kapanan var mıdır, düşük riski falan dedi doktor ödüm koptu 😣

Kızlar selam. 7+1 de kese dışında ufak bir kanama alanı çıktı. Doktor yerleşme alanı da olabilir dedi. Progestan fitil verdi . Ayakta durma uzan dedi. Ben epey endişelendim ama 😣 bu başına gelip de kanama alanı kapanan var mıdır, düşük riski falan dedi doktor ödüm koptu 😣
Kağan kocatepenin videosu var bu konuyla alakalı onu izle canım

kızlar prilam aç mı tok mu içiyosunuz bi de yan etkileri neler😔 bulantıdan yerimden kalkamıyorum yarın doktoruma yazdırmak istiyorum bundan çok kötüyüm her gece kusuyorum😔

Benim kapandı canım üzülme dinlenince geçiyor ben biraz abartıp hiç yerimden kalkmadım tabi korkup😂

2 gündür 1 fincan kahve içiyorum bişey olmaz galiba
Bunu okurken yudumluyordö ahsjdjd hiçbişi olmaz ya ben içiyom her gün 1 tane 🤩 keremde de içtim no problem

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 13
Back
X