- 14 Haziran 2022
- 797
- 987
- 33
Bizim cocuklar zaten hormon cocugu onlara koymaz meyvenin gdo su ajdjdjdjdjZaten günde 4 Estrofem içiyorum yürüyen hormon olmuşum jsjdj evet evet bilinçli tüketmek gerek
Canim ozele gelsene oradan yazayim sanasimlumina canım ben nipt testi için genoks firmasını düşünüyordum ama şikayet vara baktım içim karardı vazgeçtim. Natera Panaromanin da iletişim numarasını bulamadım. Hangi hastane aracılığı ile yapıyorlar testi ya da direk bir iletişim bilgisi paylaşabilir misin?
Valla ben genel olarak uyku ile ilgili bir sıkıntı yaşamadığımdan etki eder heraldeBugün bende bi tane progestan içsem ne olur ya. Şöyle güzel bi uyurum belki sabaha kadar kesintisiz
Değişik bişey yedin mi canım bugün ondan olabilir mi? Seni çok rahatsız ederse bi hastaneye git görün istersenKızlar bisey dicem bende akşamdan beri acayip bi gaz sancısı var bıçak gibi saplanıyor normal mi bu durum
Evet canım normal. Benim de çok sık oluyor. Doktoruma da söyledim. Metsil yazdı bana. Çiğneme tableti. Ben kullanıyorum. Rahatlatıyor.Kızlar bisey dicem bende akşamdan beri acayip bi gaz sancısı var bıçak gibi saplanıyor normal mi bu durum
Hanımefendi inşallah hem sizin hem bebeğinizin sağlığı yerinde olurİyi akşamlar kızlar. Bugün yoğun kanamam oldu. 3 pedi dolduracak derecede. Ama bebeğimin kalbi hâlâ atıyor. Yatış verdiler hastanede. Takip edecekler. Progestan hap verdiler ama biz seni bebek için değil senin sağlığın için yatırıyoruz kanaman daha da kötüleşirse başına bir şey gelmesin diye dediler. Sizce buradan döner mi? Tutunur mu bebeğim? Yaşayan var mı
İyi akşamlar kızlar. Bugün yoğun kanamam oldu. 3 pedi dolduracak derecede. Ama bebeğimin kalbi hâlâ atıyor. Yatış verdiler hastanede. Takip edecekler. Progestan hap verdiler ama biz seni bebek için değil senin sağlığın için yatırıyoruz kanaman daha da kötüleşirse başına bir şey gelmesin diye dediler. Sizce buradan döner mi? Tutunur mu bebeğim? Yaşayan var mı
benim durumum benzer oldu. 8 hafta olması gerekirken 6+3 görünüyor. 3 farklı doktora gittim ve asm’deki ebemizle görüştüm; doktorlardan biri “bu kararı tek doktor vermemeli, mutlaka bir başka arkadaşıma danışmak isterim” dedi, bir de ayrıntılı ultrason istedi. üçüncü doktor son üç ultrasonumda fetüste biraz büyüme olduğu için haftaya çarşambaya kadar beklememizi önerdi. bu arada aralarında en açık açık konuşan canım ebemizdi, çok ilgilendi, ultrasonlarıma baktı, bence olasılık yüzde 50-50 dedi. ben sizin yerinizde olsam karar vermeden önce en azından bir doktora daha danışırım.15 şubat salt günüm. Şuan 7 haftalık hamile olmam gerekirken bebek henüz 6 haftalıkmış. Haftaya gel kalp atışı yoksa sonlandırıcaz denildi. Geç döllenme de olabilir sağlıksız da, haftaya belli olur dedi. Bu durumu yaşayan var mı?
aaa aaa aynısı bana da oluyor yakizlar yeni sorunla geldimgogus altinda sol tarafta kaburga alti gibi bir yerlerde dunden bi pit pit hareket gibi oluyor kalp atisi gibi bisey. tabii ki bebek diyildir bu haftada. damarmi atiyor nedir anlamadim ki ne ola bilir acaba basina gelen oldumu ayni yerde hep
Annemlerdeydik kuru fasülye yapmış o dokundu sanırım amanin yok böyle bir sancıDeğişik bişey yedin mi canım bugün ondan olabilir mi? Seni çok rahatsız ederse bi hastaneye git görün istersen
Benim ilk defa oldu canım devami gelirse söylerim doktoruma alırım ilaçtanEvet canım normal. Benim de çok sık oluyor. Doktoruma da söyledim. Metsil yazdı bana. Çiğneme tableti. Ben kullanıyorum. Rahatlatıyor.
Öyle hikayeler duydum ki ne kanamalar sağlıkla sonuçlanıyor sen kendine dikkat ettiğin sürece bebeğe de iyi bakmış olursun dua ve moral olmazsa olmazımız için rahat olsunİyi akşamlar kızlar. Bugün yoğun kanamam oldu. 3 pedi dolduracak derecede. Ama bebeğimin kalbi hâlâ atıyor. Yatış verdiler hastanede. Takip edecekler. Progestan hap verdiler ama biz seni bebek için değil senin sağlığın için yatırıyoruz kanaman daha da kötüleşirse başına bir şey gelmesin diye dediler. Sizce buradan döner mi? Tutunur mu bebeğim? Yaşayan var mı
Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla ilerler dualarımız seninleEvet. Yine duyduk. Ama şaşırıyor doktorlar. Öyle diyeyim. Çok yoğun bir kanama alanı varmış çünkü. Allah razı olsun
Evet çok haklısın ama özelde kürtaj olmak istemiyorum daha önceki kürtajımdan sonra o doktora bir daha gidemedim muanesi bile bana hep kötü tecrübemi yansttı bu özeldeki en azından riskli gebelik uzmanı hemde tüp bebek doktoru . Onda kürtaj olursam yine aynı durumu yaşayıp gidemem bir şans daha vermem diye endişede ediyorum. Devletteki doktor yeni gelmiş ve baya da bilgisi hemde kadın kendimi daha iyi hisettim yanında pazartesi gel dedi zaten en azından içimde bir şüphe kalmaz geç döllenmeyse ya demem. Psikolojik olarak zaten dipteyim diyebilirim . Hep aynı şeyleri yaşamak çok üzücü. Siz nasıl oldunuz bu arada nasıl geçti?? . Geçmiş olsun rabbim birdahkine sağlıkla sıhhatle nasip etsin.Canım benim seni asla üzmek istemem ama ertelemek hem psikolojik hem de bedenen insanı aşırı yıpratıyor bence hemen gitmelisin. Sağlıklı olduğu bir gün sonra bile anlaşılıyor çünkü. Biz bugün gittik iki günde hiç gelişim göstermemiş her şey hala aynı istersen bekleyelim seni şuan için zehirlemez dedi ama ben beklemek istemediğim için dörtten sonra kürtaj olacağım. İnşallah sen bu durumu yaşamazsın ama bugün gidersen belli olur zaten bir mm bile büyümüş olsa bekle derim ama büyümüyosa aldırmaktan başka elimizden hiçbir şey gelmez ne yazık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?