Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Off zaten gereksiz bi iştahım var kaç sayfa yemek okudum
İki gündür canım tatlı çekiyor diye kalktım trileçe yaptım her ay yaptığım ve gerçekten iyi yaptığım tatlı fiyasko oldu. Çok fenalardayım şuan

simlumina canım ben nipt testi için genoks firmasını düşünüyordum ama şikayet vara baktım içim karardı vazgeçtim. Natera Panaromanin da iletişim numarasını bulamadım. Hangi hastane aracılığı ile yapıyorlar testi ya da direk bir iletişim bilgisi paylaşabilir misin?

Canim ozele gelsene oradan yazayim sana

Kızlar bisey dicem bende akşamdan beri acayip bi gaz sancısı var bıçak gibi saplanıyor normal mi bu durum

Hanımefendi inşallah hem sizin hem bebeğinizin sağlığı yerinde olur Dualarımız sizinle

Canım Allah yardımcın olsun. Güçlü bir bebek tutunacak inşallah

benim durumum benzer oldu. 8 hafta olması gerekirken 6+3 görünüyor. 3 farklı doktora gittim ve asm’deki ebemizle görüştüm; doktorlardan biri “bu kararı tek doktor vermemeli, mutlaka bir başka arkadaşıma danışmak isterim” dedi, bir de ayrıntılı ultrason istedi. üçüncü doktor son üç ultrasonumda fetüste biraz büyüme olduğu için haftaya çarşambaya kadar beklememizi önerdi. bu arada aralarında en açık açık konuşan canım ebemizdi, çok ilgilendi, ultrasonlarıma baktı, bence olasılık yüzde 50-50 dedi. ben sizin yerinizde olsam karar vermeden önce en azından bir doktora daha danışırım.

aaa aaa aynısı bana da oluyor ya

Değişik bişey yedin mi canım bugün ondan olabilir mi? Seni çok rahatsız ederse bi hastaneye git görün istersen
Annemlerdeydik kuru fasülye yapmış o dokundu sanırım amanin yok böyle bir sancı
Evet canım normal. Benim de çok sık oluyor. Doktoruma da söyledim. Metsil yazdı bana. Çiğneme tableti. Ben kullanıyorum. Rahatlatıyor.
Benim ilk defa oldu canım devami gelirse söylerim doktoruma alırım ilaçtan

Öyle hikayeler duydum ki ne kanamalar sağlıkla sonuçlanıyor sen kendine dikkat ettiğin sürece bebeğe de iyi bakmış olursun dua ve moral olmazsa olmazımız için rahat olsun

Evet. Yine duyduk. Ama şaşırıyor doktorlar. Öyle diyeyim. Çok yoğun bir kanama alanı varmış çünkü. Allah razı olsun
Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla ilerler dualarımız seninle çok yakın bir arkadasımda kan pıhtılaşması sorunu vardı aynı böyle ped ped kanaması olurdu çok şükür hiç bir sorun yaşamadı sende atlatırsın umarım

Evet çok haklısın ama özelde kürtaj olmak istemiyorum daha önceki kürtajımdan sonra o doktora bir daha gidemedim muanesi bile bana hep kötü tecrübemi yansttı bu özeldeki en azından riskli gebelik uzmanı hemde tüp bebek doktoru . Onda kürtaj olursam yine aynı durumu yaşayıp gidemem bir şans daha vermem diye endişede ediyorum. Devletteki doktor yeni gelmiş ve baya da bilgisi hemde kadın kendimi daha iyi hisettim yanında pazartesi gel dedi zaten en azından içimde bir şüphe kalmaz geç döllenmeyse ya demem. Psikolojik olarak zaten dipteyim diyebilirim . Hep aynı şeyleri yaşamak çok üzücü. Siz nasıl oldunuz bu arada nasıl geçti?? . Geçmiş olsun rabbim birdahkine sağlıkla sıhhatle nasip etsin.

Kızlar Allah hepinizinden bin kere razı olsun. Pazartesi günü doktora gidince bebeği, kalp atışını görünce doktor Beta HCG bakmadı. Sadece bir hastalık durumu var mı diye genel tahliller yaptı. Hesaplarıma göre o gün Beta HCG 30 bin civarlarında olmalıydı. Doktor da onayladı. Dün de en azından bir 80-90 bin çıkmalıydı bence. Ama 44 bin çıkmış. APTT düşük. Doktor daha gelmedi. Yarın yine kalp atışına bakacağız demişti gece. Keşke ilk başta bu hastaneye gelseymişim diyorum. O kadar detaylı bakıyorlar ki ben ilk başta niye öteki hastaneye gitmişim diye sorguluyorum kendimi. Doktorum orada diye dün kanama olunca oraya gittim. Acilde bakmadılar. Doktorum almadı. Başka bir doktor baktı da şehir hastanesine yolladı beni. Allah herkese vicdanlı insanlarla karşılaşmayı nasip etsin. Belki en başından tahlillerim düzgün yapılsaydı progestan, kan sulandırıcı ya da başka bir ilaç verilseydi farklı olurdu. Tabii ne gelirse Allah’tan. Veren de o. Alan da o. Şu an doktoru bekliyorum. İnşallah hayırlı haberler alırım da buraya mutlulukla yazarım. Çok uzun oldu. Hakkınızı helal edin. Kocam internete çok bakma diyor ama buraya bakmadan edemiyorum. Yazdıklarınızı okuyunca biraz olsun içim rahatlıyor.

Merhaba
Bu Çarşamba günü ikili tarama testim var
Nasıl yapılıyor neler bekliyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…