- 16 Mart 2025
- 283
- 358
- 18
- 38
Yaa bence manavlar biraz abartıyor, şisiriyor fiyatları. Bu gittiğimiz manav hep piyasanın üzerinde fiyatlar koyuyor. Mevsimi olması bile farketmiyor. Zaten ben girmedim manava ama eşimi tembihlemiştim. Afaki bir fiyat olursa alma dedim. Dur bakalım daha kim bilir neler isteyecek canımızO soygunculuk zaten 5 tane için 400 verilir mi iyi yapmışsın. Oh sevindim ya otur keyifle ye simdi
Hep böyle tuzlu ekşi ferah şeyler yiyesim var ya. Aramızda tatlı yiyen cıkmadı daha demiYaa bence manavlar biraz abartıyor, şisiriyor fiyatları. Bu gittiğimiz manav hep piyasanın üzerinde fiyatlar koyuyor. Mevsimi olması bile farketmiyor. Zaten ben girmedim manava ama eşimi tembihlemiştim. Afaki bir fiyat olursa alma dedim. Dur bakalım daha kim bilir neler isteyecek canımız
Bugün bende bi tane progestan içsem ne olur ya. Şöyle güzel bi uyurum belki sabaha kadar kesintisizProgestan içiyorsan o yapıyor canım ben de sarhoş gibiyim
Canımm bebeğin tutunmuş zaten bak kalbi atıyormuş ne güzelİyi akşamlar kızlar. Bugün yoğun kanamam oldu. 3 pedi dolduracak derecede. Ama bebeğimin kalbi hâlâ atıyor. Yatış verdiler hastanede. Takip edecekler. Progestan hap verdiler ama biz seni bebek için değil senin sağlığın için yatırıyoruz kanaman daha da kötüleşirse başına bir şey gelmesin diye dediler. Sizce buradan döner mi? Tutunur mu bebeğim? Yaşayan var mı
7+2 dediler. Çevresinde çok yoğun kanama alanı varmış. Düşebilir dedilerCanımm bebeğin tutunmuş zaten bak kalbi atıyormuş ne güzelkaç haftalık tam?
Canim acil sifalar insallahİyi akşamlar kızlar. Bugün yoğun kanamam oldu. 3 pedi dolduracak derecede. Ama bebeğimin kalbi hâlâ atıyor. Yatış verdiler hastanede. Takip edecekler. Progestan hap verdiler ama biz seni bebek için değil senin sağlığın için yatırıyoruz kanaman daha da kötüleşirse başına bir şey gelmesin diye dediler. Sizce buradan döner mi? Tutunur mu bebeğim? Yaşayan var mı
Korkma herseyin bi çaresi var. İğne falan da yapmışlardır, eğer bebeğin sağlıklıysa bırakmaz seni7+2 dediler. Çevresinde çok yoğun kanama alanı varmış. Düşebilir dediler
Allah razı olsun. Siz de dua edin lütfen güzel annelerCanim acil sifalar insallahcok sukur bebegin iyiymis sen de iyi olur umarim tez zamanda. Zor biliyorum ama kotuyu dusunmemeye calis lutfen, bolca dua oku. Kalbi atiyormus cok sukur buna odaklan
İğne yapmadılar. Progestan başladılar. Dediğim gibi düşeceği varsa bu da tutmaz dediler. Biz seni senin sağlığın için yatırıyoruz sadece dediler.. İnşallah dediğiniz gibi olur.Korkma herseyin bi çaresi var. İğne falan da yapmışlardır, eğer bebeğin sağlıklıysa bırakmaz seni
Canim dualarim seninle allah yuzune gulsun insallah sana sıkıca tutunsun bebeginAllah razı olsun. Siz de dua edin lütfen güzel anneler
Allah razı olsun. Siz de dua edin lütfen güzel anneler
Allah razı olsun. Rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasın. Çok sağ olunCanim dualarim seninle allah yuzune gulsun insallah sana sıkıca tutunsun bebeginkanama yasayanlar burada da oldu. Benim bir arkadasim da 8-11 hafta arasi ara ara kanadi, simdi dorduncu ayina girdi cok sukur hatta bebeginin gelisimi ileriden gidiyor bir hafta oyle soyliyim. Olacagina variyor gunun sonuna her sey. Bilinmezlikler hepimiz icin her an gecerli allah korusun hepimizi tum bebekleri insallah
Rabbim şifa versin inşallah bebişiniz sağlıkla tutunur, siz birkaç gün önce doktora gittiğinizde kanama alanınız yok muydu acaba?Allah razı olsun. Siz de dua edin lütfen güzel anneler
Canım Allah sana ve bebeğine güç kuvvet versin inşallah ikinizde sağ salim çıkarsınız hastaneden.İğne yapmadılar. Progestan başladılar. Dediğim gibi düşeceği varsa bu da tutmaz dediler. Biz seni senin sağlığın için yatırıyoruz sadece dediler.. İnşallah dediğiniz gibi olur.
Canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. İnşallah bize güzel haber verirsinİyi akşamlar kızlar. Bugün yoğun kanamam oldu. 3 pedi dolduracak derecede. Ama bebeğimin kalbi hâlâ atıyor. Yatış verdiler hastanede. Takip edecekler. Progestan hap verdiler ama biz seni bebek için değil senin sağlığın için yatırıyoruz kanaman daha da kötüleşirse başına bir şey gelmesin diye dediler. Sizce buradan döner mi? Tutunur mu bebeğim? Yaşayan var mı
Canim nasil oldun? Daha iyi misinCanım Allah sana ve bebeğine güç kuvvet versin inşallah ikinizde sağ salim çıkarsınız hastaneden.
Ben kızıma hamileyken de canım hep erik istiyordu. İnşallah yine bir kızım olur. Ben çok tatlıcıydım. Ama tatlı istediğim bir anda kesildi ve hiç görmekte istemiyorum.Hep böyle tuzlu ekşi ferah şeyler yiyesim var ya. Aramızda tatlı yiyen cıkmadı daha demi
Canım ilaçlı diye ben de bazı şeyleri kargoyla sertifikalı falan söyleme niyetindeyim. Acaba sizin oraya da kargolarlar mı belki vardır çok canının çektiği şeyleri böyle yapsan. Almanya’ya gelip getiresim geldi kıyamam ya, hangi şehirdesin bu aradaKızlarrrrr lütfen konuşmayın şu yiyecekleri mide bulantıma rağmen günlerdir E ile başlayan meyveden aşeriyorum ve bulamıyoruz Almanya’ndayım burda 3 senedir hiç görmedim zaten kırmızı olanlarından var ama yeşilinden istedi canım sabrediyorum valla.. hazirandan Türkiye’ye gelicez o zaman yerim artık
Canım benim şimdi gördüm yazını. İnşallah haziran da bol bol yersin. Hakkına girdiysek kusura bakmaKızlarrrrr lütfen konuşmayın şu yiyecekleri mide bulantıma rağmen günlerdir E ile başlayan meyveden aşeriyorum ve bulamıyoruz Almanya’ndayım burda 3 senedir hiç görmedim zaten kırmızı olanlarından var ama yeşilinden istedi canım sabrediyorum valla.. hazirandan Türkiye’ye gelicez o zaman yerim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?