Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Günaydın kızlar kızlarrrr. Bugün kontrolü olanlara sesleniyorummmm sakin olun ve tadını çıkarın
Ben sabahın köründe ayağa dikildim siz benim gibi olmayın djdhjdhd
Randevum 10da, şans dileyinnn
Benim de 10 buçukta

Keseyi gördükten sonra genelde hiç beta takibi yapmıyorlar yapılması mı gerekiyormuş acaba,Allah çok yardımcınız olsun,güzel ve müjdeli haberler alasınız.

Günaydın bende iki farklı doktora gittiğim için bugün bir randevum daha var . Aslında Salı günü görmüştüm yinede çok heycanlıyım. Herkesin randevusunu da merakla bekliyorum
Oh oh randevular arttı bugün bebek kokacak buralar hadi güzel haberler canım

Günaydın bende iki farklı doktora gittiğim için bugün bir randevum daha var . Aslında Salı günü görmüştüm yinede çok heycanlıyım. Herkesin randevusunu da merakla bekliyorum

ben de iki farklı doktora gidiyorum. Benim tüp bebek merkezim Ankara'da ama kendim baska şehirde yaşıyorum. Bi hafta Ankara'da ki doktoruma gidiyorum bir hafta yaşadığım şehirde doktora gidiyorum geçtiğimiz cumartesi Ankara'da ki doktoruma gittim her sey yolundaydı cok şükür ama bu beni bi kaç gün idare etti. Dayanamadım ve yarın içinde yaşadığım şehirde doktora randevu aldım daha 1 hafta geçmiş olmasına rağmen tedirginim ya inşallah yarın güzel haberler alırım bebeğim iyidir

Canım hastanede emin ellerdesin yüreğini ferah tut bol bol dualarını da oku rabbim yardımcın olacaktır hepimiz senin için dua ediyoruz ve iyi olacağını biliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…