Kizlarim allahima sukurler olsun her sey cok cok yolunda. Minnosum hepimize el sallayip durdu inanamadik hepimiz salya sumuk agladik annem babam kocam ben

oyle olunca doktorun da gozler doldu. Annem basladi doktora emeginiz icin tesekkurler allah razi olsunlar

kocaman olmus iki haftada inanamadim yahu bu ne hiz. Bir gun de onde gidiyormus kucugum 10+1 cikti bugun

iki hafta sonra yine gidicem, aslinda ayda bir yeter ama sen duramiyorsun kendini strese sokuyorsun madem, gel dinle kalbini gor bebegini oh cekip git evine dedi

Ignem son alti gun sukur kesiyoruz folik asiti de hiraktirdi. Uc ayri vitamin aldik, biri omega multivit, biri demir biri de d3k2 damla. Boyu da 3.5 cm olmus sipamin

allahim isteyen herkese dahaguzelini nasip etsin kendimi ilk kez anne gibi hissettim sanirim ya durup durup aglayasim geliyor

doktorumu gorunce daha rahatladim guvenli ellerdeyim gibisinden. Fetal icin de istedigin zaman ver kanini on gune en gec cikar bizi ariyacaklar dedi. Iki girma onerdi biri genoks biri panaroma sanirim o amerikaya yolluyormus. Temel paket baktirmam yeterliymis, embriyo gebetikli oldugu icin

hatta hic yapmasak da olur mu olur, ama imkan var bu kadar ugrastin bakalim icimiz ferah tamamlayalim sureci dedi, minicik de olsa sapma payi olabiliyor dedi. Haberler bu sekilde.
Bir de beni merak ettiginiz icin tesekkur ederim buna da cok duygulandim bugun gercek arkadaslarim gibi seviyorum hepinizi

allah razi olsun hepinizden