Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Benım vajınal 8 karından 7.4 milim yazıyor bulantınız varmı benım hıc bulantım yok sımdıde bunu taktım kafama bebegı goremedık henuz pazartesı gıdıcez Kac haftalığım onu bıle bılmıyorum 5 haftayı gectım ama kaçım suan doktorda soylemedı
Benim direk vajinal baktı benm de bulantım yok pazartesi bnde gidicem hyırlı haberlerle dönmemiz dileğiyle inşallah 🤲🏻

Herkesin belirtileri aynı olmaz belki son aya kadar mideniz bulanmayabilir şart değil yani öyle düşünmeyin 😊 sadece duyduğumu söyledim
Insan her dakıka kendını tesellı etmekte gecıyor vaktımız cıddıyım Tamm dıyorum takmıcam normal hayatıma devam edıcem günü geldıgınde gıdıp görcez ne olacaksa dıyorum burda bısey okuyorum kafam corba oluyo allahım sağlıklı guzel haberler alalım hep bırlıkte seneye bu zamanları bebeklerımız kucagımıza olsun hepımız kendım ıcın degıl once sızlere sonra kendıme dua edıyorum

Kızlar ben herhakde kum döküyorum bel ağrım ondan sanırım sabah doktora gittim ilaç veremem bol su içiceksin bilin bakalım kim çok su tüketemiyo😂 neyse 1 litre içebildim bu saate kadar şükür belimim ağrısı hafifledi gerçekten
Kum döktüğünüzü nasıl anladınız tahlille mi belli oluyo

Benim midem normalde çok hassastır. Ben de mide bulantısı tarzı belirtiler olmayınca tedirgin olmuştum ama 3 gün önce hafif mide bulantıları başladı. Sürekli yemek yiyesim geliyor ama yemek yapasım gelmiyor 🤭

Benim midem normalde çok hassastır. Ben de mide bulantısı tarzı belirtiler olmayınca tedirgin olmuştum ama 3 gün önce hafif mide bulantıları başladı. Sürekli yemek yiyesim geliyor ama yemek yapasım gelmiyor 🤭
Sormuştum sanırım ama hatırlamıyorum siz kac haftalıksınız suan bebegı gordunuzmu

Insan her dakıka kendını tesellı etmekte gecıyor vaktımız cıddıyım Tamm dıyorum takmıcam normal hayatıma devam edıcem günü geldıgınde gıdıp görcez ne olacaksa dıyorum burda bısey okuyorum kafam corba oluyo allahım sağlıklı guzel haberler alalım hep bırlıkte seneye bu zamanları bebeklerımız kucagımıza olsun hepımız kendım ıcın degıl once sızlere sonra kendıme dua edıyorum
Bence tüm hamişler bizim gibi ayrıca stres yapmamak elde değil hormonlarımız alt üst oluyor, ya kötü bir şey olursa diye düşünmemiz çok normal. İnşallah sıkıntısız atlatırsınız bu süreci

Evet canım idrar tahliliyle bayramdan önce öyle demişti doktor bana
Ben de son günlerde enfeksiyon mu var acaba diye şüpheleniyodum o nedenle bu sabah idrar tahlili verdim ama sonuç için gitmedim daha. Bakalım nasıl çıkacak umarım temiz çıkar

Back
X