- 14 Aralık 2024
- 3.257
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.070
- 48
- 31
Ahahaha alamiyorum malesef sabahlari hep transfer yumurta toplama islerini yapiyor karsidaSabahtan alaydın şu randevuyu ya böyle beklemek güzel olmuyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahaha alamiyorum malesef sabahlari hep transfer yumurta toplama islerini yapiyor karsidaSabahtan alaydın şu randevuyu ya böyle beklemek güzel olmuyo![]()
başka bir doktora daha mı gitseniz acaba? burda okuduğumuz konulara bakınca doktorlara da güven kalmadı artıkÇok umut verici konuşmadı maalesef. İnşallah sizin dediğiniz gibi olur
anladım canım hayırlısı. senin sağlığın da önemli tabii doktorun öyle uygun gördüyse doğrusu budur elbet.teşekkür ederim.. 9+4'teyim. redüksiyon işlemi yapılacak 11. haftada. gebeliğin biri sonlandırılacak..
6+1 küçük ya ben bu doktorları anlamıyorum. Son zamanlarda yani ultrasonda kalp atımı hiç mi yoktu baktı mıMerhabalar kasım anne adayıydım ama sanırım artık değilim. Dün kalp atışı duymak için özelde bir doktora gittik normalde yedi haftalık olmam gerekirken 6+1 olduğunu söyledi. Kesem 20mm bebek 4mm kese sağlıklı gözüküyor normal şartlarda kalp atışını duymam gerek dedi ama ne karından ne de vajinal yoldan asla duyamadık. Kan tahlili istedi beta ve progesteronuma bakmak için. Cumartesiye kadar bekle bir gelişme olmazsa alırız kalbi durmuş olabilir dedi dünden beri ağlamamı durduramıyorum elimden hiçbir şey gelmiyor. Sanırım büyük bir bağ kurmuşum nasıl kendimi rahatlatabilirim?
Böyle durumlar da lütfen bir doktorla kalmayın farklı doktor görüşleri de almanızı tavsiye ederimKalbi durmuş olabilir şuan seni zehirlemez 10 gün süren var falan da diyince olumlu düşünmem için hak tanımadı bana ne yazık ki. Yine de çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi![]()
kızlar sma testine erkekten bakıyorlar sadece sağlık ocağında eşiniz gidip kan veriyor biz evlendikten sonra baktırmıştık hemen eşiniz taşıyıcı değilse eğer sizden kan almıyorlar ama eşiniz taşıyıcı çıkarsa size de bakıyorlar
Çok teşekkürler kızlar yarın eşimi de götüreyim. Şimdi ennn büyük sorunumuz eşim asla kan man veremez yandık. Erkekler doguruyor olsaydı biz asla bebek sahibi olamazdık :) tedavinin başında 1 kere kan vermesi gerekti bütün laboratuara reziller olduk rezil. 40 yaşında adam 7 yaşa döndü.Az önce gidip verdim canım ben. Hem senden hem de eşinden kan alınıyor birlikte gitmeniz gerekiyor. Sonuçlar 1-2 ayı bulur dediler sadecebilgin olsun
![]()
Yaaa öyle mo bir annemiz vardı onun da tek yumurta ikiziyditebriğiniz için çok teşekkür ederim. biz istemedik, çift embriyo transferi oldum. bir tanesi bölünmüş. şu an üçüzlere gebeyim ama redüksiyon işlemi yaptıracağız. doktorum her iki durumun da risklerini anlattı. bize de redüksiyon daha mantıklı geldi...
Hayır en son bayramdan önce beş haftalıkken gitmiştim keseyi görüp 7 mm demişti6+1 küçük ya ben bu doktorları anlamıyorum. Son zamanlarda yani ultrasonda kalp atımı hiç mi yoktu baktı mı
Canım eğer 6+1 ise ben de gittiğimde küçük daha deyip kalbine bakmamıştı bile 6+5 te vajinaldan duyuldu anca çok dua et Allahın izniyle her şey yolundadırMerhabalar kasım anne adayıydım ama sanırım artık değilim. Dün kalp atışı duymak için özelde bir doktora gittik normalde yedi haftalık olmam gerekirken 6+1 olduğunu söyledi. Kesem 20mm bebek 4mm kese sağlıklı gözüküyor normal şartlarda kalp atışını duymam gerek dedi ama ne karından ne de vajinal yoldan asla duyamadık. Kan tahlili istedi beta ve progesteronuma bakmak için. Cumartesiye kadar bekle bir gelişme olmazsa alırız kalbi durmuş olabilir dedi dünden beri ağlamamı durduramıyorum elimden hiçbir şey gelmiyor. Sanırım büyük bir bağ kurmuşum nasıl kendimi rahatlatabilirim?
Pazartesi başka bir doktora randevu aldım ona göre hareket ederim artık çok teşekkür ederimBöyle durumlar da lütfen bir doktorla kalmayın farklı doktor görüşleri de almanızı tavsiye ederim
Aynı şekilde bir annemiz daha vardı doktor perşembe gene kürtaj yapalım demiş bugün de farklı bi doktora gidince aslında bebeğin çok küçük olduğu için kalp atışı olmadığını anlamışlar üzmeyin kendinizi
İnşallah öyle olur canım ama benim bebeğim kalp atışı duyulacak kadar büyümüş yani öyle dedi doktor bu yüzden duyamayınca çok üzüldümCanım eğer 6+1 ise ben de gittiğimde küçük daha deyip kalbine bakmamıştı bile 6+5 te vajinaldan duyuldu anca çok dua et Allahın izniyle her şey yolundadır![]()
Çıktım şimdi. Çok şükür duyduk kalp atışını. O kadar güzeldi ki
evet o bolgeler zaten agriyan endiselenme canim. cok can yakici dayanilmaz diyilse endise etmekızlar şu kasıklar tam olarak neresi oluyo ya 8+1'im ama karnım değil de iç çamaşarı kenarlarının olduğu kısımlar batmalar oluyo ve sanki gaz da varmış gibi anlamıyorum neresi ağrıyo stres yaptım tarif de edemiyorum bana bi yardımcı olsanız![]()
O haftalarda benim de tam dediğin yerler ağrıdı gerildi şimdi 11 e doğru gidiyorum bel ağrım başladıkızlar şu kasıklar tam olarak neresi oluyo ya 8+1'im ama karnım değil de iç çamaşarı kenarlarının olduğu kısımlar batmalar oluyo ve sanki gaz da varmış gibi anlamıyorum neresi ağrıyo stres yaptım tarif de edemiyorum bana bi yardımcı olsanız![]()
Daha küçük bebek duyulması mucize olurduHayır en son bayramdan önce beş haftalıkken gitmiştim keseyi görüp 7 mm demişti
Seninle aynı haftadayız galiba 10. Haftamla beraber kasık ve bel ağrım coştu dün ölüyorum sandım bel ağrımdanHamilelik sürecimde ilk defa bugün belim ağrıyor, dayanamadım işten çıktım geldim kızlar normal mi:) şaka değil valla ağrıyoPuxhu
Aynen öyle kuzum kesinlikle her doktor farklı değerlendiriyor farklı gözle bakıyor duruma . Biri olumsuzlukları sıralayıp seni en kötüsüne hazırlarken diğeri ihtimaller olduğunu kötü olan geldiğinde zaten üzüleceğini hatırlatıyor . 8 haftalık diyorsun cihazdan mı doktordan mı mesela bu durum nasıl göremezBence hiçbir sorun yok ve olmayacak Allah'ın izniyle. Bazı doktorların gerçekten çok merhamet yoksunu olduğunu düşünüyorum. Birşey olacaksa bile şu aşamada buna karar vermek çok erken. Sakın kendini üzme. Ćok zor beklemek biliyorum ama Allah'a sığın. Hepimiz sana dua ediyoruz. Bak sabah yazdım daha dün devlet hastanesi acilinde beni vajinal muayene eden doktor bebeği bulamadı. 8 haftalık bebek bu. Ben ısrar edince muayene devam etti. Sonra karından bakıp buldu. Her doktora da güvenilmiyor maalesef..
tam olması gerektiği bi ağrı canikomkızlar şu kasıklar tam olarak neresi oluyo ya 8+1'im ama karnım değil de iç çamaşarı kenarlarının olduğu kısımlar batmalar oluyo ve sanki gaz da varmış gibi anlamıyorum neresi ağrıyo stres yaptım tarif de edemiyorum bana bi yardımcı olsanız![]()