Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Merhabalar kasım anne adayıydım ama sanırım artık değilim. Dün kalp atışı duymak için özelde bir doktora gittik normalde yedi haftalık olmam gerekirken 6+1 olduğunu söyledi. Kesem 20mm bebek 4mm kese sağlıklı gözüküyor normal şartlarda kalp atışını duymam gerek dedi ama ne karından ne de vajinal yoldan asla duyamadık. Kan tahlili istedi beta ve progesteronuma bakmak için. Cumartesiye kadar bekle bir gelişme olmazsa alırız kalbi durmuş olabilir dedi dünden beri ağlamamı durduramıyorum elimden hiçbir şey gelmiyor. Sanırım büyük bir bağ kurmuşum nasıl kendimi rahatlatabilirim?
6+1 küçük ya ben bu doktorları anlamıyorum. Son zamanlarda yani ultrasonda kalp atımı hiç mi yoktu baktı mı

Kalbi durmuş olabilir şuan seni zehirlemez 10 gün süren var falan da diyince olumlu düşünmem için hak tanımadı bana ne yazık ki. Yine de çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi 🧡
Böyle durumlar da lütfen bir doktorla kalmayın farklı doktor görüşleri de almanızı tavsiye ederim
Aynı şekilde bir annemiz daha vardı doktor perşembe gene kürtaj yapalım demiş bugün de farklı bi doktora gidince aslında bebeğin çok küçük olduğu için kalp atışı olmadığını anlamışlar üzmeyin kendinizi

kızlar sma testine erkekten bakıyorlar sadece sağlık ocağında eşiniz gidip kan veriyor biz evlendikten sonra baktırmıştık hemen eşiniz taşıyıcı değilse eğer sizden kan almıyorlar ama eşiniz taşıyıcı çıkarsa size de bakıyorlar

Az önce gidip verdim canım ben. Hem senden hem de eşinden kan alınıyor birlikte gitmeniz gerekiyor. Sonuçlar 1-2 ayı bulur dediler sadece 🤷🏼‍♀️ bilgin olsun 😘
Çok teşekkürler kızlar yarın eşimi de götüreyim. Şimdi ennn büyük sorunumuz eşim asla kan man veremez yandık. Erkekler doguruyor olsaydı biz asla bebek sahibi olamazdık :) tedavinin başında 1 kere kan vermesi gerekti bütün laboratuara reziller olduk rezil. 40 yaşında adam 7 yaşa döndü.

tebriğiniz için çok teşekkür ederim. biz istemedik, çift embriyo transferi oldum. bir tanesi bölünmüş. şu an üçüzlere gebeyim ama redüksiyon işlemi yaptıracağız. doktorum her iki durumun da risklerini anlattı. bize de redüksiyon daha mantıklı geldi...
Yaaa öyle mo bir annemiz vardı onun da tek yumurta ikiziydi 😍 anne baba olarak siz daha iyisini bilirsiniz tabi ki ilk gebelik mi 🙏

Merhabalar kasım anne adayıydım ama sanırım artık değilim. Dün kalp atışı duymak için özelde bir doktora gittik normalde yedi haftalık olmam gerekirken 6+1 olduğunu söyledi. Kesem 20mm bebek 4mm kese sağlıklı gözüküyor normal şartlarda kalp atışını duymam gerek dedi ama ne karından ne de vajinal yoldan asla duyamadık. Kan tahlili istedi beta ve progesteronuma bakmak için. Cumartesiye kadar bekle bir gelişme olmazsa alırız kalbi durmuş olabilir dedi dünden beri ağlamamı durduramıyorum elimden hiçbir şey gelmiyor. Sanırım büyük bir bağ kurmuşum nasıl kendimi rahatlatabilirim?
Canım eğer 6+1 ise ben de gittiğimde küçük daha deyip kalbine bakmamıştı bile 6+5 te vajinaldan duyuldu anca çok dua et Allahın izniyle her şey yolundadır 🙏🏻

Böyle durumlar da lütfen bir doktorla kalmayın farklı doktor görüşleri de almanızı tavsiye ederim
Aynı şekilde bir annemiz daha vardı doktor perşembe gene kürtaj yapalım demiş bugün de farklı bi doktora gidince aslında bebeğin çok küçük olduğu için kalp atışı olmadığını anlamışlar üzmeyin kendinizi
Pazartesi başka bir doktora randevu aldım ona göre hareket ederim artık çok teşekkür ederim 🧡

Canım eğer 6+1 ise ben de gittiğimde küçük daha deyip kalbine bakmamıştı bile 6+5 te vajinaldan duyuldu anca çok dua et Allahın izniyle her şey yolundadır 🙏🏻
İnşallah öyle olur canım ama benim bebeğim kalp atışı duyulacak kadar büyümüş yani öyle dedi doktor bu yüzden duyamayınca çok üzüldüm 🥺

kızlar şu kasıklar tam olarak neresi oluyo ya 8+1'im ama karnım değil de iç çamaşarı kenarlarının olduğu kısımlar batmalar oluyo ve sanki gaz da varmış gibi anlamıyorum neresi ağrıyo stres yaptım tarif de edemiyorum bana bi yardımcı olsanız😭😭

kızlar şu kasıklar tam olarak neresi oluyo ya 8+1'im ama karnım değil de iç çamaşarı kenarlarının olduğu kısımlar batmalar oluyo ve sanki gaz da varmış gibi anlamıyorum neresi ağrıyo stres yaptım tarif de edemiyorum bana bi yardımcı olsanız😭😭
evet o bolgeler zaten agriyan endiselenme canim. cok can yakici dayanilmaz diyilse endise etme

O haftalarda benim de tam dediğin yerler ağrıdı gerildi şimdi 11 e doğru gidiyorum bel ağrım başladı

Hayır en son bayramdan önce beş haftalıkken gitmiştim keseyi görüp 7 mm demişti
Daha küçük bebek duyulması mucize olurdu
6+1 de 1 sn bile zor dinletti bana bu haftada duyulması da görülmesi de yaşadığımız şey değil şanslısın demişti. Hatta o kadar az ve derinden geliyodu ki bide onu takmıştım kafaya 😀

Hamilelik sürecimde ilk defa bugün belim ağrıyor, dayanamadım işten çıktım geldim kızlar normal mi:) şaka değil valla ağrıyo Puxhu Puxhu

Hamilelik sürecimde ilk defa bugün belim ağrıyor, dayanamadım işten çıktım geldim kızlar normal mi:) şaka değil valla ağrıyo Puxhu Puxhu
Seninle aynı haftadayız galiba 10. Haftamla beraber kasık ve bel ağrım coştu dün ölüyorum sandım bel ağrımdan

Bence hiçbir sorun yok ve olmayacak Allah'ın izniyle. Bazı doktorların gerçekten çok merhamet yoksunu olduğunu düşünüyorum. Birşey olacaksa bile şu aşamada buna karar vermek çok erken. Sakın kendini üzme. Ćok zor beklemek biliyorum ama Allah'a sığın. Hepimiz sana dua ediyoruz. Bak sabah yazdım daha dün devlet hastanesi acilinde beni vajinal muayene eden doktor bebeği bulamadı. 8 haftalık bebek bu. Ben ısrar edince muayene devam etti. Sonra karından bakıp buldu. Her doktora da güvenilmiyor maalesef..
Aynen öyle kuzum kesinlikle her doktor farklı değerlendiriyor farklı gözle bakıyor duruma . Biri olumsuzlukları sıralayıp seni en kötüsüne hazırlarken diğeri ihtimaller olduğunu kötü olan geldiğinde zaten üzüleceğini hatırlatıyor . 8 haftalık diyorsun cihazdan mı doktordan mı mesela bu durum nasıl göremez

tam olması gerektiği bi ağrı canikom :D daha iyisi olamazdı rahat ol. rahimdeki ligament bağlarının olduğu yerler geriliyor büyümeye bağlı olarak, tam tarif ettiğin yerler. 9+4üm hafifledi ağrılar ama devam ediyor. hepte olacak

Back
X