Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Bn daha görmedim canm geç döllenme olmş keseyi gördüm pazartesi gel bebeği görürürz dedi inşallah onu bekliyorum
Yaa hadi İnşallah sağlıklı bi şekilde duyarsınız umarım. Randevumun zamanı gelene kadar sizin haberlerinize coşmak istiyorum

Aman iyi iyi leke olmasın da.
İnsan huzursuz oluyor ya şuan hem kasıklarım hem belim ağrıyor korkuyorum böyle olunca hiç tadım yok
Senin belin basindan beri agriyor belinden korkma bence. Bak ben de dillendirmiyorum ama sagim ağrıyor bazen, sag yumurtaligimda kistim var cunku ona yorup geciyorum artik napayim. Bence herkesin de ayri bir yerinde odak olusturuyor agri sizi. İki hafta once basim kopacakti mesela agridan kimseden de duymadim o donem o kdr yogun bas agrisi filan falan…

Çokta içiyorum iki gündür. Bende acaba susuzluktan mı dedim ama yok değil
Benim suyla pek aram yok arkadaşa dediğim gibi bayramdan önce bana da kum döküyosun demişti doktor gebelik şüphem olduğu için bişi yapamamıştı kesinleşmeden sonra memlekete gittim geldm falan yarn bi randevu aldm hastanedeki aile hekmliğinden bi söyliyim de tahlil yaptırıym kafama takıldı şimdi

O kdar haklısın ki ağrıyo diye düşündükçe daha da ağrıyo sanki ya

6+2'de karından gördük kalp atışlarını canım ben zaten çok panik biri olduğum için 8-9 günde bir kontrole gidiyorum

Yemin ederim o o kadının yüzünü bile görmek istemiyorum yani resmen doktorluk mesleğine ihanet bi kadın
Ben şimdi egepol gökalp hocaya gidiyorum candır kendisi pozitif enerji kaynağı
Şu hayatta beni sinirlendirebilen ve çileden çıkarabilen nadir insanlardan onu tebrik ederm bu yüzden shdjdjf ama aynı doktor olmasna şok oldm. Gerçi neye şaşırıyorsam nasıl biri oldugu belli.
Yeni doktorunu sevmene cok sevindm canm , benimkide çok pozitif cok detaycı ve rahat cool en sevdiğim doktor özellkleri hajsjdf

Canım bende aynıyım o regli ağrısı bu ara baya baya hissettiriyor kendini, rahim büyüyor diye sakinleştiriyorum kendimi bir süre daha sürecek gibi çünkü.

Öyle bebişim hiç bitmeyen kaygılarımız olacak sanırım

Canım ben sorayım istersen doktora, bi arkadaşım daha yaptıracak İzmir’de o da bi yerden 255 dolar fiyat almış. Sma için de sağlık ocağından kan vereceğiz zaten

Aynen canım valla bazı doktorlar böyle bende anlam veremiyorum. Gittiğim doktor çok genç bir hanım ama her zaman sakinleştiriyor hep olumlu konuşuyor normaldir, merak etme bekleyelim diyor hiç stres yaratmıyor bana o yüzden hep ona gidiyorum. Hep böyle doktorlar çıkar karşımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…