Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Hahshshd adı lazm değil ama A.Z diyim bebsm ad soyad
Sen nereye gidiyorsun hastaneye?
Yemin ederim o o kadının yüzünü bile görmek istemiyorum yani resmen doktorluk mesleğine ihanet bi kadın
Ben şimdi egepol gökalp hocaya gidiyorum candır kendisi pozitif enerji kaynağı

Yaaa hepiniz gördünüz bebişlerinizi veya çok yakında göreceksiniz. Benim 3 hafta var
Kalp atışı da duymadığım için çok gergin ve yavaş geçen bi 3hafta olacak

Yaaa hepiniz gördünüz bebişlerinizi veya çok yakında göreceksiniz. Benim 3 hafta var
Ben de duyamadım henüz bi duysam az da olsa rahatlarmışım gibi geliyor ama yine de evham bitmeyecek gibi benim de pazartesi çağırdı

Allah kolaylık versin bn evde olmama rağmen böyle ağrıyo ayy geçsin d ebu dönem inşallah başka bişeyde hiç söylenmicem ya
ben hamileliği ilk öğrendiğim günlerde varya kötürüm gibiydim yürüyemiyordum bel ağrısından. Kalp atışından sonra geçmişti ama 9. Haftada bi daha başlafı. Yine geçer inşallah

Benim bugün bel ve kasık ağrım şiddetlendi. Devlet hastanesi aciline gitmem gerekti. İdrar yolu enfeksiyonum epey yüksek çıktı. Ve kum döktüğüm görüldü. Ozeldeki doktoruma da attım tahlilleri o da yarın beni görmek istedi. Ağrım çok. Sizlerde ağrınız artarsa gidin mutlaka doktora. Biz biraz herseye evhamlandığımız için birbirimizi birsey yok diye sakinleştirmeye çalışıyoruz ama bazen de gerçekten bir sorun oluveriyor.

Ama düzenli tuvalete cıkan insan için 12 saat çok fazla korkarım noluyo derim dkdnkdjd
Ya bende ince sızı bi kasık ağrısı da var. 9dan 10. Haftaya geçerken böyle mi oluyor acaba

Ciddi misin yaaa benim de ağrılarım var. İdrar yaparken yanma falan oluyor muydu anormal bi durum sezmiş miydin

Geçmiş olsun canım haber ver yarın mutlaka

Canim cok gecmis olsun, enfeksiyon cok sık rastlanan birseymis gebelikte, hepimiz adayiz sanirim bir noktada. Kum dokme isi kotu denk gelmis malesef, umarim cok agrin sizin olmaz ilerleyen gunlerde acil sifalar diliyorum

Ama düzenli tuvalete cıkan insan için 12 saat çok fazla korkarım noluyo derim dkdnkdjd
Ya bende ince sızı bi kasık ağrısı da var. 9dan 10. Haftaya geçerken böyle mi oluyor acaba
Dun dedim ya agrim cok keyfim kacti diye bugun de minik minik batmalar oldu. Tam 10.haftaya gecme gecem su an benim ajdjdjd. Her haftayi bitirirken pzt sali kivraniyorum artik rutinlesti. Sukur dun lekelenmedim. İki pzt ust uste agriyla lekelenmisti akintim. Buna sukur modundayim ama simdi de moralim cok bozuk niyeyae

Bn daha görmedim canm geç döllenme olmş keseyi gördüm pazartesi gel bebeği görürürz dedi inşallah onu bekliyorum

Yaa gerçekten mi çok geçmiş olsun bende bayramda gebeliğimi öğrenme sürecinde kum döküyosun demişlerdi sonra bi daha üstünde durmadım hiç acaba ondan bel ağrım oluyo olabilir mi

Aman iyi iyi leke olmasın da.
İnsan huzursuz oluyor ya şuan hem kasıklarım hem belim ağrıyor korkuyorum böyle olunca hiç tadım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…