Yaa sen gördün mü kalp atışınıaaa benim de yarın 8+1 aynıyız
Ama çareler çaresiz tabi shsjdjdjdj anlıorm. Bunu yazarken bile içeriden bişiler konusuyor bağırsaklar zhshsjdAy benim de cok guruldar igrenc bir seyesimle ilk zamanlarimizda gurultu gelince oksuruyor numarasi yapardim sesi bastirmak icin
Yemin ederim oHahshshd adı lazm değil ama A.Z diyim bebsm ad soyad
Sen nereye gidiyorsun hastaneye?
Allah kolaylık versin bn evde olmama rağmen böyle ağrıyoBenim en çok oturunca ağrıyor. Gece uyuyunca geçiyor, sabah işe gidince coşuyor
Aynen oyle bendeYaaa hepiniz gördünüz bebişlerinizi veya çok yakında göreceksiniz. Benim 3 hafta var
Kalp atışı da duymadığım için çok gergin ve yavaş geçen bi 3hafta olacak
Ben de duyamadım henüz bi duysam az da olsa rahatlarmışım gibi geliyor ama yine de evham bitmeyecek gibiYaaa hepiniz gördünüz bebişlerinizi veya çok yakında göreceksiniz. Benim 3 hafta var
ben hamileliği ilk öğrendiğim günlerde varya kötürüm gibiydim yürüyemiyordum bel ağrısından. Kalp atışından sonra geçmişti ama 9. Haftada bi daha başlafı. Yine geçer inşallahAllah kolaylık versin bn evde olmama rağmen böyle ağrıyoayy geçsin d ebu dönem inşallah başka bişeyde hiç söylenmicem ya
Ama düzenli tuvalete cıkan insan için 12 saat çok fazlaBen bilmem pek omrumde kabizlik cektigimi ya. Bir kez kabizim diye soylendim yazdi sanirim, babam da dedi ki kac gundur yapmiyorsun, dedim dun aksamdan beri12 saat cikamadin diye kabiz olmazsin git isine dedi sjdjdjdj incir yiyip su icmistim.
Simdi boyle konustuk ya uc gun cikamam kesin sjdjdjdj
Ciddi misin yaaa benim de ağrılarım var. İdrar yaparken yanma falan oluyor muydu anormal bi durum sezmiş miydinBenim bugün bel ve kasık ağrım şiddetlendi. Devlet hastanesi aciline gitmem gerekti. İdrar yolu enfeksiyonum epey yüksek çıktı. Ve kum döktüğüm görüldü. Ozeldeki doktoruma da attım tahlilleri o da yarın beni görmek istedi. Ağrım çok. Sizlerde ağrınız artarsa gidin mutlaka doktora. Biz biraz herseye evhamlandığımız için birbirimizi birsey yok diye sakinleştirmeye çalışıyoruz ama bazen de gerçekten bir sorun oluveriyor.
Geçmiş olsun canım haber ver yarın mutlakaBenim bugün bel ve kasık ağrım şiddetlendi. Devlet hastanesi aciline gitmem gerekti. İdrar yolu enfeksiyonum epey yüksek çıktı. Ve kum döktüğüm görüldü. Ozeldeki doktoruma da attım tahlilleri o da yarın beni görmek istedi. Ağrım çok. Sizlerde ağrınız artarsa gidin mutlaka doktora. Biz biraz herseye evhamlandığımız için birbirimizi birsey yok diye sakinleştirmeye çalışıyoruz ama bazen de gerçekten bir sorun oluveriyor.
Doktorunuz kimdi. Bende oraya gidecektim.Karataş soyguncu ya kapısının önünden geçmem o hastanenin
Canim cok gecmis olsun, enfeksiyon cok sık rastlanan birseymis gebelikte, hepimiz adayiz sanirim bir noktada. Kum dokme isi kotu denk gelmis malesef, umarim cok agrin sizin olmaz ilerleyen gunlerdeBenim bugün bel ve kasık ağrım şiddetlendi. Devlet hastanesi aciline gitmem gerekti. İdrar yolu enfeksiyonum epey yüksek çıktı. Ve kum döktüğüm görüldü. Ozeldeki doktoruma da attım tahlilleri o da yarın beni görmek istedi. Ağrım çok. Sizlerde ağrınız artarsa gidin mutlaka doktora. Biz biraz herseye evhamlandığımız için birbirimizi birsey yok diye sakinleştirmeye çalışıyoruz ama bazen de gerçekten bir sorun oluveriyor.
Dun dedim ya agrim cok keyfim kacti diyeAma düzenli tuvalete cıkan insan için 12 saat çok fazlakorkarım noluyo derim dkdnkdjd
Ya bende ince sızı bi kasık ağrısı da var. 9dan 10. Haftaya geçerken böyle mi oluyor acaba
Bn daha görmedim canm geç döllenme olmş keseyi gördüm pazartesi gel bebeği görürürz dedi inşallah onu bekliyorumYaaa hepiniz gördünüz bebişlerinizi veya çok yakında göreceksiniz. Benim 3 hafta var
İnşallah ya susuzluktan da olabilir mi acaba yaben hamileliği ilk öğrendiğim günlerde varya kötürüm gibiydim yürüyemiyordum bel ağrısından. Kalp atışından sonra geçmişti ama 9. Haftada bi daha başlafı. Yine geçer inşallah
Yaa gerçekten mi çok geçmiş olsun bende bayramda gebeliğimi öğrenme sürecinde kum döküyosun demişlerdi sonra bi daha üstünde durmadım hiç acaba ondan bel ağrım oluyo olabilir miBenim bugün bel ve kasık ağrım şiddetlendi. Devlet hastanesi aciline gitmem gerekti. İdrar yolu enfeksiyonum epey yüksek çıktı. Ve kum döktüğüm görüldü. Ozeldeki doktoruma da attım tahlilleri o da yarın beni görmek istedi. Ağrım çok. Sizlerde ağrınız artarsa gidin mutlaka doktora. Biz biraz herseye evhamlandığımız için birbirimizi birsey yok diye sakinleştirmeye çalışıyoruz ama bazen de gerçekten bir sorun oluveriyor.
Aman iyi iyi leke olmasın da.Dun dedim ya agrim cok keyfim kacti diyebugun de minik minik batmalar oldu. Tam 10.haftaya gecme gecem su an benim ajdjdjd. Her haftayi bitirirken pzt sali kivraniyorum artik rutinlesti. Sukur dun lekelenmedim. İki pzt ust uste agriyla lekelenmisti akintim. Buna sukur modundayim ama simdi de moralim cok bozuk niyeyae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?