Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Benim rutin cikis sayim hala devam ediyor gebelikte degismedi hic. Millet transfer zamani kabizlik oluyor progestan yapiyor diye suruplar filan aldirdi bana. Oyle duruyor ajdjdjdjd
Bak gebelikte kabızlık çekenlerin çoğu normal yaşamlarında da kabız olan kişiler. Bende ilk başlarda hep korkmuştum hamileler kabız olurken ben niye bu kadar tuvalete çıkıyorum diye hatta doktoru darlıyodum.
Sonra baktım ki bu bi velinimet. Yap ulan dedim çilekk dkdjkdjd yırtıll

Ben bilmem pek omrumde kabizlik cektigimi ya. Bir kez kabizim diye soylendim yazdi sanirim, babam da dedi ki kac gundur yapmiyorsun, dedim dun aksamdan beri 12 saat cikamadin diye kabiz olmazsin git isine dedi sjdjdjdj incir yiyip su icmistim.
Simdi boyle konustuk ya uc gun cikamam kesin sjdjdjdj

aaa benim de yarın 8+1 aynıyız

Çileeeek bu bel ağrısı ne zaman geçicek ya ayrıca nickini gördükçe kızım aklıma geliyo o da tam bi çilek canavarı

Karataş soyguncu ya kapısının önünden geçmem o hastanenin
Aha sende izmirden ahsjdjd baya izmirli varmışızz sorma canm hayatımın hayatı manyak kadn yüzünden mafoldm. Ama tabiki gidişim sessiz sedasız değildi asla yerle göğü birbirine katıp çektm gittim ondan. Sonra emrah beyi buldum. Allah yüzüme baktı bu kadar içime sinen baska doktor olmadı ki kaç tane doktor gezdm hamileliğimin ortalarında o kadn yüzinden. Ama dedm emrah beye 10 tanese doğursam siz nerdeyseniz oraya ahsjdjd

Benden 1ay önce transfer olan arkadaşımın kızı olacak yine aynı şekilde bizim grupta da bir arkadaşa doktor cinsiyeti söyledi o da kız erkek senesi kız senesi olayına çok inanmıyorum ben ya
Bilmiyom bebsm ama benm senem erkek senesiydi cogumuzda erkek doğurduk hsjdjdjd kız cok cok azdı. Gu senede hangi arkadasm hamile olsa 1 tanesi hariç yaklasık 4-5. Tanesi erkek neyse kader napalm dhdndn barbilerle oynamamakta kadermdir belki

Çileeeek bu bel ağrısı ne zaman geçicek ya ayrıca nickini gördükçe kızım aklıma geliyo o da tam bi çilek canavarı
Benim bu ara çilek görünce meyve sebzelerdeki pestisit oranları geliyor malesef. Çilekler kış dışında çoğunlukla yüksek oranda ilaçlı oluyormuş abv para hırsıyla zehir saçanların :/

Bizim çeşme milattan önceden kalma. Burda doğum yoktu cunku hsjdnd ama ben öle siyah beyaz buğuluda olsa minik kalbinin attıgını görim die gidiyorm yarın

Benim bu ara çilek görünce meyve sebzelerdeki pestisit oranları geliyor malesef. Çilekler kış dışında çoğunlukla yüksek oranda ilaçlı oluyormuş abv para hırsıyla zehir saçanların :/
O konulara girersek var ya hiç çıkamayız yediğimiz hangi şey sağlıklı ki malesef bu dönemde bende nadir alıyorum kızıma görürse canı isterse falan çünkü dediğim gibi bitirmeden rahat etmiyor

Ahahahahah heyecandan kakasi gelen o cocuk ahsjdjdjdjd. Sana guluyorum da benim bagirsaklarim da ozel gunlerde şov yapmayi sever snfjfnfn
Peki en sessiz ve ciddi ortamda gelen guueree sesi?!?! Bu konuda bie numarauım hsjdjdjd en önemli toplantıların ve romantik ortamlarn aranan yüzü ece p. Haksnskdjd

Böyle konustuk ya ben sabah uyanınca 6 kere tuvalete giderim dkdjkdjd ilginç bi boşaltım sistemim var yav

En sevdiğim çileği yiyemiyorum ya bağırsaklarımı coşturmasın diye normalde bi oturuşta zehirlenene kadar yerim
Ay bel ağrısı bi başladı geçmedi yaa. Benim bi şiddetleniyor bi hafifliyor yatak döşek yatırmadı allahtan. Senin ne durumda ağrı şiddetin

Bahsettiğin kadının adının baş harfi ne
Aynı soyguncudan mı bahsediyoruz acaba. Kadın bi tahlil istiyor evlerden ırak ya utanmasa gelmişken bademcik ameliyatı da ol diyecek

Ah evet ya minik salatalıkları da çocuklarınıza yedirmeyin diyorlar şimdi. Erken hasat yapıldığı için pestisit oranı çok yüksekmiş

Peki en sessiz ve ciddi ortamda gelen guueree sesi?!?! Bu konuda bie numarauım hsjdjdjd en önemli toplantıların ve romantik ortamlarn aranan yüzü ece p. Haksnskdjd
Ay benim de cok guruldar igrenc bir sey esimle ilk zamanlarimizda gurultu gelince oksuruyor numarasi yapardim sesi bastirmak icin

İdare etmeye çalışıyorum bende ayakta fazla durursam hemen ayrılcak gibi ağrıyo ya

Ah evet ya minik salatalıkları da çocuklarınıza yedirmeyin diyorlar şimdi. Erken hasat yapıldığı için pestisit oranı çok yüksekmiş
O sirada az once cilek yiyen ben sabah da salatalik yedim. Ya ama salatalik mideme cok iyi geliyor soguk soguk ve tuzlayip boyle esime tembihliyorum,manav abiye her seferinde hamile oldugumu soyle diye jdjffjfj hani nispeten kaliteli organik seyler getiren bir manav ama kismet

Bizim çeşme milattan önceden kalma. Burda doğum yoktu cunku hsjdnd ama ben öle siyah beyaz buğuluda olsa minik kalbinin attıgını görim die gidiyorm yarın
Ay maksat gormek kalbini duymak cok yeterli bencede devlet icin ahdjdjd

Bahsettiğin kadının adının baş harfi ne
Aynı soyguncudan mı bahsediyoruz acaba. Kadın bi tahlil istiyor evlerden ırak ya utanmasa gelmişken bademcik ameliyatı da ol diyecek
Hahshshd adı lazm değil ama A.Z diyim bebsm ad soyad
Sen nereye gidiyorsun hastaneye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…