- 3 Nisan 2023
- 2.135
- 1.901
- 63
- 38
canımm Rabbim şifasını versin inşallah. Ne desem sana bilemiyorum bol bol dua et rabim bu sıkıntıdan ferahlıklarla çıkartsın sizleri inşallahKızlar herkese merhaba ben bir süre buralara zor bakarım gibi, zaten bebeği de unuttum bu hafta kontrolüme gidemedim ne zaman giderim bilmiyorum. Babam çok ağırlaştı entübe edildi her an haber bekliyoruz, bunun altından nasıl kalkacağım bilmiyorum.
Bademli kooperatifi de var, makro center gibi marketlere de geliyor galiba çok lezzetli
Acil sifalar diliyorum, hepiniz icinKızlar herkese merhaba ben bir süre buralara zor bakarım gibi, zaten bebeği de unuttum bu hafta kontrolüme gidemedim ne zaman giderim bilmiyorum. Babam çok ağırlaştı entübe edildi her an haber bekliyoruz, bunun altından nasıl kalkacağım bilmiyorum.
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım Allah'ım şifa versin gönlüne ferahlık versin her sıkıntı geçicidir sen dua et bizim de duarimiz sizinleKızlar herkese merhaba ben bir süre buralara zor bakarım gibi, zaten bebeği de unuttum bu hafta kontrolüme gidemedim ne zaman giderim bilmiyorum. Babam çok ağırlaştı entübe edildi her an haber bekliyoruz, bunun altından nasıl kalkacağım bilmiyorum.
geçmiş olsun Allah şifa versinKızlar herkese merhaba ben bir süre buralara zor bakarım gibi, zaten bebeği de unuttum bu hafta kontrolüme gidemedim ne zaman giderim bilmiyorum. Babam çok ağırlaştı entübe edildi her an haber bekliyoruz, bunun altından nasıl kalkacağım bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin inşallah.Kızlar herkese merhaba ben bir süre buralara zor bakarım gibi, zaten bebeği de unuttum bu hafta kontrolüme gidemedim ne zaman giderim bilmiyorum. Babam çok ağırlaştı entübe edildi her an haber bekliyoruz, bunun altından nasıl kalkacağım bilmiyorum.
acil şifalar diliyorumKızlar herkese merhaba ben bir süre buralara zor bakarım gibi, zaten bebeği de unuttum bu hafta kontrolüme gidemedim ne zaman giderim bilmiyorum. Babam çok ağırlaştı entübe edildi her an haber bekliyoruz, bunun altından nasıl kalkacağım bilmiyorum.
Maşallah onaa.Kızlar bugün 8 hafta 2 günlük olmuşuz. 7+5 dik aslında. Büyümüşüz. Boyumuz 18 mm kalbimiz 174 atıyorsanki kolları bacakları falan var bana mı öyle geliyor. Birde cinsiyet tahmini nedir sizce yaaa
Eki Görüntüle 3578192
Abooo doguma daha 8 ay var okadar surmez ins yaaKolaylıklar diliyorum bazı şeyler arttırıyor çikolata gibi mesela. Dik yatmaya dikkat ediyordum bide o da iyi geliyordu. Ama ne kadar dikkat etsem de geçmemişti hep şuruba bağlı kaldım. doğurduğun gün bir anda son buluyor bu da iyi haber
Ahhh.. Canım, Allah şifa versin inşallah.. Senin ve bebeğinin de sağlığı önemli kendini ihmal etme olur mu. İnşallah herşey yoluna girerKızlar herkese merhaba ben bir süre buralara zor bakarım gibi, zaten bebeği de unuttum bu hafta kontrolüme gidemedim ne zaman giderim bilmiyorum. Babam çok ağırlaştı entübe edildi her an haber bekliyoruz, bunun altından nasıl kalkacağım bilmiyorum.
Oyy minyatür insan yaaa Allah nazardan saklasın büyümüş vallaKızlar bugün 8 hafta 2 günlük olmuşuz. 7+5 dik aslında. Büyümüşüz. Boyumuz 18 mm kalbimiz 174 atıyorsanki kolları bacakları falan var bana mı öyle geliyor. Birde cinsiyet tahmini nedir sizce yaaa
Eki Görüntüle 3578192
Evet market yoğurdu yiyorum bende ev yoğurdu için bi kaç şey duyunca ama ev yoğurdu mantıken daha sağlıklı sonuçta o da 100 derecede kaynıyor işte fabrika gibi 200 derecede nasıl kaynatalım ahaja hem nasıl yapıldığını bilmiyoruz belki içine işiyorlar ahajsj
maşallah canım sağlıkla büyümeye devam etsinKızlar bugün 8 hafta 2 günlük olmuşuz. 7+5 dik aslında. Büyümüşüz. Boyumuz 18 mm kalbimiz 174 atıyorsanki kolları bacakları falan var bana mı öyle geliyor. Birde cinsiyet tahmini nedir sizce yaaa
Eki Görüntüle 3578192
Canım benim çok geçmiş olsun şifalar diliyorum elden başka bisey gelmez bol bol duaKızlar herkese merhaba ben bir süre buralara zor bakarım gibi, zaten bebeği de unuttum bu hafta kontrolüme gidemedim ne zaman giderim bilmiyorum. Babam çok ağırlaştı entübe edildi her an haber bekliyoruz, bunun altından nasıl kalkacağım bilmiyorum.
Doner yiyodur belki ben gibi ahhahshsshsPuxhu senden de bir foti bekliyoruz kanka haydi nerdesinnn
MaşallahKızlar bugün 8 hafta 2 günlük olmuşuz. 7+5 dik aslında. Büyümüşüz. Boyumuz 18 mm kalbimiz 174 atıyorsanki kolları bacakları falan var bana mı öyle geliyor. Birde cinsiyet tahmini nedir sizce yaaa
Eki Görüntüle 3578192
Kızlar herkese merhaba ben bir süre buralara zor bakarım gibi, zaten bebeği de unuttum bu hafta kontrolüme gidemedim ne zaman giderim bilmiyorum. Babam çok ağırlaştı entübe edildi her an haber bekliyoruz, bunun altından nasıl kalkacağım bilmiyorum.
kişi kendinden bilir işi hahahahhahaDoner yiyodur belki ben gibi ahhahshsshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?