Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Ben özel hastaneye gidiyorum canım o yüzden doktorum o şekilde önerdi ama bence yoktur dark
Canım benim doktorum da özel hastanede aslında o da burada yaptıralım diyor ama 16.500 fiyat çekiyor aynı hastane ben ona sormadan tıp fakultesinde yaptıracağım sonucu ona gösteririm yine özel hastaneler sazan avlıyor herkes dikkat etsin bence

Merhabalar cinsiyet tahmininde bulunabilecek varmı
17440386587246378349887945931404.webp

Kızlar umarım hepiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben düşük yaptım maalesef. Bu yüzden aranızdan ayrılıyorum. Hepinize sağlıklı bir süreç diliyorum
Gerçekten çok üzüldüm. Rabbım gönlündeki üzüntüyü sıkıntıyı gidersin. Hayırlı bir zamanda evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

Mustelanın kendi sayfasında yazıyor sadece mineral filtreli olan farklı bir serisi daha var ama ben bunu aldım. Marka olarak neredeyse her ürünü bebek ve çocuklar için de üretilmiş oluyor vücut losyonları da dahil. Bu kremin içerisinde kimyasal filtrelerde var ama bunlar da gebelikte zararlı olmayan bileşenler. Detaylı yazıyı bulursam atarım canım. Yada yapay zekaya da sorabilirsin kaynakları buluyor ordan da bakabilirsin
sağol canım 🙏🏻

Arkadaşlar nacizane düşüncem, bence FETAL DNA olayına aman buda yeni türedi gibi ticari gibi gözle bakmak yerine bide şöyle düşünün, sosyal medyada hergün hiç duymadıgımız hastalık teşhisleriyle bebeklere yardımlar toplanıyor, ne hastalıklar çıktı Allahım korusun, yani bunlar teşhis ediliyor ve türüyor maalesef, bu durumlara karşı da erken teşhis tetkikleri türüyor tabi. Bende farkındayım birkaç seneye kadar yoktu. Ama kaç doktora danıştıysam imkanı olanın yaptırması çok büyük yararına diyor. Son 1 yıldır tanıdıgım tüm gebeler de yaptırdı. Bende yaptıracagım hatta çok daha geniş bir taraması varmış fetal dna’ya ek, bir sürü hastalık taraması daha yapılıyormuş, onu yaptıracagım birkaç hafta içerisinde.
Kesinlikle katılıyorum✨

Maalesef canın bu bahsettiğin olaydan kendımızı korumamız çok zor. Hele ki ben tedaviyle gebe kaldım, o tedavi süresinde o kadar suistimale açık nokta var ki, konuşmakla bitmez, yıllarca neler neler şahit oldum, ama mecburdum🤷🏼‍♀️ kendimi ellerine teslim etmekten başka çarem yoktu. Şuan gebelikteki yeni gelişen testlerle de ilgili buna benzer düşünüyorum, benimde genel sisteme asla tam güvenim yok ama bu kadar çok yeni hastalık ürüyorken de, yeni gelişen bir erken teşhis yöntemine bebeğimi de teslim etmekten başka şans görmüyorum, önce Allah’a sonra bu teknolojiye emanet, güvenmek zorundayım. Hepimize temi ferah sonuçlar çıksın inşallah.
Yaaa sizin için çok zor zamanlarmışt Rabbim sağsalim kavuştursun evladınıza inşallah

İnşallah artık biraz rahatlarız. 9+4 oluyorum bende ama yumurtlamam bir iki gün geç olduğu için hep iki gün geriden çıkıyor benim ultrasonda. 9+2 çıkacak muhtemelen. Belirtin var mı kasık ağrısı bel ağrısı falan. Bende hiç kalmadı ya sadece bulantım yoktu üç gün önce o başladı.
Benim 5 gün gerideydi şimdi ikiye düşmüş zaten normalmiş bir haftaya kadar.
Günaydın hamişler:) 8+5 den selamlar. Kontrolden geldim çok şükür bir problem yok. Fetal Dna testi yaptırabilirsiniz dedi doktorum. Mutlaka yaptırın vs demedi ama haberiniz olsun böyle birşey var yaptırmak isterseniz dedi. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Ben de yaptıracağım inş canım.
Özele gıttım bide sinir oldum yA en son dün degerım 5339 du hem vajınal hem karından gördü ufak bı kese var dedı degerlerın yavas artmıs dedı yanı bı doktor ınsana boyle moral bozucu konuşması carsamba günü devlet hastanesine randevu almıştım önceden gıtsemmı acaba haftaya mı gıtsem Kac haftalık olabılır onuda soylemedı kese bırınde 8.8 mm dıgerınde 7.9 mm yazıyor Kac haftalıktır acaba
Canım moralini bozacak kadar kaba davranan doktoru direkt hastane müdürüne şikayet et. Benim kimyasal gebelikte manyak doktorun biri saygısızca demoralize etmişti. Hemen randevumu odadayken iptal ettim ve müdüriyete gittim. Aradı özür diledi. Yazılı şikayet etmedim ekmeğiyle oynamaktan korkarım ama sözlü olarak farkına varması lazımdı benden sonra kimseye yapamaz en azından.
Güzel düşünmeye calisiyorum ama bazen belirtileri kayboluyor yani başından beri çok belirtim olmadı aşırı kusmak gibi . 2,3 kez çok tiksimti ile olmuştur . Biraz tedirgin ediyor bu belirti mevzusu gece nasıl uyucam bakalım 😣
Kuzum benim sadece uykum arttı onun dışında bulantım da yok; tiksinme de normalde de kolay tiksinirim bir farkım yok ama bugün ikinci kez kalp atışını duydum hiç tedirgin olma. Tedirgin olacak hiçbir durumum yok de derin nefes al. Uykusuzluk bünyeyi birkaç gün dağıtıyor yazık değil mi

Kızlar umarım hepiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben düşük yaptım maalesef. Bu yüzden aranızdan ayrılıyorum. Hepinize sağlıklı bir süreç diliyorum
Aaa çok üzüldüm canım yaa Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin bundan sonra sana

Bende anca bu kadar bekleyebildim devletteki doktor keseyi 5+5 de gördükten 15 gün sonra gel dedi . Kendi doktoruma aldım bu kez en azından özelde cihaz daha iyidir içimde bir şüphe kalmaz diye düşündüm. Gebelik takibi yapmıyormuş ama yine de içimi rahatlatacak tek insan kendisi 😣 valla ne zormuş aslında keseyi gördükten sonra çok iyiydim bayramda rahattım . Annemlerden kendi evime geldim bir stres bastı nefesim kesiliyor basıyor duvarlar resmen randevu yaklaştıkça . Güzel haberler alayım da normale döneyim diye dua edip duruyorum yoksa koca şehire sığamıyor insan kalpten gidicem 🤣😣
Bende oyleyım bugün keseyı gördük ama yınede sıtres basıyor benı arrık gıtmıcem doktora kanamam falan olmazsa napalım ne olacaksa olucak sıfressız hamılelıgımızın tadını çıkartalım mıde bulantım benımde hıc yok sadece gögüslerım agrıyo sadece baska bıseyım yok benımde 5 haftalık dıye tahmın edıyorım arrık keseye göre

Kızlar merhaba. Benim gebeliğimi öğrendiğim günden beri afedersiniz ama sarı akıntım var. Enfeksiyon değil ama koku da yok. Doktora sorduğumda ilk normal dedi fakat şu an iç çamaşarım ıslanıyor gibi oluyor gidiyorum bakıyorum ıslaklık var bazen. Korkuyorum normal mi bu

Merhaba kızlar, bugün tahlillerimi falan verdim, ultrasonda tam 6 haftalık görünüyor geç döllenme oldu yani bir hafta geriyim. Bebek daha çok küçük kalp atısı için erken dedi ama endişelenecek bir şey değil korkma dedi rahatlattı beni. Vajinalde daha net görürüz ama hiç gerek yok dedi haftaya kontrole çağırdı. Çok heveslenmiştim ama sağlık olsun bir hafta daha beklemedeyimm 🥹

Merhaba kızlar, bugün tahlillerimi falan verdim, ultrasonda tam 6 haftalık görünüyor geç döllenme oldu yani bir hafta geriyim. Bebek daha çok küçük kalp atısı için erken dedi ama endişelenecek bir şey değil korkma dedi rahatlattı beni. Vajinalde daha net görürüz ama hiç gerek yok dedi haftaya kontrole çağırdı. Çok heveslenmiştim ama sağlık olsun bir hafta daha beklemedeyimm 🥹
Hep bekleyenlerdeniz bakalım hayırlı sonuclar olsun

İnşallah canım. Muhtemelen duyarsın. Muayeneden çıkanlar haber versin. Benim kontrolüme çok var 😢
Ben bugün muayeneye gittiiiim. Sata göre 9 ama usg’de 8+5 (geçenkinde ara daha çoktu kısalmış). Tekrar kalp atışı duydum geldim😍 Aslında özelde istenen bir tahlili yaptırmak için gitmiştim şehir hastanesine.

Kızlar ben en son perşembe keseyi gördüm. 6 haftalığız şuan. Doktor randevumu 9.haftaya aldım dayanmaya çalışıcam çünkü gittiğimde bebeği görmek istiyorum artık. Asm de 2kere kan verdim bidaha gitmedim. Oraya gitmem gerekiyor mu? Tahlilleri vs Asm de yapıyormuş ilk zamanlar bazıları
Canım gebeliğinden haberi varsa asm’nin, biraz ilerleyince ebe kendisi arıyor seni. Kimyasalımda öyle olmuştu benim.

Back
X