Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
hahaha çok mantıklı bir çözüm bulmuşsun. Sen de evden mi çalışıyorsun? Valla annem gelince resmen güven ve emniyet hissi yüklendi bana canım yaa yaşasın annelerimiz
Bizim kari koca kendi isimiz canim evden calisiyoruz, ama transferden beri kendi is yukumu de komple esime yigdim ivir zivir islere bi saat anca bakiyorum soyle gunluk o kadar. Adam her anlamda cok yogun yani ajdjdjd

tabi çok garip bir duygu oluyor o karnındaki boşluk yanında olması vs. mucize gibi. memelerin sızlaması tam o sırada bebeğin uyanması o bağlantı büyüleyici. böyle çok şaşırdığım şeyler hissetmiştim. her şey unutuluyor boşuna stres yapmışım diyorsunuz

Arkadaşlar gebeliğin 5 ve 6. Haftasında ortalama kese boyutu ne kadar olmalıdır? Ben 5+3 de gittiğimde 7 mm demişti doktorum 5+5 de tekrar gittim 8 mm olmuş. Boyut ve gelişim için çok olumlu konuşmadı doktor sizin nasıl olmuştu süreç ?

Bugun benim de ruh halim su disaridaki pis yagmurlu hava gibi kizlar kasiklarim minik minik sizliyor sabah 10 dan beri. Yine bembeyaz akintim cok. Agri cogalinca akinti da artiyor otomatik. Allahtan rengi beyaz da korkmuyorum. Bazi gunler cidden rahmim kasiklarim sizliyor ya ekstra buyumeye calisircasina. Surekli lavaboya gidip geliyorum leke mi geldi diye
ay allahim sen bizi ikinci trimesterda prenses oldugumuz gunlere vardir guzel rabbim ya

Seni o kadar iyi anliyorum ki. Bayram bir şekilde kolay geçti ama şu 2-3 gün sürekli rüyalarıma giriyor. Kalbi atıyor mu, kese büyümüş müdür bebek gözükecek mi? Sağlıklımıdır diye düşündüm durdum. Bugün boş randevusu olsaydı bugüne alacaktım 1 gün daha dayanacak takatim kalmadı. Ama yarını bekliyorum. Siz Allah’ın izniyle duyarsınız artık baya büyümüş Çünki.

aylık diyorlar ya ben anlayamıyorum 10-11. haftalarda ense kalınlığına falan bakıyorlar neden şimdiden daha 1 ay sonraya çağırıyorlar arada bu kontrolleri yapmayacakmı anlayamıyorum kafam karışıyor :)

amiiiinnnnn

2 gündür aynıyııımmm büyüyor herhalde gitgide rahimciğimiz chatgpt de öyle söyledi

Bizim kari koca kendi isimiz canim evden calisiyoruz, ama transferden beri kendi is yukumu de komple esime yigdim ivir zivir islere bi saat anca bakiyorum soyle gunluk o kadar. Adam her anlamda cok yogun yani ajdjdjd
ooh süper o zaman keyfine bak sen eşin çalışacak her manada yapacak bişey yok

İkinci trimesterda sivilceler de azalıyor mu acaba. İnşallah azalıyordur. Yoksa sivilceli prenses oluruz

Keşke bana da su gibi geçse ve randevu günlerimi unutsam ya

2 gündür aynıyııımmm büyüyor herhalde gitgide rahimciğimiz chatgpt de öyle söyledi
Ya umarim ondandir cidden sinirim bozuldu bugun suratim bes karis aklim hep orada. Bi yandan da sinirden mi hormondan mi artik basim tuttu ya ahahah offfff

Ay bilmiyorum ya yuzumde yer kalmadi artik. Dun bir makyaj yapmisim artik zararli mararli umursamadan badanaaaa boya bu sefer de uc boyutlu ciban gibi gozukuyor cenemdekiler sinirim ayri bozuldu. Sacimi yuzumun onune atiyorum 15 yas ergenleri gibi
İkinci trimesterda sivilceler de azalıyor mu acaba. İnşallah azalıyordur. Yoksa sivilceli prenses oluruz

Bu aralar yine bi büyüme atağı başladı bak. BEn dayanamadım doktora yazdım bel ağrısı için cevabı ; BU HAFTALARDA NORMAL.
Sonuna da hep nokta koyuyor canını yediğim hahahhjhhjhjhhjh

Ya umarim ondandir cidden sinirim bozuldu bugun suratim bes karis aklim hep orada. Bi yandan da sinirden mi hormondan mi artik basim tuttu ya ahahah offfff
Rahim büyüdükçe onu tutan bağlar esner ona bağlı olarak da ağrı batma çekilme kramp olabilirmiş lekelenme ve uzun kramplar olursa doktorunuza gidin diyor kendisi

ooh süper o zaman keyfine bak sen eşin çalışacak her manada yapacak bişey yok
Gecen gun kiyamam arkadasiyla telefonda ben de dinliyorum iceriden, abi musteri varsa cevirme projelendirelim hemen,cocuk geliyor malum masraf cok diyordu ahahhahahabir de yemek yapmayi ogrenirse yilin kocasi ilan edicem bak hala o yetenegi pek gelismedi cok basit seyler yapabiliyor sadece

yaa ne yapsın haklı masraflar çoğalacak hahahaha o konuda eşimi tek geçerim bak yemek konusunda gerçekten aştı kendini yemek tatlı ikramlık ne istersen yapıyor ve beni asla dinlemiyor nefis yemek tarifleri ne derse onun için kural

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…