Cok sukur daha sordugum bir soruya BU ONEMLI HMMMM GEL BAKALIM diyen olmadi ahahahaha. Ne sorsam normal deniyor ya sukretsem mi isyan mi etsem bilemedimBu aralar yine bi büyüme atağı başladı bak. BEn dayanamadım doktora yazdım bel ağrısı içincevabı ; BU HAFTALARDA NORMAL.
Sonuna da hep nokta koyuyor canını yediğim hahahhjhhjhjhhjh
Evet ama 1 haftadır hiç soru sormamıştım hakkımı bel ağrısından yana kullandım hahahahajhjhhjhjhkonu kapanmıştır uyarısı sanırım bu nokta
Verdiği magnezyumu hala kullanıyor musun
Ayyy harika esin bizimkilere ders versin ahdjdjdjd benimki max makarna yumurta cesitleri bir iki sulu yemek o kadar. Kalsin yapma diyorum yani kisaca hajshsjsyaa ne yapsın haklı masraflar çoğalacakhahahaha o konuda eşimi tek geçerim bak yemek konusunda gerçekten aştı kendini yemek tatlı ikramlık ne istersen yapıyor ve beni asla dinlemiyor nefis yemek tarifleri ne derse onun için kural
Çilek var ya benim doktorum benden bıktı hocam yazıyorum evet bugün neremiz ağrıyor diyorEvet ama 1 haftadır hiç soru sormamıştım hakkımı bel ağrısından yana kullandım hahahahajhjhhjhjh
hahahahhahhahhah evet ya şiddetli ağrılar ve kanama olmadığı sürece doktorlar aslında hiçbir şeyi takmıyorlarCok sukur daha sordugum bir soruya BU ONEMLI HMMMM GEL BAKALIM diyen olmadi ahahahaha. Ne sorsam normal deniyor ya sukretsem mi isyan mi etsem bilemedimbacim senin beline vuruyor bugun benim kasiga. He deyip gecicez artik napak ahdjdj
Çok doğru doğurana kadar böyleYok canım ya korkma artık her hafta başka bi belirti başka bir şey olacak sanırım az önce kahvaltı yaparken midem bulandı mesela şimdi başım ağrıyor düşünmek istemiyorum yoruldum cidden
Yaaa evet doktorlar bastırıyor geçer umarım masaj rahatlatıyormuşBenim de aynı canım sanki geriliyor gibi doktor da bastırdı bugün biraz ultrasonda o da biraz acıttı sanki
ne biliyim daha erken çağırması lazım bence çünkü önemli haftaları atlıyorlar sankiDayanamayıp 3 haftada gideceğimizi anlıyorlar heralde
Benimde 2 kere kanamam oldu, doktorum kılcal damar kanaması dedi. Bebeklerle ilgili değil dedi.inşallah canım yaaa bazen böyle de olabiliyor gerekirse doğuma kadar yatacaksın başka çaremiz yok dedi doktorbakalım 13. haftada perinatoloğa gideceğim o ne diyecek hele bir gelebilsek o zamanlara ah ahh
hahaha kocam da kocam diyebilirim o haldeAyyy harika esin bizimkilere ders versin ahdjdjdjd benimki max makarna yumurta cesitleri bir iki sulu yemek o kadar. Kalsin yapma diyorum yani kisaca hajshsjs
Biz bi doğuraydık allahın izniyle herkes rahat etsinÇilek var ya benim doktorum benden bıktı hocam yazıyorum evet bugün neremiz ağrıyor diyor
benim de ya miyomdan ya kılcal damar kanaması çünkü kanama alanı görmedi doktorum böylelikle gelmiş geçmiş olsun inşallahBenimde 2 kere kanamam oldu, doktorum kılcal damar kanaması dedi. Bebeklerle ilgili değil dedi.
Allahım çok aminBiz bi doğuraydık allahın izniyle herkes rahat etsin
ölelim biz di mi ya ahdhdjdjdh ofhahahahhahhahhah evet ya şiddetli ağrılar ve kanama olmadığı sürece doktorlar aslında hiçbir şeyi takmıyorlar
canım çok üzgünümKızlar umarım hepiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben düşük yaptım maalesef. Bu yüzden aranızdan ayrılıyorum. Hepinize sağlıklı bir süreç diliyorum
biz çok haklıyız ya sorunlarımız var kendimize göre hahhihihhjhhjhh senin az kaldı randevuna. İyice izle tamam mı bak bakalım ne kadar büyümüş, hareket ediyo mu, boyu kaçölelim biz di mi ya ahdhdjdjdh of
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-11-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ Topuzlu 34 2 22 ocak 5 mart Erkek 5 Kasım 2025 @maviss_34 32 3. 29 ocak 3 Kasım 2025 @Green girls 11 şubat Kız 18 Kasım @ErabiaE 29 4. 2 şubat 9 Kasım P poncikobella 39 1 30 Ocak 14 mart Kız 6 Kasım @minikkminik 28 1. 13 şubat 20 Kasım @Nefertitiiii 28 1. 3 şubat Kız 10 Kasım C cilekcanavari 30 1. 1 şubat @MelinaTur 36 1. 3 şubat Kız 9 Kasım @Nurse9535 29 1. 3 şubat 13 Mart 21 Mart Kız 10 Kasım simlumina 31 1. 29 Ocak 5 Kasım @zeydli 26 7 şubat 14 Kasım @selime6135 35 1. 27 şubat 17 Kasım @terapotikbiri 29 1 21 ocak 28 Ekim @it is time 36 1. 6 şubat 7 mart 13 kasım @Synonyms 36 2 26 ocak 2 Kasım @naz-nazz 30 1 26 ocak 2 Kasım @Ruhezgisi 28 1 4 Şubat 11 Kasım @Faylinn 27 1. 28 Şubat 29 Ekim @HeySero 30 3. 29 Ocak Erkek @DaisyBrn 30 1. 30 Ocak 4+1 7+1 @byz2642 28 1. 3 Şubat 24 Mart @brccrk 32 1. 14 Şubat 20 Mart 4+1 @Lady Hacer 32 1. 18 şubat Kız @memurhanim (ikiz bebiş annesi) 35 2. 27 Ocak 5+1 6+4 Erkek @Nebileyim2328 38 3. 18 Şubat 5+1 Kız 18 Kasım @kurabik 36 2. 30 Ocak 5. Hafta 7+1 6 Kasım @lina0711 25 1. 26 Ocak 11 mart 18 mart 7 Kasım @nonstoplearning 1 Şubat 5+1 7+0 Kız @pamukusu 24 1. 22 Ocak 5+3 6+6 Erkek @lilo00 30 Ocak 6+6 6 Kasım @MoriAy 34 1. 11 şubat 22 Mart 5 Nisan 18 Kasım @kirmizipatiklikiz 33 2. 3 Şubat @teacherlife 25 1. 3 Şubat 5+4 6+3 Kız 10 Kasım @papatya182848 25 1. 1 Şubat 10 mart Erkek 8 Kasım @kubraumt 33 3. 19 Şubat 25 Kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?