Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Bu aralar yine bi büyüme atağı başladı bak. BEn dayanamadım doktora yazdım bel ağrısı için cevabı ; BU HAFTALARDA NORMAL.
Sonuna da hep nokta koyuyor canını yediğim hahahhjhhjhjhhjh
Cok sukur daha sordugum bir soruya BU ONEMLI HMMMM GEL BAKALIM diyen olmadi ahahahaha. Ne sorsam normal deniyor ya sukretsem mi isyan mi etsem bilemedim bacim senin beline vuruyor bugun benim kasiga. He deyip gecicez artik napak ahdjdj

Ayyy harika esin bizimkilere ders versin ahdjdjdjd benimki max makarna yumurta cesitleri bir iki sulu yemek o kadar. Kalsin yapma diyorum yani kisaca hajshsjs

Cok sukur daha sordugum bir soruya BU ONEMLI HMMMM GEL BAKALIM diyen olmadi ahahahaha. Ne sorsam normal deniyor ya sukretsem mi isyan mi etsem bilemedim bacim senin beline vuruyor bugun benim kasiga. He deyip gecicez artik napak ahdjdj
hahahahhahhahhah evet ya şiddetli ağrılar ve kanama olmadığı sürece doktorlar aslında hiçbir şeyi takmıyorlar

inşallah canım yaaa bazen böyle de olabiliyor gerekirse doğuma kadar yatacaksın başka çaremiz yok dedi doktor bakalım 13. haftada perinatoloğa gideceğim o ne diyecek hele bir gelebilsek o zamanlara ah ahh
Benimde 2 kere kanamam oldu, doktorum kılcal damar kanaması dedi. Bebeklerle ilgili değil dedi.

Ayyy harika esin bizimkilere ders versin ahdjdjdjd benimki max makarna yumurta cesitleri bir iki sulu yemek o kadar. Kalsin yapma diyorum yani kisaca hajshsjs
hahaha kocam da kocam diyebilirim o halde yok ya benimkinin eli de lezzetli kendisi bile hayretler içinde güzel olmuş dedikçe yeni tariflere bakıyordu ki annem geldi

Rüyamda da volkan konağı gördüm bi ağlıyodum rüyamda yarabbim

Topuzlu
Merhaba. Ben de bugün itibariyle bebeğimi gördüm ve doktor kalp atışlarını gördüğünü söyledi
Kaçıncı çocuk: 1.
SAT: 18 Şubat
Kese: 7 Nisan
Beni de listeye kaydederseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…