Yaaaaa sakaaaabenim de aksine cildimdeki pütürler gitti
Ergenken bile sivilcem olmadı benim ya o kadar kötü haldeki yüzüm çenem ensem alnım ensede niye çıkar bi sivilce saçlarım mat asla canlı değil kazık gibi şampuan değiştirdim fyda etmedi hayatımda terleyen bi insan olmadım 2 gün yıkanmasam ter kokuyorum. Oğlumda yaşamadım bunları ya çok tuhafıma gidiyor şimdiKaşımın icinde bile sivilce var oyle aci haldeyim ajdjdjdjd. En son 17 filandim sanirim bu kadar kotu oldugunda cildim.
Seninki erkek olacak o zamanbenim de aksine cildimdeki pütürler gitti
Seninde kız bebiş geliyor gibiAyyyy ben de ben de. Ergen gibi sivilceler dolu tum yuzum. Cenemde ve alnimda en cok. Konusurken cenemdekiler canimi yakiyor oyle kotuler. Makyajsiz disari cikmam mumkun degil artik cok uzuluyorum
başından beri kız hissediyorum ama bu durumda öyle sankiiSeninki erkek olacak o zaman
Erkek bebek cidden güzelleştiriyor ama oğlumda yaşamasam asla inanmazdım.başından beri kız hissediyorum ama bu durumda öyle sankii
Terim cok acayip kokuyor, dogal deodoranta gecmistim yine eski usul aluminyumlu olana dondum yemin ederim ki illallah geldi yikanmaktan. Kendime kokuyorum sanki. Sacim da asiri yaglaniyor oglen yikaniyorum aksam oldu mu gunlerdir yikamamisim gibi yag icinde kahkullerimErgenken bile sivilcem olmadı benim ya o kadar kötü haldeki yüzüm çenem ensem alnım ensede niye çıkar bi sivilce saçlarım mat asla canlı değil kazık gibi şampuan değiştirdim fyda etmedi hayatımda terleyen bi insan olmadım 2 gün yıkanmasam ter kokuyorum. Oğlumda yaşamadım bunları ya çok tuhafıma gidiyor şimdi
Ya annemin bende asiri guzellesmis cildi filan herkes oglan demis. Sonuc ben ajsjdjdj. Ama bu teori bende ise yararsa ne mutluSeninde kız bebiş geliyor gibi
Ne diyeceğimi bilemedim. Çok çok üzüldüm.Kontrole gitmiştim bugün. 2 hafta önce durmuş kalp atışı büyük ihtimalle dünkü suydu
Kurban olduğum allah yaşattımı yaşatıyor işteAhahahha neeeee
Yaaa çok üzüldümKontrole gitmiştim bugün. 2 hafta önce durmuş kalp atışı büyük ihtimalle dünkü suydu
Canim cok uzuldum,ne desek yersiz su an. Allah acini hafifletsin insallahKontrole gitmiştim bugün. 2 hafta önce durmuş kalp atışı büyük ihtimalle dünkü suydu
Çok üzgünüm.. Rabbim kolaylık versin..Kontrole gitmiştim bugün. 2 hafta önce durmuş kalp atışı büyük ihtimalle dünkü suydu
Kontrole gitmiştim bugün. 2 hafta önce durmuş kalp atışı büyük ihtimalle dünkü suydu
Çok üzüldüm, rabbim acınızı hafifletsin inşallahKontrole gitmiştim bugün. 2 hafta önce durmuş kalp atışı büyük ihtimalle dünkü suydu
Canım elimde ki damara çektiler serumu yazamadım o yüzden. Göğsüm ağrıyo diye yazsak Google a neler neler çıkıyor kendimizi hiç doldurmayalım. Bol bol dua edelimBiraz strese girdim ya günlerdir ağrımayan kasıklarım ağrımaya başladı. Ne güzel sakin ilerliyordum, fetal dnayı araştırırken tesadüfen morfoloji durumu çıktı karşıma bütün modum düştü yine.
Tabi iyi düşünelim iyi olsun ne diyeyim artık kendimi parçalasam ne olacak sanki
Yaa çok üzüldüm Allah sabır versin ne yazacağımı bilemedimKontrole gitmiştim bugün. 2 hafta önce durmuş kalp atışı büyük ihtimalle dünkü suydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?