Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Badger in yorumlar cok iyi ikisi arasinda kaldim su an ben de bakiyorum aklimdayken alayim konu kapansin istedim ahahah
Badger kullanmadım hiç ya belki cildime iyi gelmez diye cesaret edemedim

Ne diyeceğimi bilemedim. Çok çok üzüldüm.

Yaaa çok üzüldüm

Canim cok uzuldum,ne desek yersiz su an. Allah acini hafifletsin insallah

Çok üzgünüm.. Rabbim kolaylık versin..
Ağrı sızı olmamış mıydı
Yok h

iç ağrım falan yok
Rabbim yardımcınız olsun.

Çok üzüldüm, rabbim acınızı hafifletsin inşallah

Yaa çok üzüldüm Allah sabır versin ne yazacağımı bilemedim

Çok üzgünüm canım, Allah en kısa zamanda yeniden deneme gücü ve sabrı versin, kucagına almayla sonuçlandırsın.

Kızlar sağolun. İnşallah sizler hayırla, sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kycağınıza

Hangi sitede kuzum
Hem dermoeczanem de var, hem de trendyolda bir saticida var canim, orjinal sanirim ithal marka satiyor sadece satici puani da yuksekti, soyledim bakayim oradan. Dermoeczanem e gore 250-300 tl daha uyguna geldi

Kuzum duyacaksın yaa ters giden bişey olsaydı 3 haftada kendini belli ederdi
Dimi öyle olurdu yarın ola hayrola
Asıl derdim başka alnımda kocaman gebelik lekesi oluşuyor çok moralim bozuldu ya zaten sivilcelenmiştim tam ona alıştım derken az önce de lekeyi farkettim napcam
Amaninnnnn kız geliyor demek ki

Kontrole gitmiştim bugün. 2 hafta önce durmuş kalp atışı büyük ihtimalle dünkü suydu
Canım çok üzgünüm Rabbim hayırlı zaman da sağlıklı gebelik,sağlıkla kucağına almak nasip etsin insallah süreç nasıl ilerleyecek ilaç mı verecekler

Asıl derdim başka alnımda kocaman gebelik lekesi oluşuyor çok moralim bozuldu ya zaten sivilcelenmiştim tam ona alıştım derken az önce de lekeyi farkettim napcam
Ben yüzde leke olunca kız oluyor diye biliyorum. Hatta etrafımda birkaç kişide gerçekten öyle oldu.

Canım çok geçmiş olsun bolca dinlen sıkıntı kalmayacaktır hep güzel düşün

Kızlar benım içim çok sıkıldı bebeğini kaybeden arkadaşa, Allah yardımcısı olsun. Hem ona çok üzüldüm, hemde belirtisiz bu ihtimalin olması çok tedirgin etti
İçimizi ferah tutalım kızlar öyle bile olacaksa elden ne gelir ki dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…