Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Asıl derdim başka alnımda kocaman gebelik lekesi oluşuyor çok moralim bozuldu ya zaten sivilcelenmiştim tam ona alıştım derken az önce de lekeyi farkettim napcam
Ayyyy en korktugum şey, güneşten kaynaklı mı canım, yoksa evde mi belirdi. Dışarı güneş kremsiz çıkmıyorum ama evde sürmüyorum tabi, malum 1 haftadırda koltuga yapıştım evdeyim.

Ayyyy en korktugum şey, güneşten kaynaklı mı canım, yoksa evde mi belirdi. Dışarı güneş kremsiz çıkmıyorum ama evde sürmüyorum tabi, malum 1 haftadırda koltuga yapıştım evdeyim.
Valla öyle yakıcı güneşte yoktu genelde de evdeyim ama artık güneşe bu şekilde hiç çıkamam acil güneş kremi almam lazım

Bu markayı kullanıyorum normalde bu da gebelik için olanı bunu almayı düşünüyorum

Eklentiler

• 1000065541.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 33
Bu markayı kullanıyorum normalde bu da gebelik için olanı bunu almayı düşünüyorum
Evet canım bende bunu aldım tavsiye üzerine, bide Avene’in mineralli renkli olanı aldım, cilt tonu eşitliyor. İkisinden de memnun kaldım

Ben de bunun kirmizisini kullanirdim roaccutane kullanirken doktor vermisti. Fakat bu mineral filtreli degil sanirim, bize mineral filtreli spf gerekiyormus

Evet canım bende bunu aldım tavsiye üzerine, bide Avene’in mineralli renkli olanı aldım, cilt tonu eşitliyor. İkisinden de memnun kaldım
Solante oluşan lekelerde çok etkili pigmenta olanını kullanmıştım çok iyi gelmişti muhtemelen bu da iyi gelecek

Yüzde yüz mineralli olan bu kızlar

Eklentiler

• 1000065605.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 28
Bu gebelik için özel üretileni canım
Kuzum biliyorum ama kimyasal filtreli de olabilir ona iyi bakmak lazim diye dedim, yoksa solante cok kullandim dedigim gibi pigmentasini da hep bulundururum cildimde lekelenme cok musait esmer oldugum icin malesef
Bunlarin tek sorunu cok dev ambalaj ya sirf yuz icinse cidden her yun defalarca yenilersek filan bitiyor

Evet ben de öyle duydum badger var aklımda siz hiç baktınız mı
Badger eskiden tr de yoktu son yillarda goruyorum ben de ona da bakicam canim. Daha mevsim itibariyle tam emin olup da almadim gunes koruyucu

Onu bende kullandım kuzum evet çok büyük bu. Yüzde yüz mineral mustela da buldum onu da alıcam sanırım badger var bide

Onu bende kullandım kuzum evet çok büyük bu. Yüzde yüz mineral mustela da buldum onu da alıcam sanırım badger var bide
Evet bak mustela ztn cok cok basarili bebek bakim urunlerinde de cevremden biliyorum hep pisik kremlerini vs. Mustela veya badger alalim madem ekipceeee

Evet bak mustela ztn cok cok basarili bebek bakim urunlerinde de cevremden biliyorum hep pisik kremlerini vs. Mustela veya badger alalim madem ekipceeee
Az önce aldım bu arada dermoeczanemden indirimde şuan pişik kremi de hediyeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…