- 22 Kasım 2022
- 930
- 892
- 33
Canım sen nasıl oldun? Nasıl gidiyor tedavin ne zaman çıkacaksın hastanedenCanım elimde ki damara çektiler serumu yazamadım o yüzden. Göğsüm ağrıyo diye yazsak Google a neler neler çıkıyor kendimizi hiç doldurmayalım. Bol bol dua edelim
Ayyyy en korktugum şey, güneşten kaynaklı mı canım, yoksa evde mi belirdi. Dışarı güneş kremsiz çıkmıyorum ama evde sürmüyorum tabi, malum 1 haftadırda koltuga yapıştım evdeyim.Asıl derdim başka alnımda kocaman gebelik lekesi oluşuyor çok moralim bozuldu ya zaten sivilcelenmiştim tam ona alıştım derken az önce de lekeyi farkettim napcam
Valla öyle yakıcı güneşte yoktu genelde de evdeyim ama artık güneşe bu şekilde hiç çıkamam acil güneş kremi almam lazımAyyyy en korktugum şey, güneşten kaynaklı mı canım, yoksa evde mi belirdi. Dışarı güneş kremsiz çıkmıyorum ama evde sürmüyorum tabi, malum 1 haftadırda koltuga yapıştım evdeyim.
Evet canım bende bunu aldım tavsiye üzerine, bide Avene’in mineralli renkli olanı aldım, cilt tonu eşitliyor. İkisinden de memnun kaldımBu markayı kullanıyorum normalde bu da gebelik için olanı bunu almayı düşünüyorum
Ben de bunun kirmizisini kullanirdim roaccutane kullanirken doktor vermisti. Fakat bu mineral filtreli degil sanirim, bize mineral filtreli spf gerekiyormusBu markayı kullanıyorum normalde bu da gebelik için olanı bunu almayı düşünüyorum
Solante oluşan lekelerde çok etkili pigmenta olanını kullanmıştım çok iyi gelmişti muhtemelen bu da iyi gelecekEvet canım bende bunu aldım tavsiye üzerine, bide Avene’in mineralli renkli olanı aldım, cilt tonu eşitliyor. İkisinden de memnun kaldım
Çok üzgünüm canım, Allah en kısa zamanda yeniden deneme gücü ve sabrı versin, kucagına almayla sonuçlandırsın.Kontrole gitmiştim bugün. 2 hafta önce durmuş kalp atışı büyük ihtimalle dünkü suydu
Bu gebelik için özel üretileni canımBen de bunun kirmizisini kullanirdim roaccutane kullanirken doktor vermisti. Fakat bu mineral filtreli degil sanirim, bize mineral filtreli spf gerekiyormus
Evet ben de öyle duydum badger var aklımda siz hiç baktınız mıBen de bunun kirmizisini kullanirdim roaccutane kullanirken doktor vermisti. Fakat bu mineral filtreli degil sanirim, bize mineral filtreli spf gerekiyormus
Kuzum biliyorum ama kimyasal filtreli de olabilir ona iyi bakmak lazim diye dedim, yoksa solante cok kullandim dedigim gibi pigmentasini da hep bulundururum cildimde lekelenme cok musait esmer oldugum icin malesefBu gebelik için özel üretileni canım
Badger eskiden tr de yoktu son yillarda goruyorum ben de ona da bakicam canim. Daha mevsim itibariyle tam emin olup da almadim gunes koruyucuEvet ben de öyle duydum badger var aklımda siz hiç baktınız mı
Onu bende kullandım kuzum evet çok büyük bu. Yüzde yüz mineral mustela da buldum onu da alıcam sanırım badger var bideKuzum biliyorum ama kimyasal filtreli de olabilir ona iyi bakmak lazim diye dedim, yoksa solante cok kullandim dedigim gibi pigmentasini da hep bulundururum cildimde lekelenme cok musait esmer oldugum icin malesef
Bunlarin tek sorunu cok dev ambalaj ya sirf yuz icinse cidden her yun defalarca yenilersek filan bitiyor
Evet bak mustela ztn cok cok basarili bebek bakim urunlerinde de cevremden biliyorum hep pisik kremlerini vs. Mustela veya badger alalim madem ekipceeeeOnu bende kullandım kuzum evet çok büyük bu. Yüzde yüz mineral mustela da buldum onu da alıcam sanırım badger var bide
Az önce aldım bu arada dermoeczanemden indirimde şuan pişik kremi de hediyeymişEvet bak mustela ztn cok cok basarili bebek bakim urunlerinde de cevremden biliyorum hep pisik kremlerini vs. Mustela veya badger alalim madem ekipceeee
biz normalde de bunu kullanıyorduk vücut için mineralli miymiş sevindim şuanYüzde yüz mineralli olan bu kızlar
Yüzde yüz hemdebiz normalde de bunu kullanıyorduk vücut için mineralli miymiş sevindim şuan
Badger in yorumlar cok iyi ikisi arasinda kaldim su an ben de bakiyorumAz önce aldım bu arada dermoeczanemden indirimde şuan pişik kremi de hediyeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?