Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
benim de aksine cildimdeki pütürler gitti
Yaaaaa sakaaaa🩷 bugun yine chatgpt ye yazdim, progesteron hormonu ciltteki sebumu yani yagi arttirir gozenekleri tikarmis. Yani hooop sivilce yaparmis. Ben ekstra progesteron ignesi kullaniyorum ondan da kat kat kotulesti sanirim ya🥹🥹

Kaşımın icinde bile sivilce var oyle aci haldeyim ajdjdjdjd. En son 17 filandim sanirim bu kadar kotu oldugunda cildim. 🤣🤣🤣
Ergenken bile sivilcem olmadı benim ya o kadar kötü haldeki yüzüm çenem ensem alnım ensede niye çıkar bi sivilce saçlarım mat asla canlı değil kazık gibi şampuan değiştirdim fyda etmedi hayatımda terleyen bi insan olmadım 2 gün yıkanmasam ter kokuyorum. Oğlumda yaşamadım bunları ya çok tuhafıma gidiyor şimdi

Ergenken bile sivilcem olmadı benim ya o kadar kötü haldeki yüzüm çenem ensem alnım ensede niye çıkar bi sivilce saçlarım mat asla canlı değil kazık gibi şampuan değiştirdim fyda etmedi hayatımda terleyen bi insan olmadım 2 gün yıkanmasam ter kokuyorum. Oğlumda yaşamadım bunları ya çok tuhafıma gidiyor şimdi
Terim cok acayip kokuyor, dogal deodoranta gecmistim yine eski usul aluminyumlu olana dondum yemin ederim ki illallah geldi yikanmaktan. Kendime kokuyorum sanki. Sacim da asiri yaglaniyor oglen yikaniyorum aksam oldu mu gunlerdir yikamamisim gibi yag icinde kahkullerim

Biraz strese girdim ya günlerdir ağrımayan kasıklarım ağrımaya başladı. Ne güzel sakin ilerliyordum, fetal dnayı araştırırken tesadüfen morfoloji durumu çıktı karşıma bütün modum düştü yine.
Tabi iyi düşünelim iyi olsun ne diyeyim artık kendimi parçalasam ne olacak sanki
Canım elimde ki damara çektiler serumu yazamadım o yüzden. Göğsüm ağrıyo diye yazsak Google a neler neler çıkıyor kendimizi hiç doldurmayalım. Bol bol dua edelim 🙏

Back
X