Ay keşke benim eşimde bıraksa bende bırakırımAy ben sigaradan tiksindim eşimde içmiyor artık kokusuna tahammülüm yok.
Bu mide bulantısı kusma halsizlik bitirdi beni ya bir de ağlamak sürekli ağlıyorum. Babam aradı bugün ben araştırdım 2. Çocuklarım hamileliği daha kolay geçiyormuş dedibu sefer de neden uzaktasınız diye ağladım sürekli ağlıyorum içim şişti artık ya
Kardiyologum biraktirdi saati, takma artik demisti o gunden beri takmiyorumAkıllı saat takıyorsan takma ben bıraktım onu. Tetikliyor sanki insanı
Ahahahah evt hatirlamam mi bunu konustugumuzuNasıl ağlıyordum burda içmek istiyorum diye hahahhhhhshshs Allah gösterdi işte tövbe esthshsjs ay böyle olma boşver ya bir iki çek at o kadardan bişey olmaz vücudumda sıvı kalmadı
Biz beraber bıraktık öğrenince ben dayanamadım tekrar başladık. Şimdi tiksinince sağolsun içmiyor o da evde falan. İş yerinde içerse kendi bilir ama evde kokuyor tahammülüm yok hiç.Ay keşke benim eşimde bıraksa bende bırakırım
Vallahi yamulttu beni gerçekten ben iyi olacak sanıyordum bu sefer ama yok yanılmışım.Ahahahah evt hatirlamam mi bunu konustugumuzubi anda asiri vurdu seni bulantilar kusmalar gumbur gumbur geliyor bebo oyle dusun
Sen diyince ben de bi merak ettim sordumben de yarın hususi bu konuyu da soracağım neden gerek var diye nelere bakılmış detay soracağım doğrudan dna dizilimine bakılıyor ngs de bakılmayıp fetal dna da bakılan ne olabilir ki bana çok ilginç geldi bakalım ne diyecekler
Çocuklar 4 yaşı atlattıktan sonra bir rahatlik geliyor insana bebek özleniyorAy masallah masallah ya ne kadar guzel bir cesaretbizim su an asiri buyuyor gozumuzde her sey, hepsi unutuluyor demek ki tekrar tekrar kalip dogurabildiniz ayni motivasyonla
İlac icmiyor musun canimVallahi yamulttu beni gerçekten ben iyi olacak sanıyordum bu sefer ama yok yanılmışım.
Gerçekten 4 yaştan sonra bi bebiş kokusu geliyo insanın burnunaÇocuklar 4 yaşı atlattıktan sonra bir rahatlik geliyor insana bebek özleniyortabi sakin geniş bir kişilik lazım çok çocukluluğa ev kaygısı dağiniklik işleri yetiştirememe bir arkadaşım psikoljik destek alacak kadar kötü olmuştu
Ben birine kalana kadar ruh hastasi oldum zaten bacim bana uymuyor sanirim bu saydiklarinÇocuklar 4 yaşı atlattıktan sonra bir rahatlik geliyor insana bebek özleniyortabi sakin geniş bir kişilik lazım çok çocukluluğa ev kaygısı dağiniklik işleri yetiştirememe bir arkadaşım psikoljik destek alacak kadar kötü olmuştu
Ya bana bulantı ilacı verdi ama 3 aydan sonra veriyoruz aslında bunu dedi. Çok uyku halsizlik yapar dedi. Eğer çok kusman olmazsa içme dayanamayacak durumda olursan iç dedi. O yüzden içmiyorum ben de şuan canımİlac icmiyor musun canim
Aa anladim canim tabii nasil diyorsa doktorun ona uy icin rahat etsinYa bana bulantı ilacı verdi ama 3 aydan sonra veriyoruz aslında bunu dedi. Çok uyku halsizlik yapar dedi. Eğer çok kusman olmazsa içme dayanamayacak durumda olursan iç dedi. O yüzden içmiyorum ben de şuan canım
Vomex A diye bir ilaç bu canım. Evet prilamı duymuştum içiliyor o. Aman kusma canım kimse kusmasın çok yıpratıcıAa anladim canim tabii nasil diyorsa doktorun ona uy icin rahat etsinbana prilam icin sakincasi yok, icebilirsin korkmadan dedi. Hos icmedim ama kusmuyorum filan ben cok sukur henuz, o yuzden sabrediyorum simdilik
Seninki de tez biter azalir insallah yaVomex A diye bir ilaç bu canım. Evet prilamı duymuştum içiliyor o. Aman kusma canım kimse kusmasın çok yıpratıcı
Aynen ole canım buna şükür tabiki bu kdar zorlugun metvelerını saglıcakla ınsallah kucagımıza alırızBenim de gecen hafta oksapari biraktirdi doktorum, progestani da 9 nisandaki kontrolumden sonra belki birakicaz dedi 10 haftam bitmis olacak o gune insallah. İkiz diye belki daha uzun kullanmissindir sen tedbiren hani :) igneler hem zorluyor bizi hem de bugunleri gormemizi sagliyorlar buna sukur napalim
İnşallah duyarsınız, bayram öncesi içiniz rahatlarKızlar merhaba dün yazmıştım kalp atışı için. Burada bazı arkadaşlar farklı bir doktora da görünmemi önermişti. Bugün farklı bir doktordan yarın sabah için randevu aldım. Yarın sabah 6+3 oluyorum bakalım bu doktor ne diyecek sizinle paylaşırım
İnşallah canımSeninki de tez biter azalir insallah ya
Canım aslında bende duymadım kalp atışını. Doktor hiç oralı değildi. 5+6 da gitmiştim doktora.Kızlar merhaba dün yazmıştım kalp atışı için. Burada bazı arkadaşlar farklı bir doktora da görünmemi önermişti. Bugün farklı bir doktordan yarın sabah için randevu aldım. Yarın sabah 6+3 oluyorum bakalım bu doktor ne diyecek sizinle paylaşırım
Vajinal bakil canim bende sormadan gittim buradaki arkadaslara çiktiktan sonra hepsi dedi kaarından görülmemiştir keşke vajinal bakılsaydın diyeKızlar merhaba dün yazmıştım kalp atışı için. Burada bazı arkadaşlar farklı bir doktora da görünmemi önermişti. Bugün farklı bir doktordan yarın sabah için randevu aldım. Yarın sabah 6+3 oluyorum bakalım bu doktor ne diyecek sizinle paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?