Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Ay keşke benim eşimde bıraksa bende bırakırım

Nasıl ağlıyordum burda içmek istiyorum diye hahahhhhhshshs Allah gösterdi işte tövbe esthshsjs ay böyle olma boşver ya bir iki çek at o kadardan bişey olmaz vücudumda sıvı kalmadı
Ahahahah evt hatirlamam mi bunu konustugumuzu bi anda asiri vurdu seni bulantilar kusmalar gumbur gumbur geliyor bebo oyle dusun

Ay masallah masallah ya ne kadar guzel bir cesaret bizim su an asiri buyuyor gozumuzde her sey, hepsi unutuluyor demek ki tekrar tekrar kalip dogurabildiniz ayni motivasyonla
Çocuklar 4 yaşı atlattıktan sonra bir rahatlik geliyor insana bebek özleniyor tabi sakin geniş bir kişilik lazım çok çocukluluğa ev kaygısı dağiniklik işleri yetiştirememe bir arkadaşım psikoljik destek alacak kadar kötü olmuştu

Gerçekten 4 yaştan sonra bi bebiş kokusu geliyo insanın burnuna benim eşim çok istiyordu ben başta oralı değildim hamileliğim zor geçtiği için travmam olmuştu. Ama son 3 aydır bende gerçekten istemeye başladım resmen bebekleri görünce gözlerim dolmaya başlıyordu kardeşi olsun kızımın diye. Yani insan unutmuyor bence ne yaşadığını da o bebek sevgisi öyle baskın kalıyor ki diğer olumsuzluklar geri planda kalıyor bir anda.

Ben birine kalana kadar ruh hastasi oldum zaten bacim bana uymuyor sanirim bu saydiklarin ki cok isterdim biliyor musun ben tek cocuk oldugum icin cok cocuklu insanlara imrenirim hep allah bagislasin vallahi bu devirde hele hem basari hem cesaret isi

İlac icmiyor musun canim
Ya bana bulantı ilacı verdi ama 3 aydan sonra veriyoruz aslında bunu dedi. Çok uyku halsizlik yapar dedi. Eğer çok kusman olmazsa içme dayanamayacak durumda olursan iç dedi. O yüzden içmiyorum ben de şuan canım

Ya bana bulantı ilacı verdi ama 3 aydan sonra veriyoruz aslında bunu dedi. Çok uyku halsizlik yapar dedi. Eğer çok kusman olmazsa içme dayanamayacak durumda olursan iç dedi. O yüzden içmiyorum ben de şuan canım
Aa anladim canim tabii nasil diyorsa doktorun ona uy icin rahat etsin bana prilam icin sakincasi yok, icebilirsin korkmadan dedi. Hos icmedim ama kusmuyorum filan ben cok sukur henuz, o yuzden sabrediyorum simdilik

Aa anladim canim tabii nasil diyorsa doktorun ona uy icin rahat etsin bana prilam icin sakincasi yok, icebilirsin korkmadan dedi. Hos icmedim ama kusmuyorum filan ben cok sukur henuz, o yuzden sabrediyorum simdilik
Vomex A diye bir ilaç bu canım. Evet prilamı duymuştum içiliyor o. Aman kusma canım kimse kusmasın çok yıpratıcı

Aynen ole canım buna şükür tabiki bu kdar zorlugun metvelerını saglıcakla ınsallah kucagımıza alırız

İnşallah duyarsınız, bayram öncesi içiniz rahatlar

Canım aslında bende duymadım kalp atışını. Doktor hiç oralı değildi. 5+6 da gitmiştim doktora.

Vajinal bakil canim bende sormadan gittim buradaki arkadaslara çiktiktan sonra hepsi dedi kaarından görülmemiştir keşke vajinal bakılsaydın diye yarin güzel hanerlerle gel inşallah bana 10 gün sora gel demisti sabrettim bakalim yarin goreckmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…