Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Bide ben çok afedersiniz sürekli ishalim ya. 3,4 gündür bulantılarla beraber o da başladı bende sanki. Sürekli wc ye gidiyorum birisi de böyleydi sanki

Canım aslında bende duymadım kalp atışını. Doktor hiç oralı değildi. 5+6 da gitmiştim doktora.
Benim doktor taktı açıkçası dün ve bugün aşırı strese girdim. 6+1 de görülmesi gerekirdi görülmedi olmadı bayram sonrası kürtaj yaparız belki bayramda kendi düşer gibi bir sürü şey söyledi. Ben de çok arada kalınca bayram öncesi bir doktora daha görüneyim dedim

Vajinal baktı da göremedi canım dün. Yarın bakalım inşallah görürüz hepimiz hayırlısıyla

Canim insallah gorursun de rahat nefes alirsin doktorun ekstra strese soktu seni simdiden

Gerçekten şaşırdım doğrusu. Kese ve yolk sac gözüktü mü peki?

Eğer ikinci doktorum farklı konuşursa zaten bu doktora devam etmeyeceğim canım bir daha. İnşallah iyi haberler alırız
Gercekten doktorun tarzi cok etkiliyor hastayiben tedaviye baslamadan once cok doktor gezmistim, kiyaslama imkanim oldu o yuzden. Mizac hastaya yaklasim, hastayla empati kurabilmek cok onemli

Kızlar hiç kanamanız oldu mu? Bugün tam 7. Haftadayım tek yumurta ikizlerine hamileyim 6.0 da kalp atışlarını duyduk. Bugün hafif bi
Kanamam oldu. Kasıklarımda da hafif bi ağrı var yarın doktorumda randevum var. Acile mi gitsem acaba

Cok gecmis olsun, doktorum kanama onemli demisti muhakkak haberim olsun gel bakalim diye de hep hatirlatiyor. Yerinizde olsam acile giderdim tedbiren. Umarim onemli bir sey yoktur

Bide ben çok afedersiniz sürekli ishalim ya. 3,4 gündür bulantılarla beraber o da başladı bende sanki. Sürekli wc ye gidiyorum birisi de böyleydi sanki
Ben öyleyim günde 3-4 defa tuvalete cıkıyorum. Ona rağmen gaz spazmı da oluyor bak zaten kasıklarım ağrıyordu akşamdan beri aralıksız bide gaz sancısı eklendi ölüp ölüp diriliyorum

Ağrı varsa acile git canım

Gercekten doktorun tarzi cok etkiliyor hastayiben tedaviye baslamadan once cok doktor gezmistim, kiyaslama imkanim oldu o yuzden. Mizac hastaya yaklasim, hastayla empati kurabilmek cok onemli
Bence de öyle haklısınız. burada da ismini çok duyunca bir gitmek istedim ama bundan sonrası ne olur bilemem. Onlar için sorun değil ama bizim için çok heyecanlı bir süreç.

Bence de öyle haklısınız. burada da ismini çok duyunca bir gitmek istedim ama bundan sonrası ne olur bilemem. Onlar için sorun değil ama bizim için çok heyecanlı bir süreç.
Esimle beni doktorum transfer sonrasi pozitifi gorup de ilk muayeneye gittigimizde bir abi gibi kapida karsilayip kucaklamisti ilk kalp atisini duydugumuzda esimle ben aglarken onun da gozleri nemlenmisti
ben bu tarz hassasiyetleri olan biri oldugum icin isin bu kismina da cok kiymet veriyorum hasta olarak acikcasi

Ne güzel ne şanslısınız, öyle de devam etsin inşallah. Ben de sizin gibi düşünüyorum ama herhalde yanıldım bu doktor için inşallah bundan sonrası için iyi olur.

Doktorun kimdi canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…