Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Ay ben sigaradan tiksindim eşimde içmiyor artık kokusuna tahammülüm yok.
Bu mide bulantısı kusma halsizlik bitirdi beni ya bir de ağlamak sürekli ağlıyorum. Babam aradı bugün ben araştırdım 2. Çocuklarım hamileliği daha kolay geçiyormuş dedi 😂 bu sefer de neden uzaktasınız diye ağladım sürekli ağlıyorum içim şişti artık ya
Ay keşke benim eşimde bıraksa bende bırakırım

Nasıl ağlıyordum burda içmek istiyorum diye hahahhhhhshshs Allah gösterdi işte tövbe esthshsjs ay böyle olma boşver ya bir iki çek at o kadardan bişey olmaz vücudumda sıvı kalmadı
Ahahahah evt hatirlamam mi bunu konustugumuzu 🤣 bi anda asiri vurdu seni bulantilar kusmalar 🥲 gumbur gumbur geliyor bebo oyle dusun

ben de yarın hususi bu konuyu da soracağım neden gerek var diye nelere bakılmış detay soracağım doğrudan dna dizilimine bakılıyor ngs de bakılmayıp fetal dna da bakılan ne olabilir ki bana çok ilginç geldi bakalım ne diyecekler
Sen diyince ben de bi merak ettim sordum 😂
IMG_3777.webp

Ay masallah masallah ya ne kadar guzel bir cesaret 🧿🌸 bizim su an asiri buyuyor gozumuzde her sey, hepsi unutuluyor demek ki tekrar tekrar kalip dogurabildiniz ayni motivasyonla😀🙈
Çocuklar 4 yaşı atlattıktan sonra bir rahatlik geliyor insana bebek özleniyor 🥰 tabi sakin geniş bir kişilik lazım çok çocukluluğa 😂 ev kaygısı dağiniklik işleri yetiştirememe bir arkadaşım psikoljik destek alacak kadar kötü olmuştu

Çocuklar 4 yaşı atlattıktan sonra bir rahatlik geliyor insana bebek özleniyor 🥰 tabi sakin geniş bir kişilik lazım çok çocukluluğa 😂 ev kaygısı dağiniklik işleri yetiştirememe bir arkadaşım psikoljik destek alacak kadar kötü olmuştu
Gerçekten 4 yaştan sonra bi bebiş kokusu geliyo insanın burnuna 🥹 benim eşim çok istiyordu ben başta oralı değildim hamileliğim zor geçtiği için travmam olmuştu. Ama son 3 aydır bende gerçekten istemeye başladım resmen bebekleri görünce gözlerim dolmaya başlıyordu kardeşi olsun kızımın diye. Yani insan unutmuyor bence ne yaşadığını da o bebek sevgisi öyle baskın kalıyor ki diğer olumsuzluklar geri planda kalıyor bir anda. 🥹🥰

Ben birine kalana kadar ruh hastasi oldum zaten bacim bana uymuyor sanirim bu saydiklarin🤣🤣 ki cok isterdim biliyor musun ben tek cocuk oldugum icin cok cocuklu insanlara imrenirim hep🥰 allah bagislasin vallahi bu devirde hele hem basari hem cesaret isi 🌸

Ya bana bulantı ilacı verdi ama 3 aydan sonra veriyoruz aslında bunu dedi. Çok uyku halsizlik yapar dedi. Eğer çok kusman olmazsa içme dayanamayacak durumda olursan iç dedi. O yüzden içmiyorum ben de şuan canım
Aa anladim canim tabii nasil diyorsa doktorun ona uy icin rahat etsin🌸 bana prilam icin sakincasi yok, icebilirsin korkmadan dedi. Hos icmedim ama kusmuyorum filan ben cok sukur henuz, o yuzden sabrediyorum simdilik

Aa anladim canim tabii nasil diyorsa doktorun ona uy icin rahat etsin🌸 bana prilam icin sakincasi yok, icebilirsin korkmadan dedi. Hos icmedim ama kusmuyorum filan ben cok sukur henuz, o yuzden sabrediyorum simdilik
Vomex A diye bir ilaç bu canım. Evet prilamı duymuştum içiliyor o. Aman kusma canım kimse kusmasın çok yıpratıcı 😞

Benim de gecen hafta oksapari biraktirdi doktorum, progestani da 9 nisandaki kontrolumden sonra belki birakicaz dedi 10 haftam bitmis olacak o gune insallah. İkiz diye belki daha uzun kullanmissindir sen tedbiren hani :) igneler hem zorluyor bizi hem de bugunleri gormemizi sagliyorlar buna sukur napalim 🌸
Aynen ole canım buna şükür tabiki bu kdar zorlugun metvelerını saglıcakla ınsallah kucagımıza alırız🤲🏻❤️

Kızlar merhaba dün yazmıştım kalp atışı için. Burada bazı arkadaşlar farklı bir doktora da görünmemi önermişti. Bugün farklı bir doktordan yarın sabah için randevu aldım. Yarın sabah 6+3 oluyorum bakalım bu doktor ne diyecek sizinle paylaşırım
İnşallah duyarsınız, bayram öncesi içiniz rahatlar 🤲🏻🌸

Kızlar merhaba dün yazmıştım kalp atışı için. Burada bazı arkadaşlar farklı bir doktora da görünmemi önermişti. Bugün farklı bir doktordan yarın sabah için randevu aldım. Yarın sabah 6+3 oluyorum bakalım bu doktor ne diyecek sizinle paylaşırım
Canım aslında bende duymadım kalp atışını. Doktor hiç oralı değildi. 5+6 da gitmiştim doktora.

Vajinal bakil canim bende sormadan gittim buradaki arkadaslara çiktiktan sonra hepsi dedi kaarından görülmemiştir keşke vajinal bakılsaydın diye ☺️ yarin güzel hanerlerle gel inşallah 🥰 bana 10 gün sora gel demisti sabrettim bakalim yarin goreckmiyiz

Back
X