Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Kızlar fetal DNA testi yaptıracak olan var mı aranızda ? 10.hafta itibarıyla yaptırılabiliyormuş. Doktorum önerdi yaptırmayı . Size de söyledi mi var mı aklınızda bi yer
Ben kendı araştırmaların sonucu yaptırmaya karar verdim, bir merkezle görüştüm bile, doktorumla daha o konulara gelmedik ama tanıdıgım kadarıyla isteyeceğini tahmin ediyorum canım, bu arada en ideali 11 ve 12 hafta dediler, bebeğin DNA'sı anneye tam anlamıyla geçmiş oluyormuş.
Benim rahim onden gidiyo ajdjdjd bir de isin komigi benim rahmim ters, geride yani. Doktorum halk arasinda ic karni genis dedikleri grup sensin derdi 🤣 benim cok daha gec bekleniyordu bu gobus, ama iste foto ortada ogle vakti goruyorsunuz🤣🤣
aaaa benımde rahim ters, iç karın geniş grup biz mi oluyormuşuz :) bu arada senın transfer rahat oldu mu canım, benım artık 4. transferde resmen bagırmıştım acıdan, 5. transferi genel anesteziyle yaptı doktorum, çok şükür tuttu işte, acıdan rahim kasıp tutmuyor olabilir demişti.
düşünme artık bak olumsuz şeyleri her hafta aynı düşüncelerle gidip minnoşunun iyi olduğunu görüp geliyorsun normal bu belirtiler içimizde bir can büyümeye çalışıyor kolay değil 😉😊 maden suyu ben de içeyim ya bıktım sürekli su içmekten 😄maden suyunu da birileri öneriyor birileri önermiyor ben de anlamadım off
Maden suyunu normal suya karıştırın için kızlar, asidite oranı kayboluyor ama tüm minerali alıyorsunuz.

Rica ederim, yani o kahverengi leke için doktorum normal dedi kanama alanı da görmedi bende, ara ara olur kafana takma dedi. Siz de panik yapmayın hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Evet bana da öyle söyledi kanama alanı yok şükür. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun sağlıkla bi gelselerdi 🥹

Merhabalar, ben de bugün ilk doktor muayenesine gittim ve kalp atışını duydum. Herhangi bir sorun yok dedi. Gebelikte akıntı artar bol su iç dedi. Bir de keşke folk asit başlasaydın öğrenir öğrenmez dedi ama çok problem olur mu ondan emin değilim bir yanda da folik asit karşıtları varken. Sizler temiz içerikli folik asit olarak ne kullanıyorsunuz kızlar?

aaaa benımde rahim ters, iç karın geniş grup biz mi oluyormuşuz :) bu arada senın transfer rahat oldu mu canım, benım artık 4. transferde resmen bagırmıştım acıdan, 5. transferi genel anesteziyle yaptı doktorum, çok şükür tuttu işte, acıdan rahim kasıp tutmuyor olabilir demişti.
Aaa benim asiri kolay oldu anlamamistim bile🙈 hatta o ictigim suyu bile icmeme gerek yokmus hemsire gidip bosaltabilirsin bir kismini zaten retrovert uterussun demisti 🤣 hatta transferin cok kolay olmasini ona baglamistim ben senin tam aksine

Ay kızlar günaydın. Bugün rüyamda kanamam olmış 😃
Ya varya hep burdan etkilendim ama gülesim geldi rüyamda görmeme 😁😁
Bilinç alti tamamen o rüyayı bende gördüm 😂
Yaa napıcaz bilmem böyle durup durup ağlıyorum sinirlerim bozuldu iyice 😭😭😭
Kuzum az az sık sık beslen mideni bastıracak şeyler ye bakalım
Doktordan geldim. Sata gore 6+1 ultrasona göre 5+6 haftalık. Kese 18.3 mm olmuş ama yolk sac görünmedi. Doktor geç döllenme olmuş 10 gün sonra tekrar bakalım dedi. Yine de huzursuz oldum açıkcası. Bu arada vajinal muayene yapıldı.
Hiç korkma olabilir böyle şeyler bende 6+2 iken gittim sadece kese vardı 3 hafta sonra gel dedi
Ama kalp atışı olustu bence son iki haftadır mide bulantıları oruç tutardım artık tutamiyorim midemden
çok teşekkürler canım, dün baya panikledim, bugün alıştım :)
Sade maden suyu yeşil elmayla sabahi zor ettim çok fenaydım bende ya
maviss_34 maviss_34 de senin gibiydi sanırım o da gittiğinde göremedi bak bekliyor kuzu kuzu kıyamam 🤣
Aynennnn 🤣🤣 hayattaki sansim bak bide tatili 9 güne çıkardılar 2 sinde devlete gidecektim iptal olacak sanırım işin yoksa bekle 5 nisani😂

Kızlar altıncı haftaya girişle yeni belirti açıldı bende bel ağrısı sanki sırtımda 100 ton taşıyormuşum gibi ağrıyor 😖 iki dakika kahvaltı hazırlıyım dedim Ali rıza bey gibi yarım saattir sandalyede oturuyorum sjfkgmvmv

Merhabalar, ben de bugün ilk doktor muayenesine gittim ve kalp atışını duydum. Herhangi bir sorun yok dedi. Gebelikte akıntı artar bol su iç dedi. Bir de keşke folk asit başlasaydın öğrenir öğrenmez dedi ama çok problem olur mu ondan emin değilim bir yanda da folik asit karşıtları varken. Sizler temiz içerikli folik asit olarak ne kullanıyorsunuz kızlar?
elenatal 1 kullanıyorum planlarken başlamıştım doktorum da çok iyi bir tercih olduğunu söyledi 🌸 12.haftadan sonra elenatal 2 ye geçeceğim

Doktordan geldim. Sata gore 6+1 ultrasona göre 5+6 haftalık. Kese 18.3 mm olmuş ama yolk sac görünmedi. Doktor geç döllenme olmuş 10 gün sonra tekrar bakalım dedi. Yine de huzursuz oldum açıkcası. Bu arada vajinal muayene yapıldı.
sat 8 ocak benim ama 17 ocakta silik çizgiyle öğrendim geç döllenme olmuş doktorum 23 ocağa çekti son adet tarihimi ilk ultrasonda sat'a göre 6 buçuk ama ultrasona göre 4+5'di şu anda 10.haftama girdim her şey normalinde ilerliyor korkma 🌸

Kızlar merhaba ben de bugün 5+0 dayım. Henüz doktora gitmedim bekliyorum şimdilik. Ama belirtilerim daha tam olarak başlamadı bu da içime dert oldu. Sadece midem bulanıyor çok fazla onun da oruçtan olduğunu düşünüyorum. Bir de tuvaletimi tutmuşum gibi kasık ağrım var özellikle sağ tarafta. Sizce normal midir ya çok düşünüyorum bunu anormallik var mı diye

Kızlar merhaba ben de bugün 5+0 dayım. Henüz doktora gitmedim bekliyorum şimdilik. Ama belirtilerim daha tam olarak başlamadı bu da içime dert oldu. Sadece midem bulanıyor çok fazla onun da oruçtan olduğunu düşünüyorum. Bir de tuvaletimi tutmuşum gibi kasık ağrım var özellikle sağ tarafta. Sizce normal midir ya çok düşünüyorum bunu anormallik var mı diye
10+0'dayım bugün inan 1 kere midem bulanmadı ve ben bunun için şükrediyorum belirti olmaması hiçbir şekilde sağlıksız olması demek değil merak etme doktorum da öyle söyledi 0 belirti ile devam ediyorum

Merhaba hanımlar ben de dün kan testi verdim daha 2 gündür biliyorum hamile olduğumu 😅 Son adet tarihime göre 5+2 gözüküyorum ama bugün doktor kontrolüne gideceğim dün kan testim HCG 4000 çıkmıştı. Bugün doktor neler söyleyecek merak ediyorum umarım bir şeyler görür. Daha eşime bile söylemedim eğer bugün doktor iyi şeyler söylerse bu akşam sürpriz yapacağım çok heyecanlıyım 🤭 Bu arada Kasım ya da Aralık annesi olacağım herhalde ama bilmiyorum tam 😅

Günaydın kızlar hepinize
Ben bugün dayanamayıp devlet hastanesine gittim kontrole bu Folik asiti yazdı canım bitmişti benimde

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    50 KB · Görüntüleme: 11
Kızlar altıncı haftaya girişle yeni belirti açıldı bende bel ağrısı sanki sırtımda 100 ton taşıyormuşum gibi ağrıyor 😖 iki dakika kahvaltı hazırlıyım dedim Ali rıza bey gibi yarım saattir sandalyede oturuyorum sjfkgmvmv
Her hafta yeni kilit açılıyor valla bende 8. Haftaya 2 kala ağlama krizleri yaşıyorum. Yani bugün sabahtan beri keyifle ağlıyorum tadını cıkara cıkara

Back
X