- 24 Şubat 2025
- 131
- 177
- 18
- 36
Ben kendı araştırmaların sonucu yaptırmaya karar verdim, bir merkezle görüştüm bile, doktorumla daha o konulara gelmedik ama tanıdıgım kadarıyla isteyeceğini tahmin ediyorum canım, bu arada en ideali 11 ve 12 hafta dediler, bebeğin DNA'sı anneye tam anlamıyla geçmiş oluyormuş.Kızlar fetal DNA testi yaptıracak olan var mı aranızda ? 10.hafta itibarıyla yaptırılabiliyormuş. Doktorum önerdi yaptırmayı . Size de söyledi mi var mı aklınızda bi yer
aaaa benımde rahim ters, iç karın geniş grup biz mi oluyormuşuz :) bu arada senın transfer rahat oldu mu canım, benım artık 4. transferde resmen bagırmıştım acıdan, 5. transferi genel anesteziyle yaptı doktorum, çok şükür tuttu işte, acıdan rahim kasıp tutmuyor olabilir demişti.Benim rahim onden gidiyo ajdjdjd bir de isin komigi benim rahmim ters, geride yani. Doktorum halk arasinda ic karni genis dedikleri grup sensin derdibenim cok daha gec bekleniyordu bu gobus, ama iste foto ortada ogle vakti goruyorsunuz
![]()
Maden suyunu normal suya karıştırın için kızlar, asidite oranı kayboluyor ama tüm minerali alıyorsunuz.düşünme artık bak olumsuz şeyleri her hafta aynı düşüncelerle gidip minnoşunun iyi olduğunu görüp geliyorsun normal bu belirtiler içimizde bir can büyümeye çalışıyor kolay değilmaden suyu ben de içeyim ya bıktım sürekli su içmekten
maden suyunu da birileri öneriyor birileri önermiyor ben de anlamadım off