Benim sat 28 Ağustos bende hiç doktora gitmedim hafta içi gideceğim inşallah geçen gün kan tahlili yaptrdm 1200 çıktı hcgKızçeler selamlar
Ben henüz doktora gidemedim pazartesiye randevu buldum çok şükür dolu dolu 6 haftalık olacak inşallah miniğim
Bu arada düzenli olarak beta verdim sonuçlarım aşağıda ki gibi acaba geç döllenme mi ? Sat 19.08.2024
Çünkü bakıyorum başka gruplarda okuduğuma göre 6. haftada insanlar 4000 - 6000 değerlere ulaşıyorlar. Artış düzenli ama yine de kafamı takılıyor işte... Pazartesi keseyi görebilir miyiz acaba kalp atışını duysam sanki bütün telaşım geçecek gibi...
Çok pimpirikli bir anne olacağım sanırım sizleri de darlıyorum ama nolur bir şey deyin
23.09.2024 - 160,73
25.09.2024 - 382,69
27.09.2024 - 877,69
Hepsini bende görürsem bı ohhh dicemŞu yolk saci görürsem rahat etcm sanırım sırayla.
Çift çizgi ✓
Kese görünmesi✓
Yolk sac
Kese içinde bebek görünümü
Kalp atışı
Sırada merakla bunlar var hepimiz için sanırım
İşte bir kaç kişi de daha okudum bu şekilde o yüzden içime kurt düştü aramızda 9 gün olmasına rağmen benim değerim sizden oldukça düşük bi sıkıntı olmasından çok korkuyorumBenim sat 28 Ağustos bende hiç doktora gitmedim hafta içi gideceğim inşallah geçen gün kan tahlili yaptrdm 1200 çıktı hcg
Sevgili anne adayları erken döllenme geç döllenme diye bir şey var aynı gün olsa da tarih farklı olabilir.kafaniza takacksnz kimse tarih paylaşmasn o şekilde yapalım mi?İşte bir kaç kişi de daha okudum bu şekilde o yüzden içime kurt düştü aramızda 9 gün olmasına rağmen benim değerim sizden oldukça düşük bi sıkıntı olmasından çok korkuyorum
Ay hadi inşallah olurrr benimde 2 ekimŞu yolk saci görürsem rahat etcm sanırım sırayla.
Çift çizgi ✓
Kese görünmesi✓
Yolk sac
Kese içinde bebek görünümü
Kalp atışı
Sırada merakla bunlar var hepimiz için sanırım
Beta hcg herkes kafasını çok karıştırıyo. Herkes kıyas yapıyor sırf o yüzden beta baktırmadım üzülürüm diye çok haklısın.Sevgili anne adayları erken döllenme geç döllenme diye bir şey var aynı gün olsa da tarih farklı olabilir.kafaniza takacksnz kimse tarih paylaşmasn o şekilde yapalım mi?
Aynı şekilde bende baktirmadm canımBeta hcg herkes kafasını çok karıştırıyo. Herkes kıyas yapıyor sırf o yüzden beta baktırmadım üzülürüm diye çok haklısın.
Çift çizgi gördügm ilk günler oğlumda hissetgm gibi sağ karın tarafimda bir batma hissetmstm 1 kaç gün geçti o da.Hanımlar ilk ayınız da hafiften kasık ağrısı ve sürekli bı gaz halı şişkinlik hisseden oldu mu karnım 5 aylık gibi dolaşıyorum şuan. Ve sürekli kasıklarımda birşey yer değiştiriyor mis gibi sızlıyor genelde sol tarafta ya da orta kısımlarda hissediyrm
Bende oğlumda 4 ay boyunca istifra etmiştim bunda da öyle olur diye korktum ama farklı sanki siz kalp atışlarını duydunuz muÇift çizgi gördügm ilk günler oğlumda hissetgm gibi sağ karın tarafimda bir batma hissetmstm 1 kaç gün geçti o da.
26sinda doktora gttkten sonra bana bir şey oldu sanki hamilelk belirtileri yok gibi
İlk hamilgm 9 ay aşırı Zor gecmti. Hep dua ediyrm Allah'ım ben de tadına vararak güzelce hamilelillk gecirym diye inşallah kabul olur benim ve hepimiz için
Hayır sadece minik bir kese vardı 4+5de. 2 hafta sonra gel dedi doktrmBende oğlumda 4 ay boyunca istifra etmiştim bunda da öyle olur diye korktum ama farklı sanki siz kalp atışlarını duydunuz mu
İnşallah canım bende bu hafta gideceğim herşey yolundadır inşallah haberleselim aynı zaman nerdeyse günlerimizBugün 6+1 43 günlük olduinşallah bebeklerimiz bizlere sıkı sıkı tutunur
Ben 2sine randevu almıştım başka doktordan ama dün bir video izledim sık sık ultrasna girmek iyi değil diyordu kadın pirinç tanesi kadar bebise çok yuklenmk olur diye. İptal edecgm 2sindeki randevumu. Haftaya bekleyeyim diyorumİnşallah canım bende bu hafta gideceğim herşey yolundadır inşallah haberleselim aynı zaman nerdeyse günlerimiz
Ben eğer aksi bı durum olmazsa kalp atışını duyduktan sonra baya gitmem ilk bebeğimde her ay gitmiştim ama bu sefer öyle yapmayı düşünmüyorumBen 2sine randevu almıştım başka doktordan ama dün bir video izledim sık sık ultrasna girmek iyi değil diyordu kadın pirinç tanesi kadar bebise çok yuklenmk olur diye. İptal edecgm 2sindeki randevumu. Haftaya bekleyeyim diyorum
Sanırım 7. Haftalarda kesin oluyor kalp atışıBen eğer aksi bı durum olmazsa kalp atışını duyduktan sonra baya gitmem ilk bebeğimde her ay gitmiştim ama bu sefer öyle yapmayı düşünmüyorum
Merhaba hoşgeldinzSelamlar.. Sanırım bende burdayım.:)) Sizlere bişey danışmak istiyorum. Doktorum muayene için ilk randevuyu 20 gün sonraya verdi. Ama buradaki arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla beta hcg 1000-1500 ler de iken kese veya kalp atışı için çağırıyorlar. Doktorum randevuyu geç mi verdi sizce de.
Ay çok doğru söylüyosunuz. Merakıma yenik düşüp onu rahatsız etmemeliyim:)Merhaba hoşgeldinzbu gibi konularda doktor ne derse o olayını önemsiyrm ben.
Pirinç tanesi kadar kuzucuklar rahatsız etmemekte fayda var.