2025 Haziran Anneleri ❤️🧿

Ben de önlem amaçlı coraspin kullaniyorum onceki gebeligim düşükle sonuçlandığı için size hangi sulandırıcıyı verecekler iğne formunu mu
Evet canım iğne yazacak keseyi görünce benimde 15 haftalık kalbi durdu temmuz ayında ilaçla düşük yaptım çok zordu süreç

Kızlar 24 eylülde aynı saatte 44 dü değerim çok yukselmiş umarım kimyasal değildir

Eklentiler

• IMG_6450.jpeg
    IMG_6450.jpeg
    80,5 KB · Görüntüleme: 54
Çok şükür minnakta olsa göstermiş kendini sana ❤️
Doktor bakmadan 5+4de bir şey göremeyiz dedi ama bakayım yine de. Görünce sevindim ama kese gördü sırada yolk sac ve kese içinde bebek görme var. Tahlil sonuclarim çıkmışsa atarm buraya

Yaa cok sevindim inşallah sağlılıklı ilerler.Bende 2 ekime randevu aldım ama doktorum progesteron testi ve beta hcg baktır 2 günde bir dedi .benim gende pıhtılaşma sorunu var kan sulandırıcı baslayacak çok stresliyim 😊
Hep umutlu olarak devam edelim canimm ❤️

Doktor bakmadan 5+4de bir şey göremeyiz dedi ama bakayım yine de. Görünce sevindim ama kese gördü sırada yolk sac ve kese içinde bebek görme var. Tahlil sonuclarim çıkmışsa atarm buraya
Bende 2 ekime almıştım ama benimde çok erken oluyor. Olsun kese de olsa görmüşsünüz zamanla hepsi olur :)

Merhaba, kan ve idrar testi yaptırabildiniz mi?
Evet kan ve idrar tahlili yaptrdm. Tüm kanda zararlı maddelerle ilgili testler yaptrmis hepsi güzel.
Eşimle kan uyusmzlgmz var o da negatif çıkmış ( önceki hamilelikte doğum sonrası iğne vurulmstm oğlumla kanimz farklı diye )
Beta HCG yoktu ama testlerde belki o da yarın çıkar sonucu.

Evet kan ve idrar tahlili yaptrdm. Tüm kanda zararlı maddelerle ilgili testler yaptrmis hepsi güzel.
Eşimle kan uyusmzlgmz var o da negatif çıkmış ( önceki hamilelikte doğum sonrası iğne vurulmstm oğlumla kanimz farklı diye )
Beta HCG yoktu ama testlerde belki o da yarın çıkar sonucu.
En son beta hcg kaçtı sizin kese için 2000 değerini bekleyeyim diyorum ama kan sulandırıcı baslayacakları içinde erkenden gitsem mi diyorum

Kızçeler selamlar
Ben henüz doktora gidemedim pazartesiye randevu buldum çok şükür dolu dolu 6 haftalık olacak inşallah miniğim ❤️
Bu arada düzenli olarak beta verdim sonuçlarım aşağıda ki gibi acaba geç döllenme mi ? Sat 19.08.2024
Çünkü bakıyorum başka gruplarda okuduğuma göre 6. haftada insanlar 4000 - 6000 değerlere ulaşıyorlar. Artış düzenli ama yine de kafamı takılıyor işte... Pazartesi keseyi görebilir miyiz acaba kalp atışını duysam sanki bütün telaşım geçecek gibi...
Çok pimpirikli bir anne olacağım sanırım sizleri de darlıyorum ama nolur bir şey deyin
23.09.2024 - 160,73
25.09.2024 - 382,69
27.09.2024 - 877,69

En son beta hcg kaçtı sizin kese için 2000 değerini bekleyeyim diyorum ama kan sulandırıcı baslayacakları içinde erkenden gitsem mi diyorum
Ben hiç kan tahlili yaptrmamstim sağlık ocağında yada hastanede. Özel bir durumunuz varsa beklemeyn bencd

Kızçeler selamlar
Ben henüz doktora gidemedim pazartesiye randevu buldum çok şükür dolu dolu 6 haftalık olacak inşallah miniğim ❤️
Bu arada düzenli olarak beta verdim sonuçlarım aşağıda ki gibi acaba geç döllenme mi ? Sat 19.08.2024
Çünkü bakıyorum başka gruplarda okuduğuma göre 6. haftada insanlar 4000 - 6000 değerlere ulaşıyorlar. Artış düzenli ama yine de kafamı takılıyor işte... Pazartesi keseyi görebilir miyiz acaba kalp atışını duysam sanki bütün telaşım geçecek gibi...
Çok pimpirikli bir anne olacağım sanırım sizleri de darlıyorum ama nolur bir şey deyin
23.09.2024 - 160,73
25.09.2024 - 382,69
27.09.2024 - 877,69
Canım benim 2. Hamilgm olunca hiç kan tahlili değeri konularını hatrlmyrm.
5+4de sadece küçük bir kese görüp 2 hafta sonra gel dedi doktormz. Öncesinde de kan tahlili yaptrmadm. O yuzdn bir şey diycmgm ama Google'da bakabkrsn.
Erken döllenme olup 6. Haftasında kese içinde bebek görenlerde varmış ama geç döllenme ise sizinki görmeyeblrsnz buna takılmayın.
Her şey haftası ile uyumlu mu diye sorun ❤️

2 ekime başka hastaneden randevu aldım 2 hafta dayanamam sanırım 🤭

X