- 26 Mart 2024
- 137
- 158
- 35
Evet canım iğne yazacak keseyi görünce benimde 15 haftalık kalbi durdu temmuz ayında ilaçla düşük yaptım çok zordu süreçBen de önlem amaçlı coraspin kullaniyorum onceki gebeligim düşükle sonuçlandığı için size hangi sulandırıcıyı verecekler iğne formunu mu
Doktor bakmadan 5+4de bir şey göremeyiz dedi ama bakayım yine de. Görünce sevindim ama kese gördü sırada yolk sac ve kese içinde bebek görme var. Tahlil sonuclarim çıkmışsa atarm burayaÇok şükür minnakta olsa göstermiş kendini sana
Hep umutlu olarak devam edelim canimmYaa cok sevindim inşallah sağlılıklı ilerler.Bende 2 ekime randevu aldım ama doktorum progesteron testi ve beta hcg baktır 2 günde bir dedi .benim gende pıhtılaşma sorunu var kan sulandırıcı baslayacak çok stresliyim
Bende 2 ekime almıştım ama benimde çok erken oluyor. Olsun kese de olsa görmüşsünüz zamanla hepsi olur :)Doktor bakmadan 5+4de bir şey göremeyiz dedi ama bakayım yine de. Görünce sevindim ama kese gördü sırada yolk sac ve kese içinde bebek görme var. Tahlil sonuclarim çıkmışsa atarm buraya
Rabbime bin şükür canımDoktor bakmadan 5+4de bir şey göremeyiz dedi ama bakayım yine de. Görünce sevindim ama kese gördü sırada yolk sac ve kese içinde bebek görme var. Tahlil sonuclarim çıkmışsa atarm buraya
Merhaba, kan ve idrar testi yaptırabildiniz mi?Kan ve idrar tahlili yaptrmk için beklyrm
48 saatte en az iki katına çıkması gerekiyor, sanki fazla artarsa değil de az artarsa kimyasal gebelik olmuyor mu?Kızlar 24 eylülde aynı saatte 44 dü değerim çok yukselmiş umarım kimyasal değildir
Evet kan ve idrar tahlili yaptrdm. Tüm kanda zararlı maddelerle ilgili testler yaptrmis hepsi güzel.Merhaba, kan ve idrar testi yaptırabildiniz mi?
Şuan kaç haftaliksinBenim oğlum da 5 yaşında aynı süreçleri yasaycgz desene
5+4 canım 18 Ağustos satŞuan kaç haftaliksin
48 saatte en az iki katına çıkması gerekiyor, sanki fazla artarsa değil de az artarsa kimyasal gebelik olmuyor
En son beta hcg kaçtı sizin kese için 2000 değerini bekleyeyim diyorum ama kan sulandırıcı baslayacakları içinde erkenden gitsem mi diyorumEvet kan ve idrar tahlili yaptrdm. Tüm kanda zararlı maddelerle ilgili testler yaptrmis hepsi güzel.
Eşimle kan uyusmzlgmz var o da negatif çıkmış ( önceki hamilelikte doğum sonrası iğne vurulmstm oğlumla kanimz farklı diye )
Beta HCG yoktu ama testlerde belki o da yarın çıkar sonucu.
Benim de sat 28 Ağustos5+4 canım 18 Ağustos sat
Ben de izlediğim videolardan biliyorum. İnsanın aklına her şey takılıyor. İnşallah sağlıkla ve kolaylıkla kucağımıza alalım evlatlarımızıHiç bilmiyorum ki sanırım öyleymiş ama bende video izledm biraz kafama takılmıştı sorun yok gibi inşallah
Ben hiç kan tahlili yaptrmamstim sağlık ocağında yada hastanede. Özel bir durumunuz varsa beklemeyn bencdEn son beta hcg kaçtı sizin kese için 2000 değerini bekleyeyim diyorum ama kan sulandırıcı baslayacakları içinde erkenden gitsem mi diyorum
Canım benim 2. Hamilgm olunca hiç kan tahlili değeri konularını hatrlmyrm.Kızçeler selamlar
Ben henüz doktora gidemedim pazartesiye randevu buldum çok şükür dolu dolu 6 haftalık olacak inşallah miniğim
Bu arada düzenli olarak beta verdim sonuçlarım aşağıda ki gibi acaba geç döllenme mi ? Sat 19.08.2024
Çünkü bakıyorum başka gruplarda okuduğuma göre 6. haftada insanlar 4000 - 6000 değerlere ulaşıyorlar. Artış düzenli ama yine de kafamı takılıyor işte... Pazartesi keseyi görebilir miyiz acaba kalp atışını duysam sanki bütün telaşım geçecek gibi...
Çok pimpirikli bir anne olacağım sanırım sizleri de darlıyorum ama nolur bir şey deyin
23.09.2024 - 160,73
25.09.2024 - 382,69
27.09.2024 - 877,69