Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Nazar degdi gruba yahu 😔
Hepsinin üstesinden gelip çok güçlü çıkacağız inşaallah. Dün gece kısa süreli ani bir ağlama krizi, duygusal bir çöküş yaşadım. Normalde güçlü görünen biriyimdir, çevremdekiler hep öyle der. Ne annemin ne eşimin yanında bir damla yaş dökmemişimdir şimdiye kadar ama dün gece engel olamadım artık tutamadım içimde boşaldım. İkisinin birden yanında ağlamak da rahatlattı beni bunu hiç beklemiyordum. Evet anlayın ben de insanım. Hepimiz aciz birer insanız, kaya değiliz, bir sürü sıkıntı yaşıyoruz, düşüyoruz ama kalkıyoruz sonunda, hepsini aşacağız inşaallah. Sabır sabır.

Moms Green sıvı deterjanı önerdi bir arkadaşım. Yıllardır çocuğuna onu kullanıyormuş ama bir tık pahalı geldi bana. Sürdürülebilirliği olmayabilir. İkinci olarak da Siveno önermişti. Ben Siveno sipariş verdim. Belki fikir olur size de. Siveno Bebek Deterjanı Granüller hakkında da çok sıcak su olmadan çözülmediklerini biliyorum. Bebek kıyafetleri de malum çeker korkusuyla 60 ya da 90'da yıkanmaz. O sebeple sıvı deterjan tercih ettim ben.
Granül 30 derecede kullandım ama şöyle kullandım, öncesinde ayrı bir kapta sıcak suyla eritip sonra deterjan gözüne ekliyordum. Bence güzel sonuç alınıyor granüllerle. Bu sefer Siveno aldım, o da güzel yıkadı. Yani şu an zaten çamaşırlar temiz o yüzden çok anlamadım, kokusu güzeldi, hafif bir limonlu gibi, doğal sade bir koku varla yok arası. Kirli çamaşır yıkadığımızda asıl durum anlaşılır 😅

Hepsinin üstesinden gelip çok güçlü çıkacağız inşaallah. Dün gece kısa süreli ani bir ağlama krizi, duygusal bir çöküş yaşadım. Normalde güçlü görünen biriyimdir, çevremdekiler hep öyle der. Ne annemin ne eşimin yanında bir damla yaş dökmemişimdir şimdiye kadar ama dün gece engel olamadım artık tutamadım içimde boşaldım. İkisinin birden yanında ağlamak da rahatlattı beni bunu hiç beklemiyordum. Evet anlayın ben de insanım. Hepimiz aciz birer insanız, kaya değiliz, bir sürü sıkıntı yaşıyoruz, düşüyoruz ama kalkıyoruz sonunda, hepsini aşacağız inşaallah. Sabır sabır.
Daha iyisinizdir insallah simdi 🤗

Kızlar 2-3 gündür karnımın alt tarafına sancılar giriyodu vajinada böyle baskı huzursuzluk hissi vardı akıntım da vardı enfeksiyon vardı diye için rahat etmedi şehir hastanesine acile geldim ultrasonla baktilar bı de benim gibi gozu korkanlar varsa diye rahatlatmak amaçlı yaziyorum doktor rahimde açıklık var mı diye eliyle muayene etti hiç beklemiyodum ve en korktuğum şeylerden biriydi çatı muayenesi elle muayene ama hiç korktugum gibi değildi çok çok kısa sürdü rahatsız edici bı histi sadece canım 1 saniye kadar acıdı açılma yoktu oğlum baş aşağı pozisyona geçmiş büyük ihtimal o huzursuzluk hissi de bu sebepten kaynakliydi sonra tam detaylı idrar tahlili verdim şu anda da yine önlem amaçlı nsteye bağladılar bekliyorum kadın doğuma özel ayrı bı acilde oldugum için bu kadar ilgilendiler sanırım ama her şeye bakıldigi için içim rahatladi nst çok güzelmiş bu arada oğlumun kalp atışlarını dinliyorum 10 dakikadır 🥹❤️

Yorumlara bir bakayım çok teşekkürler

Teşekkürler, Siveno benim de ilk seçenek şu an sanırım, 60-90 evet çok ama 40tan aşağı da kakayı nasıl temizlesin hijyen sağlasın gerçekten düşünüyorum :/ 40ta kendi kıyafetlerimizde denediğimde eridi Roxy marka o da katkısız ve ekonomik

İlk sefer evet 30 ama kaka çiş kusma faslı başlayınca 40ta yıkamamak pek hijyen sağlamaz diye düşünüyorum zaten deterjan doğal oldukça performansı azalıyor haliyle :/ teşekkürler ayrıca cevap için🌸
Bütün kirlerde önce taze tazeyken bir elden geçirmek şart, beyaz kalıp sabunla çitelemek çok iyi yada Farmasi’nin oxi clean’ini ben kullanıyordum, kaynar suya basıyorsun güzel çıkarıyor. Bu oxi li deterjanlar tabi kimyasallı oluyor ama ondan sonra doğal bebek deterjanıyla tekrar makinede yıkanıyor kalıntıları gidiyor diye düşünüyorum. Yoksa direkt kakalı zıbını makineye atmak en süper kimyasallı deterjanlarla bile geçmesi mümkün değil.

Kızlar tansiyonum çok yüksekdi hastaneye yatış verdi doktorum düşmezse ciğer geliştirici vurup bebeği almak zorundayım dedi . dualarınızı eksik etmeyin
Çok çok geçmiş olsun nasıl oldu tansiyon durumu? Dua edelim inşaallah vaktinde güzel sağlıklı bir doğum olur 💕💕💕 Allah’a emanetsiniz

Kuzum evden biraz uzaklaşıp annene gitsen iyi olabilir. Sakince düşünürsün. Sen riskli bir gebelik yaşarken boyle yapmaması gerekirdi. Hep oluyor muydu kavgalarınız?
Maalesef annem yurtdışında kimsem yok, onlara da bişey anlatamıyorum akılları burda kalır diye. Hem anlaşırız hem Tartışırız ama bu kadar ileri dğl . Ama son zamanlarda aşırı bir öfke sorunu var sigarayı bıraktı ben hamilelikte bıraktım diye onun gerginliği desen ev sahibi ile davalığız omu desen bilmiyorum herşey üstüste geldi anneme sarılıp ağlamak istiyorum bebek gibi ..
Valla canım iyi yapmışsın ellerine sağlık senin vücudun daki her darbe onun yüzünden alınmış sen keyfi yapmadım eğer bosanamayi düşünüyorsan kesinle darp raporu al derim hamilelikte insan zaten normal dusunemiyor ki her kosulde sen haklisin
Darp raporu da alsam gözle görülür hiç bişey yok , benim yaptıklarım var ama onun yüzünde çizik ben elimde morluk , kollarımda çizik . Sinir krizi geçirdim kendime vurdum ona dğl. Onun yüzündeki de sadece saçımı yolmayı bıraksın diye yüzünü ittim öyle hafif yani yarık dğl , sonra utandım kendimde o halden çıktım gittim yalınayak
Mide yanmalarınızı nasıl geçiriyorsunuz ben yemek bile yemek istemiyorum yanmadan dolayı delircem artık açım açken bile yiyemiyorum
Canım yaş fıstık çok iyi geliyor, antepli dükkan varsa etrafında alabilirsin istanbuldaysen ben sana elden getiririm bir noktaya , mide yanması bendede çok oluyor yaş fıstık iyi geliyor
Oğlum hastaydı tüm hafta sonu çok zor geçti. Çok şükür iyileşti ama şimdi hastalık bana geçti. Çok fenayım ayakta duracak halim yok🥹 kemiklerim ağrıyor, ateş yavaş yavaş çıkıyor gibi. Öyle bir dertleşmek istedim.
Çok geçmiş olsun dikkat edin inşallah influenza değildir salgın var yine kuzenim hemşire oda oldu

Maalesef annem yurtdışında kimsem yok, onlara da bişey anlatamıyorum akılları burda kalır diye. Hem anlaşırız hem Tartışırız ama bu kadar ileri dğl . Ama son zamanlarda aşırı bir öfke sorunu var sigarayı bıraktı ben hamilelikte bıraktım diye onun gerginliği desen ev sahibi ile davalığız omu desen bilmiyorum herşey üstüste geldi anneme sarılıp ağlamak istiyorum bebek gibi ..

Darp raporu da alsam gözle görülür hiç bişey yok , benim yaptıklarım var ama onun yüzünde çizik ben elimde morluk , kollarımda çizik . Sinir krizi geçirdim kendime vurdum ona dğl. Onun yüzündeki de sadece saçımı yolmayı bıraksın diye yüzünü ittim öyle hafif yani yarık dğl , sonra utandım kendimde o halden çıktım gittim yalınayak

Canım yaş fıstık çok iyi geliyor, antepli dükkan varsa etrafında alabilirsin istanbuldaysen ben sana elden getiririm bir noktaya , mide yanması bendede çok oluyor yaş fıstık iyi geliyor

Çok geçmiş olsun dikkat edin inşallah influenza değildir salgın var yine kuzenim hemşire oda oldu
Çok geçmiş olsun şu an durumun nasıl? Gerçekten hepimize nazar değdi
Bugun nasilsiniz eşinle canim?

Benim dr um onu verdi ilk hamilelikte dw kafama dikiodum 😅 bir de soguk sut iyi geliodu
Valla bazen hiç biseyin faydası olmuyor ama ilginç bi sekilde benim bir haftadır miğde yanmam geçti çok şükür diyimde kulaklarımdan çıkıyordu abartısız yani migdemin ya günü 😀

Pelvik ağrıları 29 da başladı 32 olcam daha da şiddetlendi çözümü yok maalesef doğana kadar devam eder heralde
Yaaaa gerçekten mi 😥 neyse bebislerimiz iyi olsun da gerçekten 3. Trimester gümbür gümbür geldi öyle rahattım ki geçen haftaya kadar 3 4 gündür karın ağrısı pelvik ağrısı karın sertleşmesi çok fena karnım şuan goguslerimin altından itibaren aşırı şiş ve o kadar sert ki 🤦‍♀️

Canım kızlar herkese tek tek dönemedim kusura bakmayın ciğer geliştirici tek doz yapıldı . 12 saat sonra 2. Dozum olacak.tansiyonum 18.12 civarından 14.9 a düştü . Doktorum ziyaretci bile yasakladı stres tetikler dedi. Hastanede yatacağım sanırım bir süre tutabildiği kadar tutacak hem nts hem makına baglı kolumda sürekli kontrol ediyorlar . Hepinize tesekkür ederim inşallah sağ salim alırız kucagımıza bol su için kızlar ben hiç içemedim midem bulanıyordu sudan doktor kızdı serum veriliyor şişliklerim inmeye basladı . Suyu ihmal etmeyin . 🙏

Canım kızlar herkese tek tek dönemedim kusura bakmayın ciğer geliştirici tek doz yapıldı . 12 saat sonra 2. Dozum olacak.tansiyonum 18.12 civarından 14.9 a düştü . Doktorum ziyaretci bile yasakladı stres tetikler dedi. Hastanede yatacağım sanırım bir süre tutabildiği kadar tutacak hem nts hem makına baglı kolumda sürekli kontrol ediyorlar . Hepinize tesekkür ederim inşallah sağ salim alırız kucagımıza bol su için kızlar ben hiç içemedim midem bulanıyordu sudan doktor kızdı serum veriliyor şişliklerim inmeye basladı . Suyu ihmal etmeyin . 🙏
Çok şükür aklım sizdeydi en azından hayırlısıyla 2-3 hafta daha dayansa bebiş bol bol nefes egzersizi yapmaya çalışın nabzını kaygı seviyenizi düşürmeye çalışın inşallah her sey güzel olacak 🙏🏻

Çok geçmiş olsun umarım bebiş bekler biraz daha sıkmayın canınızı sağlıkla bebginzi kucağınıza alırsınız inşallh korktugunuz hicbirsey başınıza gelmez inşallah 🌼 💐❤️

Çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla vaktiyle gelir kuzularimiz

Moms Green sıvı deterjanı önerdi bir arkadaşım. Yıllardır çocuğuna onu kullanıyormuş ama bir tık pahalı geldi bana. Sürdürülebilirliği olmayabilir. İkinci olarak da Siveno önermişti. Ben Siveno sipariş verdim. Belki fikir olur size de. Siveno Bebek Deterjanı Granüller hakkında da çok sıcak su olmadan çözülmediklerini biliyorum. Bebek kıyafetleri de malum çeker korkusuyla 60 ya da 90'da yıkanmaz. O sebeple sıvı deterjan tercih ettim ben.
Ben de siveno aldim kampanya var. İnşallah memnun kalırız.

Hersey guzel olacak canim. Bunu kendine hep soyle.
Allah yanımızda yalnız değiliz. Korunuyoruz bunu tekrarla ve derin nefesler al canim.

Back
X