Maşallah...Bizde 29+3 de gitmiştik rakamlarımız birbirine yakın:) 1471 gram 39 cm prensesim :)30. Hafta kontrolüne gittim kızlar. 1467 gram 40 cm olmuş oğluşum. Her şey yolundaymış inşallah hep böyle güzel haberler alırız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah...Bizde 29+3 de gitmiştik rakamlarımız birbirine yakın:) 1471 gram 39 cm prensesim :)30. Hafta kontrolüne gittim kızlar. 1467 gram 40 cm olmuş oğluşum. Her şey yolundaymış inşallah hep böyle güzel haberler alırız![]()
Ne güzel maşallahMaşallah...Bizde 29+3 de gitmiştik rakamlarımız birbirine yakın:) 1471 gram 39 cm prensesim :)
Genelde 1 hafta geri ya da ileri olunca söylemiyor , haftasıyla uyumlu güzel diyip geçiyorlar . Ama ultrason kağıtlarında yazıyor kilo boy vs kaç hafta ile uyumlu olduğuArkadaşlar herkesin doktoru hafta hesabını söylüyor mu? Ben perinatologa takip oluyorum. Bu hesapları yapamaması mümkün değil ama bugüne kadar hiç gün ya da hafta bazında ileri veya geri gibi değerlendirmeler yapmadı. Ben de sormadım.
Evet hep gayet güzel gelişimi dedi. Hafta üzerinden konuşmadı. Ultrason kağıdında tam olarak nasıl ifade ediliyor bu bilgiler? Ben çocuğun şekline şemaline bakmaktan bunlara hiç bakmıyorumGenelde 1 hafta geri ya da ileri olunca söylemiyor , haftasıyla uyumlu güzel diyip geçiyorlar . Ama ultrason kağıtlarında yazıyor kilo boy vs kaç hafta ile uyumlu olduğu
O kadar fark normal yani siz 30+5 olarak kendinizi düşünmeye devam edin. Bir sonraki gidişinizde belki 2-3 gün önde olur ya da geri olur ya da tam haftasında olur, o kadarına takılmayın. Kimsenin her gidişinde tam günü gününe çıkmıyor zaten. Atıyorum 28+0 da giden birinin tüm değerlerinin 28+0 a uyumlu olması imkansızMerhaba kızlar doktor kontrolünden çıktım bebek 1500 Gr olmus normalde haftam 30+5 ama doktor 30+2 olarak söyledi sizce haftasını yakalar mi ben hangisini baz Alıcam takip ederken
Benim doktorumda son zamana kadar hep uyumlu güzel diyip geçiyordu. Geçen merak edip eski ultrasın kağıtlarımı çıkardım tek tek baktım . Ya 2-3 gün geri ya ileri çıkmış değerleri 1 hafta geri çıktığı da olmuş mesela . Demek normal ki doktor direkt uyumlu diyip geçmişEvet hep gayet güzel gelişimi dedi. Hafta üzerinden konuşmadı. Ultrason kağıdında tam olarak nasıl ifade ediliyor bu bilgiler? Ben çocuğun şekline şemaline bakmaktan bunlara hiç bakmıyorum![]()
Sıkıntılı bir durum olsa söylerdi zaten, doğru söylüyorsunuz. O bahsettiğiniz gibi bir sayfa bana hiç verilmedi sanırım. Birazdan bir kurcalayacağım...Benim doktorumda son zamana kadar hep uyumlu güzel diyip geçiyordu. Geçen merak edip eski ultrasın kağıtlarımı çıkardım tek tek baktım . Ya 2-3 gün geri ya ileri çıkmış değerleri 1 hafta geri çıktığı da olmuş mesela . Demek normal ki doktor direkt uyumlu diyip geçmişultrason kağıdında genelde son bir sayfa veriyorlar o sayfada boy kilo vs terimlerne bakın yanında da uyumlu olduğu hafta yazıyor
Bazen ultrason bile yanlış ölçüm yapıyor. Doğuma gidiceği zaman ultrasonda kilosu 500 gram eksik fazla çıkanlsr bile olmuş doğunca. O yüzden doktorlar 1 haftaya fark demiyorlarSıkıntılı bir durum olsa söylerdi zaten, doğru söylüyorsunuz. O bahsettiğiniz gibi bir sayfa bana hiç verilmedi sanırım. Birazdan bir kurcalayacağım...
Bir de doktorumuz muhtemelen kafa karıştırmak istemedi çünkü biz zaten uzunca bir süre kanama ve lekelenme sorunuyla uğraştık. Kanamaların rahim ağzında gebeliğe bağlı oluşan bir polipten kaynaklandığı anlaşıldı. Patolojisiydi filan derken bir süre gündemimiz bunlardı. Hoca da muhtemelen denkleme yeni bir değişken eklemek istemedi :)
30+2 ve 5 arasında bir fark yok, çok ufak sapmalar olabilir böyle. 30+5 adete göreyse onu referans almalısınızMerhaba kızlar doktor kontrolünden çıktım bebek 1500 Gr olmus normalde haftam 30+5 ama doktor 30+2 olarak söyledi sizce haftasını yakalar mi ben hangisini baz Alıcam takip ederken
İlk bebeğimde şart değildir diyip almamıştım, şartmış. Doğumdan sonra aldım hemenArkadaşlar emzirme sütyeni ya da atleti şart mı gerçekten? Ne gibi bir kolaylık sağlıyor? Ya da her zamanki sütyenleri kullansak ne gibi bir sıkıntı yaşarız? Öneriyor musunuz?
İşte arka arkaya doğurcaz inşallah sağlıkla normali bekleyen 30 haftalar bayram sonrasını bile bulabilirEn son ben mi doğurcam çoğunluk 30. Hafta gibi
Benim cumartesi kontrolüm 29 olucaz![]()
Ben gecelik-sabahlık takımı aldım. Tek kullanımlık olacağı için ben epey bir süre ucuzunu aradım. Beğendiklerim 2000-3000 lira bandındaydı, o da gereksiz bir harcama gibi geldi bana. Sonra 1000 lira civarında bir takım buldum. Kalitesizse iade ederiz diye düşünüp sipariş verdim. Çok güzel çıktı, şaşırttı beni. Kesinlikle tavsiye ederim. Elit Nehirsel 2092 Hamile Lohusa Gecelik Sabahlık Takımı - Fiyatı, YorumlarıMerhaba kızlar, arıyorum ama bulamıyorum.Hastanede fotograf çekimi için elbise önerisi olan var mı alan var mı?
Doğum mecburi sezaryen olacak ve ertesi gün çekim olacak.Önerilerinizi rica ediyorum :)
Sizinle aynıyız benim de cumartesi günü 29 olacakEn son ben mi doğurcam çoğunluk 30. Hafta gibi
Benim cumartesi kontrolüm 29 olucaz![]()