Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Ay canım eşin yok mu? Kendini mi yordun bugün? Aslında gitsen iyi olur gibi geldi bana ama bilemedim. Doktorunu arasan?

Çok geçmiş olsun bende de bacak ağrısı başladı birkaç gündür yürürken birden sancı gibi ağrı giriyor sağ bacağıma nedense

Neden bebek alınıyor hemen canım? Ciğer geliştirici iğne yapılsın mutlaka önce önlem olarak. Nst ye ben 25. Haftada girmiştim mecbur olunca. Kasılmalarını keserler ilaçla merak etme bence git canım hastaneye. Ayrıca 30. Hafta doğum yapanlar var Mayıs annelerinde. Çocukları sağlıkla büyüyor küvözde ondan korkma ama bence kasılmaları hallederler gidersen canım.

Devlet hastanesinde kontrole gittiğim için iletişime geçebilecegim biri yok acile gel bişey olursa dediler yarına kadar ilerlemezse şuan sanki biraz daha iyiyim sancı geçti karnımdaki sertlik duruyor
Geçti ise sabah mutlaka git canım. İnşallah ciddi bir şey yoktur. Belki yalancı doğum kasılmalarıdır.

Ay canım eşin yok mu? Kendini mi yordun bugün? Aslında gitsen iyi olur gibi geldi bana ama bilemedim. Doktorunu arasan?
Eşim şehir dışına çıktı annemdeyim ben onunda evi şehirden biraz uzak 2 saat kadar otobüs bu saatte bitmiş oluyor arabada yok anca ambulans çağırabilirim
Rahimin patlama olasılığı var histereskopi olduğum için zaten normal şartlarda da bebek çok kilo almadan alacaz dedi doktorum ama ağrın sızın kanama bebeğin hareketlerinde azalma gibi durumlar olursa acile gelip durumunu anlat bebeği hemen almaları gerekiyor yoksa rahim yirtilirsa ikinizinde kurtulma olasılığı yok denecek kadar az olur demişti pazartesiden beri onun stresi korkusu da var üzerimde küvözde kalsın istemiyorum ama daha kötü sonuçlar olacağına küvözde olması daha iyi olur
Yarına kadar idare edebilirim inşallah ya geçer yada hastaneye giderim hiç yoktan içim rahatlamış olur şuanda alttan basınç kasılma hissediyorum ve sırtım ağrıyor ve karnım sert ama maşallah bebiş fıldır fıldır dönüyor o biraz rahatlatıyor

Ay canım üzüldüm ben de. Endişelendim de. Keşke hastane yakın olsaydı da için bi rahatlasaydı. Küvözde sıkıntı olmaz canım merak etme. Allah korusun diğer türlüsünü düşünmek istemiyorum. Yarın mutlaka git. Çok şükür bebiş iyi olsun sen de iyi ol. Şuan kaç kilo yavrun?
Sana dua edicem. Rabbim yardımcın olun şifa versin canım.

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun hepinizden
şuan 1350 gram
Doktorda biraz korkuttu kesinlikle sezeryan asla normal doğuma ısrar etme dedi altan kasılmaları açılmamı oluyor diye yordum dualarınıza çok ihtiyacım var inşallah stres ve korkudan kasılmışımdır yada yalancı sancilardir

Senden de Allah razı olsun canım. Rabbim yardımcın olsun. Dualarımız seninle. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz. Yarın bi kontrole git mutlaka.

Senden de Allah razı olsun canım. Rabbim yardımcın olsun. Dualarımız seninle. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz. Yarın bi kontrole git mutlaka.
Gidecem haber veririm mutlaka kuru kayısı yedim ve uzandım iyi geldi sertleşmeye arada bir gelen ıkınma kasılma hissi kaldı o da sık ve ritmik değil aralıklı inşallah o da geçer
Gerçekten iyiki varsınız konuşmak aynı duygulari yaşayan arkadaşlara anlatmak bile iyi geliyor çok teşekkür ederim

Oh çok şükür ayaklarını da kaldır uzan hafif müzik aç derin nefes al ver rahatla. Allah’a emanet et kendini. Huzurlu ol.
Sen de iyi ki varsın canım. Bana da burada çok destek oldunuz. Hastanede yattığım zamanlarda… herşey güzel olacak üzülme.

Merhaba çok geçmiş olsun. Daha iyisinizdir inşallah

Bugün nasılsınız ? Geçmiş gitmiş olsun inşallah

Merhaba çok geçmiş olsun. Daha iyisinizdir inşallah
Bugün nasılsınız ? Geçmiş gitmiş olsun inşallah
Çok teşekkür ederim simdi daha iyiyim karnımın sertliği sancı geçti kasılmalar henüz olmadı inşallah o da geçmiştir

İlk hamileliğim olduğu için ben mi çok abarttım korktum bilmezlikten yoksa gerçekten korkulacak bı durum muydu şuan onu düşünüyorum
Ama çok şükür suanlik iyiyim inşallah hepimiz sağ salim zamanında kucağımıza alalım bebişlerimizin kazasız belasız sözde soğukkanlı olan ben dün akşam herkesi başıma topladım arayan arayanaydi sizi de endişelendirdiysem hakkınızı helal edin ilk kez böyle bişey yaşayınca ve doktorun anlattıklarından sonra olunca hem korktum hem korkuttum

Magnezyum eksikliği olması muhtemel.
Bana magnezyum al sabah akşam dedi benimde çok şiddetli ağrım vardı rahim ağzı uzunluğu iyi dedi sabit ayakta durma kendini çok yorma dedi.Ama benimki pozisyon almış baş aşağı dönmüş :) Benimde geçen gün çok şiddetli ağrım vardı önceki gün tüm gün ayaktayım.Asiri yorulmuştum.Benim doktorum rahim ağzı uzunluğuna baktı iyi şimdilik dedi magnezyum al sabah akşam dedi ayakta çok sabit durma kendini çok yorma dedi.insallh sizinkide sikintisizdir.Ama benimki baş aşağı dönmüş.

Ay çok şükür
İyi olunda yazacaksınız tabi buraya hepimiz her belirtimizi endişemizi yazıyoruz sağlıkla alalım kucağımıza hepimizz inşallah

Daha iyi olduğunuza çok sevindim. Sizi merak etmiştim. Herhalde artık son düzlükte böyle ağrılarımız, kasılmalarımız, huzursuzluklarımız olacak gibi geliyor bana da. Yatakta dönerken bile karnım acıyor benim. Rüyamda genç bir kız karnıma defalarca bıçak saplıyordu. Allah'ım bu şimdi nasıl düzelir, bundan nasıl kurtulurum diye düşünürken uyandım. O çaresizlik hissini anlatamam... Allah hepimizin işini kolaylaştırsın, içimize ferahlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…