Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    56
Kızlar bebek beşiği hangisini tercih edeceksiniz anne yanı yatağı olarak? Sosyal medyada sık paylaşılanlar dışında önerisi olan var mı:)
Ben yoyko yada kraft park beşik düşünüyordum yeğenim 3 yaşına kadar kullandı
Ama dayım elindeki beşiği ödünç verebileceğini söyledi onu kullanmayı düşünüyorum 1 yaşına kadar idare edermiş sonrasına zamanı gelince bakacağım artık

Sağol canım. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Bende 3 taneyi oldum kaldı 4

Baskısı nakış olsun istedim bende ama bulamadım eğer öyle bulursan link atarsan çok sevinirim bende çekim düşünüyorum nasip olursa

Kızlar bebek beşiği hangisini tercih edeceksiniz anne yanı yatağı olarak? Sosyal medyada sık paylaşılanlar dışında önerisi olan var mı:)
Ben chicco almıştım ama tekerleği bazanın altına sığmadığı için %100 yanaşmadı. Park yatak daha kullanışlı ve uzun ömürlü olur. Açıkçaıs benimki uzun süre yatakta bile yatmadı, benim kucağımda uyurdu bir tek yataş juno babyde uyumuşluğu var ilk aylarda

Neye bakacakmış ki acaba? Sekreterine ulaşıp ya da doktora mesaj atıp, bir sebepten gelemeyeceğim blabla, direkt detaylıya gelsem sorun olur mu diye sorsanız nasıl olur?

16 da üçlü test oluyor diye biliyorum fetal yaptırdıysanız ona gerek yok bende ben en son 14 e dogru gitmistim bi ay sonra geldi 18 e yaklascaz gittiğimizde fetal DNA verdiğimiz için üçlü test falan istenmedi

Gassal filmini izledim komedi diye başladı ama finali kötüydü ağladım baya sarstı beni öyle biteceğini düşünmediğimiz için başladık izleme fikriniz varsa ve benim gibi dayanıksızsanız izlemeyin

Baya tepki çekti bu yapım manevi duygularla ilgili keşke izlemeseydin ya

Demir ilacına başladınız mı bu arada bir diyetisyenle çalışmaya başladım 12.haftadan sonra demir takviyesi başlıyor dedi doktoruma daha çok güveniyorum(diyetisyene göre yani) ama sizede sormak istedim

Baya tepki çekti bu yapım manevi duygularla ilgili keşke izlemeseydin ya
Afişleri olay oldu yanlıştı bence de öyle ilanlar ama dizi güzeldi yerinde mesajları var manevi duyguları daha ön plana çıkarıyor aslında toplum plarka ne kadar yozlaştığımızı ölümün tek gerçek oldugunu anlatıyor ama kötü biteceğini düşünmemiştim neyse ben izledim artık ama hamilelere göre değil sizler izlemeyin

Kızlar göbek deliğimin üstü çok sert sanki bebek orda gibi ama mümkün değil orda olamaz çok yukarısı orası kaldıki bebeğin eşi aşağıda dedi doktor hadi çıkmaya başlas yukarı bile o kadar çıkar mı neden öyle taş gibi olur ki bilemedim

Önerilerde bulunulmuş bari bende bir şey önereyim Bu çanta trendyolda denk geldi 4.9 almıştı fiyat olarakta uygundu zaten önceden yazmıştım çanta için çok para harcamayı düşünmüyorum aldım bende deneme yanılma sonuçta bir şeyleri tecrübe edeceğiz. İçi baya geniş valiz gibi doldurdukça genişleyen bir yapısı var. Ön kısmında ısı korumalı biberon yeri var ayrı olarak iki yanında da var. Büyük kısımda hem fermuarlı kısım var hemde iki tane cep var. Üç farklı şekilde taşınıyor yani sırt , elde tutma ve çapraz çanta olarak. Tasarım olarak ve boyut olarak ben beğendim yani her şey fazlasıyla sığar diye düşünüyorum. Minik bide hediye göndermişler. Linkini de ekleyeyim bakmak isteyen olursa

Eklentiler

• F38CB259-F184-49F4-9AB7-A3DC57FA2ED6.jpeg
    120,9 KB · Görüntüleme: 54
Izmirde hangi devlet hastanesi ücretsiz renkli ultrason yapıyor bilen varsa yardımcı olabilir mi

İsimli set olarakta benim bunlar çok hoşuma gitti bundan yaptırabilirim. Tabi cinsiyetimiz belli olunca

Eklentiler

• IMG_2810.png
    431,9 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_2811.png
    498,5 KB · Görüntüleme: 42
Demir ilacına başladınız mı bu arada bir diyetisyenle çalışmaya başladım 12.haftadan sonra demir takviyesi başlıyor dedi doktoruma daha çok güveniyorum(diyetisyene göre yani) ama sizede sormak istedim
Bana başla diyen olmadı henüz doktorlarımdan bende hiiiç sormadım çünkü kabızlık yaptığını biliyorum ve kullanmak istemiyorum. Genelde 16-20 arası başlatıyorlar diye biliyorum.

Akşam eşim izliyordu iyi ki yanaşıp izlememişim görüntüsü iç açıcı gelmediği için canım istememişti. Zaten herşeye ağlama modundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…