- 2 Haziran 2024
- 92
- 70
- 32
-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #6.441
Ben yoyko yada kraft park beşik düşünüyordum yeğenim 3 yaşına kadar kullandıKızlar bebek beşiği hangisini tercih edeceksiniz anne yanı yatağı olarak? Sosyal medyada sık paylaşılanlar dışında önerisi olan var mı:)
Ultrasonda nubu bu şekildeydi doktorun bize gösterdiğinde.Ama yanılıyor da olabilirim sizinkinde.Bacak arası mı sizinkiyle aynı nubu mu canım
Sağol canım. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Bende 3 taneyi oldum kaldı 4Aynen ben de iğne vuruldum 7 gün. Benim de koyu kahverengiydi. Üç gün azar azar sürüp bitti çok şükür. Ama beni korkuttu. İlk hamileliğimde böyle şeyler yaşamadığım için korktum. Dikkat edicez kısmet ise artık. Gelmiş geçmiş olsun inşallah.
Baskısı nakış olsun istedim bende ama bulamadım eğer öyle bulursan link atarsan çok sevinirim bende çekim düşünüyorum nasip olursaBen ilk kızımda fotoğrafçı ayarlamıştım.O sebeple yenidogan setine çok özen göstermiştim.Simdii bu kızımda da olsun istiyorum.Bende baskılı yerine nakışlı ve dantel şapkalı olanlar çok hoşuma gidiyor..İnsallah onlardan alacağım bende nasipse
Ben chicco almıştım ama tekerleği bazanın altına sığmadığı için %100 yanaşmadı. Park yatak daha kullanışlı ve uzun ömürlü olur. Açıkçaıs benimki uzun süre yatakta bile yatmadı, benim kucağımda uyurduKızlar bebek beşiği hangisini tercih edeceksiniz anne yanı yatağı olarak? Sosyal medyada sık paylaşılanlar dışında önerisi olan var mı:)
Neye bakacakmış ki acaba? Sekreterine ulaşıp ya da doktora mesaj atıp, bir sebepten gelemeyeceğim blabla, direkt detaylıya gelsem sorun olur mu diye sorsanız nasıl olur?Bende bir şey sorayım size. Benim bir normal kd doktorum birde prof olan riskli gebelik doktorum takip ediyor. İkiside özelde ve prof olanın muayene ücreti birazcık fazla. Bir önceki randevuda prof olan 16. Hafta gel bir şeye bakacağım demişti ama hatırlayamadım bir türlü. Bende 16. Haftadayım şu an ve normal doktoruma gitmiştim zaten muayeneye baya baktı bir şeylere bir sorun görmedi. 21. Haftada prof olana ayrıntılı ultrasona gideceğim zaten. Acaba bu 16 da gel dediğini es geçsem ne olur ki? 21 de de bakabilir sanki neye bakacaksa?? Hani mesele tek başına para da değil veremeyecek durumda değilim çok şükür de, habire gidip duruyorum ne bilim. Sizce ne yapayım? Geçen hafta girdim bu hafta girdim ultrasona. Bu kdar sık sık da gitmek istemiyorum.
16 da üçlü test oluyor diye biliyorum fetal yaptırdıysanız ona gerek yok bende ben en son 14 e dogru gitmistim bi ay sonra geldi 18 e yaklascaz gittiğimizde fetal DNA verdiğimiz için üçlü test falan istenmediBende bir şey sorayım size. Benim bir normal kd doktorum birde prof olan riskli gebelik doktorum takip ediyor. İkiside özelde ve prof olanın muayene ücreti birazcık fazla. Bir önceki randevuda prof olan 16. Hafta gel bir şeye bakacağım demişti ama hatırlayamadım bir türlü. Bende 16. Haftadayım şu an ve normal doktoruma gitmiştim zaten muayeneye baya baktı bir şeylere bir sorun görmedi. 21. Haftada prof olana ayrıntılı ultrasona gideceğim zaten. Acaba bu 16 da gel dediğini es geçsem ne olur ki? 21 de de bakabilir sanki neye bakacaksa?? Hani mesele tek başına para da değil veremeyecek durumda değilim çok şükür de, habire gidip duruyorum ne bilim. Sizce ne yapayım? Geçen hafta girdim bu hafta girdim ultrasona. Bu kdar sık sık da gitmek istemiyorum.
Amin canım insallah. Hadi bakalım şifa olsun inşallah. Güzel haberlerimizi paylaşalım hep. Benim yarın kontrolüm var. Bakalım yatak istirahat icin ne direk doktor?Sağol canım. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Bende 3 taneyi oldum kaldı 4
Baya tepki çekti bu yapım manevi duygularla ilgili keşke izlemeseydin yaGassal filmini izledim komedi diye başladı ama finali kötüydü ağladım baya sarstı beni öyle biteceğini düşünmediğimiz için başladık izleme fikriniz varsa ve benim gibi dayanıksızsanız izlemeyin
Afişleri olay oldu yanlıştı bence de öyle ilanlar ama dizi güzeldi yerinde mesajları var manevi duyguları daha ön plana çıkarıyor aslında toplum plarka ne kadar yozlaştığımızı ölümün tek gerçek oldugunu anlatıyor ama kötü biteceğini düşünmemiştim neyse ben izledim artık ama hamilelere göre değil sizler izlemeyinBaya tepki çekti bu yapım manevi duygularla ilgili keşke izlemeseydin ya
Nakış mi bunlar ve güvenilir sayfa mi bende nakış istiyorumİsimli set olarakta benim bunlar çok hoşuma gitti bundan yaptırabilirim. Tabi cinsiyetimiz belli olunca
Çok mantıklı. Hiç aklıma da gelmemişti. TeşekkürlerNeye bakacakmış ki acaba? Sekreterine ulaşıp ya da doktora mesaj atıp, bir sebepten gelemeyeceğim blabla, direkt detaylıya gelsem sorun olur mu diye sorsanız nasıl olur?
Bana başla diyen olmadı henüz doktorlarımdan bende hiiiç sormadımDemir ilacına başladınız mı bu arada bir diyetisyenle çalışmaya başladım 12.haftadan sonra demir takviyesi başlıyor dedi doktoruma daha çok güveniyorum(diyetisyene göre yani) ama sizede sormak istedim
Akşam eşim izliyordu iyi ki yanaşıp izlememişim görüntüsü iç açıcı gelmediği için canım istememişti. Zaten herşeye ağlama modundayımAfişleri olay oldu yanlıştı bence de öyle ilanlar ama dizi güzeldi yerinde mesajları var manevi duyguları daha ön plana çıkarıyor aslında toplum plarka ne kadar yozlaştığımızı ölümün tek gerçek oldugunu anlatıyor ama kötü biteceğini düşünmemiştim neyse ben izledim artık ama hamilelere göre değil sizler izlemeyin