- 23 Temmuz 2024
- 944
- 643
- 22
-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #6.421
Canım chipoli olan daha şık duruyor sanki, özelliklerine bakmadım ama görünüş olarak beğendim.Bide iki araba linki atacam sizce dış görünüş olarak hangisi daha güzel görünüyor özellikler aynı ikiside kabin boy 6 kilo ağırlığında dış görünüş olarak arada kaldım
Chipolino Move On Kabin Bebek Arabası Siyah Fiyatı Chipolino / SYH
Chipolino Move On Kabin Bebek Arabası Siyah en uygun fiyatlarla civilim.com'da. SipariÅ ver, hızlı güvenli bir Åekilde evine gelsin.www.google.comTommybaby Golf Kabin Bebek Arabası Kabin Boy Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Tommybaby Golf Kabin Bebek Arabası Kabin Boy Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.google.com
Kullanım olarak kullanisi da çok güzeldi özellikler hemen hemen aynı Tommy baby de denemek istiyordum ama bulamadım bende görünüşten alayım dedimCanım chipoli olan daha şık duruyor sanki, özelliklerine bakmadım ama görünüş olarak beğendim.
Çok uygun fiyatlılar şaşırdım açıkçası, ta 7-8 sene evvel aldığımda sanırım bu fiyata almıştımEe kızlar hadi eşya konuşalım
hastane çıkışı olarak nasıl model düşününüz ben battaniyeli olsun istiyorum ebenin ilk kundak yapacağı battaniye sete dahil olsun ve isimliler çok hoşuma gitti saklayıp ileride ilk giydigin giysiler diye verebilirim siz neler favorilediniz
butikbebecik 11
butikbebecik 11'li İsimli Hastane Çıkışı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl butikbebecik 11
butikbebecik 11'li İsimli Hastane Çıkışı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl butikbebecik 11
butikbebecik 11'li İsimli Hastane Çıkışı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aynen ben de iğne vuruldum 7 gün. Benim de koyu kahverengiydi. Üç gün azar azar sürüp bitti çok şükür. Ama beni korkuttu. İlk hamileliğimde böyle şeyler yaşamadığım için korktum. Dikkat edicez kısmet ise artık. Gelmiş geçmiş olsun inşallah.Kırmızıydı ilk kanama. Sonra kahverengi oldu. Bir sorun yok şükür. İğne verdi tedbir amaçlı
Cicili olanlar var ama parça sayısı az battaniyesi falan dahil değildi ben biraz sadeye kaçtım bide kumaşları organik yazıyor yorumlarda iyi fiyatlara bende şaşırdım ben ekleyince 450ydiler sonradan artmış halı bu fiyatıÇok uygun fiyatlılar şaşırdım açıkçası, ta 7-8 sene evvel aldığımda sanırım bu fiyata almıştımsanırım bunlar çok sade ürünler olduğu için fiyatları da uygun, yani dümdüz beyaz kumaş, üstünde isim baskısı var sadece. Daha renkli fiyonklu fırfırlı filan cicili bicili şeyler vardı eskiden öyle set almıştım kızıma.
Vay beCicili olanlar var ama parça sayısı az battaniyesi falan dahil değildi ben biraz sadeye kaçtım bide kumaşları organik yazıyor yorumlarda iyi fiyatlara bende şaşırdım ben ekleyince 450ydiler sonradan artmış halı bu fiyatı
Bunlarda çok şekerVay bebayağı iyiymiş.
Benim aldığım markayı buldum hala ürünleri varmış, Cassiope. Ben bu tarz çok seviyorum. Çok cici çok tatlı modelleri var. Birkaç tane buldum. Pembiş pembiş. Battaniyeli setler. Benim kızıma aldığım da bu modellere çok benziyordu.
Cassiope 10lu set
Cassiope 10lu set
Cassiope 10lu set
Cassiope 10lu set
Evet ya farki anlasiliyor bence, bagirsak hareketiyle farkliO pıtpıt baya farklı bir pıtpıt oluyor gerçekten bakalım
Gönlünüze göre olsun inşaallah. Bu markada erkek model çok az vardı diye hatırlıyorum hep böyle kız için cicili şeylere ağırlık vermişler. Benim kızım minnoş doğmuştu, bayağı uzun süre giydirdim 4-5 ay olana kadar, aldığıma değmişti yaniBunlarda çok şeker
Cinsiyetimiz belli olsun ona göre renk seçeriz ama isimliler biraz daha özel olacak gibi geldi bana ilk giyeceği kıyafet diye ona özel olsun istiyorum zaten en fazla 3 defa giydirecez hatıra kalacaklar
Hepimizin gönlüne göre olsun inşallahGönlünüze göre olsun inşaallah. Bu markada erkek model çok az vardı diye hatırlıyorum hep böyle kız için cicili şeylere ağırlık vermişler. Benim kızım minnoş doğmuştu, bayağı uzun süre giydirdim 4-5 ay olana kadar, aldığıma değmişti yani
Hayırla sağlıkla vaktinde doğsun bebiş inşaallah. İlk bebek ilk heyecan her şey güzelce olsun inşaallah. El emeği gibisi yok ama bende hiç yetenek yok, babaannesi örmüştü, onlar var. Benim hemen hemen her şeyi hazır hiçbir eşyayı vermemiştim her şeyi saklıyorum, hayırla kullanırız inşaallah.Hepimizin gönlüne göre olsun inşallahbizim ailedeki bebişler genelde tombik oluyor bikac aylık gibi bakalım benimki nasıl olacak ama böyle biseyler beğenip buldukça link atalım birbirimize fikir olur ben henüz önceki düşükten kalma emzik dışında hicbisey yapmadım pazartesi ip alacam bı kadife bı triko tulum örecem öyle başlamış olurum hem alır hem link atarım burayada
Nioli yağını gebelikten önce de kullanıyordum. Arkadaşımın ve MFK doktoru da öneriyordu. Sonra gebelikte de akıntı devam edince özel doktoruma sordum sakıncası yok dedi. Devlet hastasindeki doktor ise bu tarz kesin bilgi olmayan şeyleri önermiyorum demişti. Ama arkadaşın hamileyken denize gitmişti kullanmisti. Epey de faydasını gördüm dedi.Arkadaşlar nioli yağı kullanan var mı ya da doktoruna danışan bununla ilgili
Ben hasta olduğum için değil ev halkı içiyordu canım istediği için içtim. Zencefil limon bal içebilirsiniz zencefil mideye de iyi geliyor gebelikte güvenli. Çinko c vit içeren takviyeler var onlardan alabilirsiniz, tabi doktorunuza danışın. Benim kullandığım (doktorum vermişti) multivitamin içinde çinko ve c vitamini hatta d vitamini de var. Bu üçüde hastalık durumunda bağışıklık için çok etkili. Kekik adaçayı kesin yasak malesef. Ilık limonlu suya bal koyun, boğaz ağrısına birebir. Karbonatlı suyla gargara. Aklıma gelenler bunlar. Geçmiş olsunBenimde bugün boğazım ağrıyor. Siz ne yaptınızinternette ıhlamur içebileceğimiz yazıyor sabah ıhlamur içtim. Şimdide limon su içtim. Daha etkili çözümü olan var mı? Hiçbir grip emaresi yok sadece boğazımda yutkununca ağrı var bu da yeni çeşit salgın hrrhalde anlamadım
Ben park beşik olanlardan bakıyorum hem fonksiyonlari çok hemde uzun süre kullanılabilirKızlar bebek beşiği hangisini tercih edeceksiniz anne yanı yatağı olarak? Sosyal medyada sık paylaşılanlar dışında önerisi olan var mı:)
Ben ilk kızımda fotoğrafçı ayarlamıştım.O sebeple yenidogan setine çok özen göstermiştim.Simdii bu kızımda da olsun istiyorum.Bende baskılı yerine nakışlı ve dantel şapkalı olanlar çok hoşuma gidiyor..İnsallah onlardan alacağım bende nasipseEe kızlar hadi eşya konuşalım
hastane çıkışı olarak nasıl model düşününüz ben battaniyeli olsun istiyorum ebenin ilk kundak yapacağı battaniye sete dahil olsun ve isimliler çok hoşuma gitti saklayıp ileride ilk giydigin giysiler diye verebilirim siz neler favorilediniz
butikbebecik 11
butikbebecik 11'li İsimli Hastane Çıkışı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl