Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    49
Evt cnm belli oldu cinsytmiz erkek belirtilerle hiç alakası yok benim erkekler de göbek dik oluyormuş kızlar da kalça cıkyormuş birde kızlar kendini geç belli ediyor erkekler 2 aylıkken kendini gösteriyor cnm Rabbim sağlıklı hayırla kucagmıza almayı nasip etsn göbek 20. Haftada belli ediyor benim yeni yeni az birşey var zatn hafiye göbeğim vardı

Kızlar bugün kahvaltıdan sonra karnımda hafif kıpırtılar hissettim değişik bı duyguydu bebek hareketimi anlamadım 15+4 teyim erken mi acaba ama eminim

Benim erkek, başından beri en hamile benim hissetmediğim tek gün yok. Gerçi 16. Hafta itibariyle şiddeti azaldı. kızda da aynıydı. bence cinsiyetle alakası yok. Yatın kalkın şükredin kolay geçirdiğinize daha ne istiyorsunuz

Arkadaşlar bende 15-16 hafta da hareketlerini hissetmiyodum ama 17.hafta da dün başladı galiba :) gaz gibi değil göbek deliğimin 5parmak altında çeşitli yerlerde arada pıt pıt bişi vuruyo gibi

Benim ilk çocukta hiç bir şey yoktu. İkinci istediğimde 2 düşük olunca yapılan testlerde pıhtılaşma sorunum olduğu çıktı. Yaşım fazla olduğu için doktor beklemene gerek yok demişti bana ama benim haftaları düşüktü gebelik sonlandığında. Herkesin durumu farklı tabi. Bir süre istememize rağmen olmadı, sonra Rabbim nasip etti elhamdülillah. Dualarım sizinle, gönlünüze göre en güzel en sağlıklı ve hayırlı şekilde sonuçlansın

Kızlar bugün kahvaltıdan sonra karnımda hafif kıpırtılar hissettim değişik bı duyguydu bebek hareketimi anlamadım 15+4 teyim erken mi acaba ama eminim
Bence normal ya biz aynıyız seninle yaklaşık geçen gün bende hissetmiştim. Farklı şekillerde hissediliyormuş zaten. Ben hatta yapay zekaya yazmıştım ekleyeyim burayada.

Eklentiler

• IMG_2774.png
    183,5 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_2775.png
    183 KB · Görüntüleme: 22
16. Haftada bende birşeyler hissediyorum sanki ikinci gebeliğim ama öbürü 9 yıl önce oldugundan hatırlamıyorum hiç o günleri tek hatırladığım onu 21. Hafta civarı hissetmiştim

Cinsiyetle alakası yok bence çünkü oğluma hamileyken yanılmıyorsam 15-16. haftalar arası ilk hareketlerini hissetmiştim Sanırım daha çok plasentanın konumuyla alakalı, endişe edilecek bir durum yok Herkesin hamileliği farklı ilerleyebiliyor.

Cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum
Bizim kızımız olacak, 8. haftadan 14. haftaya kadar çok ağır geçirdim. Bulantılar vs
Ablamın oğlu olmuştu. O da neredeyse 20. haftaya kadar bulantılarla boğuştu

Genel olarak bu tür şeylerin hurafe olduğuna inanıyorum :)

Benimde kilodan olma göbeğe ek minik bı göbek var teorilere yüzük testine keseye ve belirtilere göre erkek görünüyor bugün ultrason sonrası sorduğum için bı dahaki kontrole bakalım kesin olur dedi doktor ama Chatgpt ye göre kız diyo kalça çıktı bu son hafta hep dalga geçerdim kilolu olduğum halde hiç kalcam çıkmazdı bebişle yargılandığım başıma geldi inşallah minik bı prenses haberi de ben veririm Chatgptnin tahminini eşime söyleyince sevinçten uçtu bide tutarsa tahmini benim papuc dama gitti bile

Benim ilkinde midem ağrımıştı ama bu kadar değildi. Bu sefer çok bulantım kusmam oldu. Sivilcelerim çıktı. Kıza yormuştum. Değilmiş. Gerçekten hurafe galiba. Ay bir kız bir erkek çok ideal gerçekten hep öyle hayal etmiştim. Biraz üzüldüm şaşırdım Allahın gücüne gitmesin. ilerleyen zamanlarda kucağıma aldığımda böyle düşünmeyeceğimden eminim. Sürpriz bir bebek, hiç hazır değildim, kız ihtimali motive ediyordu galiba.

Ben anneme cinsiyet belli olduktan sonra soyleyecektim bi de 3 ay dolmasini bekledim bilerek sene basinda yasadigim kayip yuzunden. Baska sehirde yasiyor annem. Esimle gidip yuzyuze surpriz yapmak istedik. Annem tutturdu sen otobusle onceden gel birkac gun burda kal seni cok ozledim sonra esin gelir seni alir donersiniz diyor. Onden tek gitsem karnimi gorunce anlayacak hemen benim karnim epey buyuk masallah 5-6 aylik gibi. Ben de annemi ozledim ama nasil yapcam bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…