- 11 Ocak 2021
- 173
- 69
- 28
-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #6.161
Evt cnm belli oldu cinsytmiz erkek belirtilerle hiç alakası yok benim erkekler de göbek dik oluyormuş kızlar da kalça cıkyormuş birde kızlar kendini geç belli ediyor erkekler 2 aylıkken kendini gösteriyor cnm Rabbim sağlıklı hayırla kucagmıza almayı nasip etsn göbek 20. Haftada belli ediyor benim yeni yeni az birşey var zatn hafiye göbeğim vardıCinsiyetin belli oldu mu benimde ilk gebelik ve 6 yıl sonra gelen bebiş hiç belirtim olmadı azıcık göbüşüm çıktı onun dışında hamilelik belirtisi yok bende 13.haftadayim cinsiyeti merak ediyorum acaba belirtilerin cinsiyetle alakası olur mu
Benim erkek, başından beri en hamile benimMerhaba! Kızlar 16+4 hamileym her hangi hiç bir belirtm yok ondan ziyade sanki hiç hamile deglm gibi böyle olan varmı erkekler de böyle oluyor dediler kızlr daha hareketli diyorlar erkekler tembelmi biraz6 yıl dan sonra ilk gebeliğim biraz tedirginim açıkçası
Benim ilk çocukta hiç bir şey yoktu. İkinci istediğimde 2 düşük olunca yapılan testlerde pıhtılaşma sorunum olduğu çıktı. Yaşım fazla olduğu için doktor beklemene gerek yok demişti bana ama benim haftaları düşüktü gebelik sonlandığında. Herkesin durumu farklı tabi. Bir süre istememize rağmen olmadı, sonra Rabbim nasip etti elhamdülillah. Dualarım sizinle, gönlünüze göre en güzel en sağlıklı ve hayırlı şekilde sonuçlansınPerinatoloji gittim sanırım riskli gebelik doktoru . Malasef 1 sene felan gebelik önermedi. Benim 5 haftalikken kanamam olmuştu sanırım o zaman anormali olduğu için diye düşünüyorum şuan . HAYIRLISI ALLAH belki böyle sinav vermiştir
Bence normal ya biz aynıyız seninle yaklaşık geçen gün bende hissetmiştim. Farklı şekillerde hissediliyormuş zaten. Ben hatta yapay zekaya yazmıştım ekleyeyim burayada.Kızlar bugün kahvaltıdan sonra karnımda hafif kıpırtılar hissettim değişik bı duyguydu bebek hareketimi anlamadım 15+4 teyim erken mi acaba ama eminim
Cinsiyetle alakası yok bence çünkü oğluma hamileyken yanılmıyorsam 15-16. haftalar arası ilk hareketlerini hissetmiştimMerhaba! Kızlar 16+4 hamileym her hangi hiç bir belirtm yok ondan ziyade sanki hiç hamile deglm gibi böyle olan varmı erkekler de böyle oluyor dediler kızlr daha hareketli diyorlar erkekler tembelmi biraz6 yıl dan sonra ilk gebeliğim biraz tedirginim açıkçası
Cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorumCinsiyetin belli oldu mu benimde ilk gebelik ve 6 yıl sonra gelen bebiş hiç belirtim olmadı azıcık göbüşüm çıktı onun dışında hamilelik belirtisi yok bende 13.haftadayim cinsiyeti merak ediyorum acaba belirtilerin cinsiyetle alakası olur mu
Bence yediklerimizle alakaliGöbek şekli, cilt bozulması, bulantı bunlar hep hurafe bence
Banada doktor kız olabilir dedi o günden beri cildim bozuldu sivilce çıkardım psikolojik bence
Benim de bu hafta basladi birden butun yuzum sivilce atti ergenligime dondumBence yediklerimizle alakali
Benim cildim cok kotu 2.ayimdan beri ozellikle
Yaşadığımı tam tarif etmişsinArkadaşlar bende 15-16 hafta da hareketlerini hissetmiyodum ama 17.hafta da dün başladı galiba :) gaz gibi değil göbek deliğimin 5parmak altında çeşitli yerlerde arada pıt pıt bişi vuruyo gibi
Ayy çok güzel duygularBence normal ya biz aynıyız seninle yaklaşık geçen gün bende hissetmiştim. Farklı şekillerde hissediliyormuş zaten. Ben hatta yapay zekaya yazmıştım ekleyeyim burayada.
Benimde kilodan olma göbeğe ek minik bı göbek var teorilere yüzük testine keseye ve belirtilere göre erkek görünüyor bugün ultrason sonrası sorduğum için bı dahaki kontrole bakalım kesin olur dedi doktor ama Chatgpt ye göre kız diyo kalça çıktı bu son hafta hep dalga geçerdim kilolu olduğum halde hiç kalcam çıkmazdı bebişle yargılandığım başıma geldiEvt cnm belli oldu cinsytmiz erkek belirtilerle hiç alakası yok benim erkekler de göbek dik oluyormuş kızlar da kalça cıkyormuş birde kızlar kendini geç belli ediyor erkekler 2 aylıkken kendini gösteriyor cnm Rabbim sağlıklı hayırla kucagmıza almayı nasip etsn göbek 20. Haftada belli ediyor benim yeni yeni az birşey var zatn hafiye göbeğim vardı
HAhahha ben daha annemle paylasmadim cinsiyetin belli olmasini bekliyorum 13.haftamdayimKızlar instagramda gebeliğinizi paylaştınız mı?
Yoksa biraz daha bekleme taraftarı mısınız?
İşte bahsettigim kıpırtı böyleydi benim erken başlamış oldu desenizeArkadaşlar bende 15-16 hafta da hareketlerini hissetmiyodum ama 17.hafta da dün başladı galiba :) gaz gibi değil göbek deliğimin 5parmak altında çeşitli yerlerde arada pıt pıt bişi vuruyo gibi