Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Ama halsizlik normal canım bol bol dinlen bence stres olma

Halsizlik uyku hali bende de var, üzülmeyin onun için ilk zamanlarda fazla etkilemez

Çalışıyorum işten 2 gün rapor aldım tüm gün yataktan çıkamıyorum çok erken değil mi ilk gebeliğimde de çok bilgim yoktu. siz duydunuz mu kalp atışı doktor 2 hafta sonra gel dedi
Kıyamam ya çalışırken zor bana iş yerinde 16.00 gibi bi uyku basıyo dayanamıyorum. Benim daha hcg değerim dün 955 cıktı. Pzt tekrar hcg baktırıp doktora gideceğim canım daha ben kese bile görmedim

Kıyamam ya çalışırken zor bana iş yerinde 16.00 gibi bi uyku basıyo dayanamıyorum. Benim daha hcg değerim dün 955 cıktı. Pzt tekrar hcg baktırıp doktora gideceğim canım daha ben kese bile görmedim
Benim son adetim 28 kasım ama eylülde düşük yaptım 2 ay gecikti. Evden çalışıyorum ama tahammül sıfır oldu. Vitamin vs alıyor musunuz ben eylülden önce baya doldurdum depoları elenatal kullanıyordum doktor hala 2. Gerekli değil dedi benimki gebelik öncesi olan

Canım inşallah bu gebeliğin sağlıkla ilerlesin ben inostrol ve folik alıyordum folikten devam ediyorum suan

Bu gün benimde aşırı uykum var ilkte böyle diğildim ama bende küçük bebek var o da geceleri iyi uyumuyor iyice bittim midemde bulanıyor sık sık acıkıyorum yeyincede sonra midem bulanıyor daha ayın sonunda doktora gidicem nasıl beklicem

Merhaba kızlar bende bugün 6 haftalık oldum aşırı herşeyden midem bulanıyor yiyesim geliyor yedikten sonra aşırı bulantı oluyor gün boyu midem ağzımda geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…