- 20 Ağustos 2024
- 383
- 238
- 18
- 28
- Konu Sahibi topraktonlari
-
Verdin mi canım kan?herhalde dayanamıcam canım. akşam kocamı dürteyim de acilden kan vereyim bari
olmayacak böyle
Benim geçen hafta cuma 959tu beni Salı günü çağırdı doktorum 5136yla gördük keseyi karından, Cuma günü de vajinal görmüştük bu arada :) bir önceki gün de karından gözükür diye düşünüyorum ama karından gözükmezse vajinal kesin gözükürKızlar selamm benim sat 5 aralık tahmini 18. Gün yumurtladım. Pazartesi doktor randevusu aldım cuma(10.01) hcg değerim 955 ti sizce kesem göeünür mü?
Ayy hayırlı olsun bebisimBenim geçen hafta cuma 959tu beni Salı günü çağırdı doktorum 5136yla gördük keseyi karından, Cuma günü de vajinal görmüştük bu arada :) bir önceki gün de karından gözükür diye düşünüyorum ama karından gözükmezse vajinal kesin gözükür
Yok canım , kayınvaliye geldik. Müsait olamadım. Acilden vermeyi denicem olmadı pazartesiVerdin mi canım kan?
Selam, folibol un mgramı yüksek olduğu için öyle yarım kullandırıyorlarmış. Öyle duymuştum bendeArkadaşlar selam tahmini doğum sat’a göre 3 Eylül ama ben ağustosta olacak gibi hissediyorumama asıl size sormak istediğim şey doktorum bana folik asiti yarıya bölüp kullanmamı önerdi. Folbiol alıyorum. Size de aynı öneride bulundular mi?
Günlük 400 mikrogram almalısın içeriğini ona göre hesaplayıp kullanabilirsin canımArkadaşlar selam tahmini doğum sat’a göre 3 Eylül ama ben ağustosta olacak gibi hissediyorumama asıl size sormak istediğim şey doktorum bana folik asiti yarıya bölüp kullanmamı önerdi. Folbiol alıyorum. Size de aynı öneride bulundular mi?
Hurafelere inanma bilime güven canımAyy hayırlı olsun bebisim
Allah bana da görmeyi nasip etsin peki vajinalde kanama oldu mu? Bu platformda yazılanlara göre ve çevreme göre vajinalden bi tık korkuyorum
Yok canım kanamam olmadı, kanaması lekelenmesi olanların da olacağı var da oluyor bence yoksa doktorlar bebeği riske atacak bir şey yapmazlar diye düşünüyorum, yine de Allah korusun tabi hep iyi düşünmek lazım ve doktoruna her zaman güven, burası bazen yanıltıcı tecrübelerle dolu olabiliyor, umarım güzelce görürsün keseyi pazartesi günüAyy hayırlı olsun bebisim
Allah bana da görmeyi nasip etsin peki vajinalde kanama oldu mu? Bu platformda yazılanlara göre ve çevreme göre vajinalden bi tık korkuyorum
Çok haklsıın ya ben de böyle düşünüyorum da konu bebem olunca bi dinleyesim geliyo milletiHurafelere inanma bilime güven canım
Doğru diyorsun doktor neden tehlikeye atısınYok canım kanamam olmadı, kanaması lekelenmesi olanların da olacağı var da oluyor bence yoksa doktorlar bebeği riske atacak bir şey yapmazlar diye düşünüyorum, yine de Allah korusun tabi hep iyi düşünmek lazım ve doktoruna her zaman güven, burası bazen yanıltıcı tecrübelerle dolu olabiliyor, umarım güzelce görürsün keseyi pazartesi günü
Selam canım iyiyiz bugün. Her şey yolunda gibi. Kalp atışlarını duyana kadar biraz stresliyim o kadarSelam kızlar nasıl gidiyor :)
Senin nasıl gidiyorSelam kızlar nasıl gidiyor :)
Selamm iyiyim ben stresliyim kese ve kalp atısı icin gün sayıyorumm senn??Selam kızlar nasıl gidiyor :)
4+2de beta değeri 7300 normal mi sizceMerhaba beni de ekler misiniz son adet tarihim 11 Aralık beklenen doğum tarihi 17 Eylül
Bende iki gün öncesine kadar hep öyleydiKızlar regl olcak gibi ağrı oluyor mu sizde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?