Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Kızlar selamm benim sat 5 aralık tahmini 18. Gün yumurtladım. Pazartesi doktor randevusu aldım cuma(10.01) hcg değerim 955 ti sizce kesem göeünür mü?

Kızlar selamm benim sat 5 aralık tahmini 18. Gün yumurtladım. Pazartesi doktor randevusu aldım cuma(10.01) hcg değerim 955 ti sizce kesem göeünür mü?
Benim geçen hafta cuma 959tu beni Salı günü çağırdı doktorum 5136yla gördük keseyi karından, Cuma günü de vajinal görmüştük bu arada :) bir önceki gün de karından gözükür diye düşünüyorum ama karından gözükmezse vajinal kesin gözükür

Ayy hayırlı olsun bebisim
Allah bana da görmeyi nasip etsin peki vajinalde kanama oldu mu? Bu platformda yazılanlara göre ve çevreme göre vajinalden bi tık korkuyorum

Arkadaşlar selam tahmini doğum sat’a göre 3 Eylül ama ben ağustosta olacak gibi hissediyorum ama asıl size sormak istediğim şey doktorum bana folik asiti yarıya bölüp kullanmamı önerdi. Folbiol alıyorum. Size de aynı öneride bulundular mi?

Selam, folibol un mgramı yüksek olduğu için öyle yarım kullandırıyorlarmış. Öyle duymuştum bende

Günlük 400 mikrogram almalısın içeriğini ona göre hesaplayıp kullanabilirsin canım

Ayy hayırlı olsun bebisim
Allah bana da görmeyi nasip etsin peki vajinalde kanama oldu mu? Bu platformda yazılanlara göre ve çevreme göre vajinalden bi tık korkuyorum
Yok canım kanamam olmadı, kanaması lekelenmesi olanların da olacağı var da oluyor bence yoksa doktorlar bebeği riske atacak bir şey yapmazlar diye düşünüyorum, yine de Allah korusun tabi hep iyi düşünmek lazım ve doktoruna her zaman güven, burası bazen yanıltıcı tecrübelerle dolu olabiliyor, umarım güzelce görürsün keseyi pazartesi günü

Hurafelere inanma bilime güven canım
Çok haklsıın ya ben de böyle düşünüyorum da konu bebem olunca bi dinleyesim geliyo milleti
Doğru diyorsun doktor neden tehlikeye atısın ay valla inşallah göreyim sağlıkla ilerlesin

Selam ben 6 haftalık hamileyim ama çok halsizim kafam uykudan kalkmıyor kalp atışı duyduk muhtemelen aralık başında hamile kaldım. Daha önce hamilelik geçirdim onda böyle değildi 10 haftalıkken düşük yaptım. Bu hamileliğim çok kötü 1-2 haftadır çevremdekiler de farkında kötü görünüyorsun hasta mısın diyorlar. Kan değerlerim normal doktor da normal dedi. Siz nasılsınız bir de ben farkında olmadan içki içtim yılbaşında beklentim yoktu. Yüzmeye gittim vs ona mı üzülüyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…