Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    114
Ben emzirmeden uyutmaya başlayacağım bugün dediğin gibi ama hiç sallamadım daha ayağımda da yatmıyor kucağımda gezdirerek deneyeceğim bakalım çok teşekkür ederim inşallah başarırım

Günaydın kızlar nasılsınız Geç oldu ama İstanbul depremini yaşıyan herkese çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun inşallah

Kızlar hani size bebeğimin hareketlerini hissediyorum demiştim ya ondan sonra azar azar ve sonrasında hiç hissetmemeye başladım Herhangi bir şikayetim yok çok şükür ama kendimi anca bu kadar teselli edebildim 2den sonra doktora gidicem kendimi dinlemekten kafayı yiyeceğim yoksa inşallah iyidir normaldir bu süreç

Daha haftanız erken bnce ondan pek hısstmıyorsunuz net olarak zaten 20 cı haftadan sonra hıssedılmeye baslıyorama tabı bız anneler tedırgın oluyoruz elımızde degıl

Daha haftanız erken bnce ondan pek hısstmıyorsunuz net olarak zaten 20 cı haftadan sonra hıssedılmeye baslıyorama tabı bız anneler tedırgın oluyoruz elımızde degıl
Canım benim 2. Gebeliğim ve erken hissettim baya dışardan görünür şekilde zaten o yüzden korku sardı beni

Canım benim 2. Gebeliğim ve erken hissettim baya dışardan görünür şekilde zaten o yüzden korku sardı beni
Anladım canım haklısın ıkıncı gebelıkse tez hıssdılıyor oglumu bn 20 de hısstmıstım bunu 18 de hısstmeye başladım bır gıt baktır için rahat eder

Anladım canım haklısın ıkıncı gebelıkse tez hıssdılıyor oglumu bn 20 de hısstmıstım bunu 18 de hısstmeye başladım bır gıt baktır için rahat eder
Öyle yapıcam canım inşallah herşey yolundadır

Anlıyorum seni benimde yarın çok heyacanlıyım..çok güzel haberlerle çık doktordan

Anlıyorum seni benimde yarın çok heyacanlıyım..çok güzel haberlerle çık doktordan
İnsallh cok tesekkur ederım ınsallh sende cok guzel haberlerle cıkarsınncınsıyetıde ogrenıcem bugun.ruyamda bu gece sureklı kız cocugum oldugunu gordum bakalım cıkacak mı rüyam

akşam bizim kızda hareketliydi, sabahta bi iki döndü şimdi tık yok
ara ara duruyorlar

Kızlar hayırlı haberlerle gelin inşallah

akşam bizim kızda hareketliydi, sabahta bi iki döndü şimdi tık yok
ara ara duruyorlar
Canım kaç gün oldu ya benimki bende normaldir falan diyerek kendimi teselli etmeye çalışıyorumda yok yani çok hafif bile hissedemedim pozisyon falanmı değiştirdi diyorum acaba

Kızlar herkese selam dışardan bi yemek yemiştim gıda zehirlenmesi yaşadım sanırım yada bana ağır geldi çünkü eşimde hiç birşey yok siz siz olun ağır yemek yemeyin bin pişmanım kaç gündür kusmaktan bi hal oldum 2 kilo vermişim göbeğim vardı baya ama şimdi yok baktılar kızım iyiydi hareket ediyordu ama kaç gündür birşey yiyemiyorum çok üzülüyorum

günaydın kızlar ne var ne yok biz dün peritonolojideydik çok şükür kızım sağlıklı göründü fetale gerek yok dendi
Bizde şimdi girdik detayliya, görememiş bazı yerleri biseyler ye tekrar gel dedi onu bekliyoruz.4 boyutlu ,renkli resmini size verdi mi acaba?.biz ilk seans girdigimizde sadece 2 boyutlu baktı.eger 4 boyutlu da veriliyorsa istiyim şimdi girince

İnsallh cok tesekkur ederım ınsallh sende cok guzel haberlerle cıkarsınncınsıyetıde ogrenıcem bugun.ruyamda bu gece sureklı kız cocugum oldugunu gordum bakalım cıkacak mı rüyam
Amin canımaaaa benim rüyalarım gerçek oluyor bakalım seninki olucakmı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…