- 27 Ağustos 2024
- 248
- 152
- 18
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #2.041
Progestan çok iyi tutunmasına yardımcı oluyor çok geçmiş olsunHayır karından baktı bide bu gün biraz lekelenmem oldu eşimin kan grubu + benim - olduğu için bir iğne yapıldi kan uyuşmazlığı için düşük riski olabilir yerleşme kanaması da olabilir dedi progestan diye bir ilaç verdi korkuttu açıkcasi
Bence başla sabah kahvaltılarına nerdeyse 1 yaşı olucak ben mama öğlen 1 defa veriyorum o kadar genelde çorbalar farklı kahvaltılarÇok çok az yiyor biraz yoğurt veya çorba ancak
Her gün deniyoruz ama işte istemiyor çok emiyor o yüzden diye düşünüyorumBence başla sabah kahvaltılarına nerdeyse 1 yaşı olucak ben mama öğlen 1 defa veriyorum o kadar genelde çorbalar farklı kahvaltılar
Evet bende sezeryanim. Benimki 9 mart doğdu. İnşallah bir sorunsuz ilerler hepimizin. Sende emziriryormusunEvet hatırladım)ben şubatım aynen erken geldi benimki..ne güzel sezeryanmıydı sende
Benim oğlumda 10.5 aylık ilk zamanlar iyi yiyordu ama şimdi yemek istemiyor. Memeye çok bağlı. Kesme zamanı geldiğinde nasıl kesicem hiç bilmiyorumHer gün deniyoruz ama işte istemiyor çok emiyor o yüzden diye düşünüyorumgece de sabaha kadar en az 5 kez emmek için kalkıyor inanki . Yemek yese daha iyi doyacak ama yemiyor
Aaa sen hamilemisin. Tebrik ederim canım. Oğlumda 5+1 kese yoktu. 1 hafta sonra gel dedi. 10 gun sonra gittim 6+4 de kese ve kalp atımı başlamış. Bende yine nolur nolmaz diye 6. Haftadan sonra gidicem. Şuan sadece esime söyledim daha kimseye soylemicem. Onada tembihledim annesine söylememesi gerektiğini. Yoksa annesi herkese söylüyorDoktor bana adetin 10 gün gecikince kese görünür o zaman gel demişti 6 haftanın icinde oluyorum salı günü gideceğim bende
Teşekkür ederim umarim bir sorun olmazProgestan çok iyi tutunmasına yardımcı oluyor çok geçmiş olsun
Bu kayınvalideler yok muAaa sen hamilemisin. Tebrik ederim canım. Oğlumda 5+1 kese yoktu. 1 hafta sonra gel dedi. 10 gun sonra gittim 6+4 de kese ve kalp atımı başlamış. Bende yine nolur nolmaz diye 6. Haftadan sonra gidicem. Şuan sadece esime söyledim daha kimseye soylemicem. Onada tembihledim annesine söylememesi gerektiğini. Yoksa annesi herkese söylüyor
Yaa çok güzelBu kayınvalideler yok muAnneler yok mu Benim annem kalp Dr bile söylemiş daha kesemizi yeni görmemize rağmen
Tabi doymuyor ondan benim doktor dedi 6 aydan sonra mamanın azalması en doğrusu..benim oğlanda çok çok iştahsız o kadar oturup ağlıyordum ilk aylar ama sonra alıştık birde bizde mama olduğu için bütün gücümü ek gıdaya verdimHer gün deniyoruz ama işte istemiyor çok emiyor o yüzden diye düşünüyorumgece de sabaha kadar en az 5 kez emmek için kalkıyor inanki . Yemek yese daha iyi doyacak ama yemiyor
AminEvet bende sezeryanim. Benimki 9 mart doğdu. İnşallah bir sorunsuz ilerler hepimizin. Sende emziriryormusun
Ben emziriyorum. Evet iyi dikişlerim. Sende sezeryansin demi. Ben daha Dr haber vermedim. Ama erken demez benim Dr rahat en son 1 ay kontrolde spiral taktirayimmi sorun olurmu hamile kalsam dikişler falan açılır diyorlar en az 2 sene diyorlar dedim. Yok spiral taktirinca sonradan hamile kalman zorlaşıyor sende zar zor hamile kalıyorsun zaten. 3 aylık bebeyle bile hamile kalıp araları 1 sene ile bilen kesilenler çok. rahat ol dedi. Dr tanıdığımız olduğu için 1 tane daha yap ben varken diye güldüAminYok emzirmiyorum bizimki 20 şubat dikişlerin iyileştimi bana doktor erken dedi hamile kaldın keşki birazda bekleseydin diyor senin doktor bir söz dedimi
Ahahqhq evet ya benim kv zaten özeli diye bişey yok özelini bile herkese anlatıyor agzinda bakla ıslanmiyor.Bu kayınvalideler yok muAnneler yok mu Benim annem kalp Dr bile söylemiş daha kesemizi yeni görmemize rağmen
Evet bende sezeryanım ne güzel konuşmuş benim doktor korkuttu sonra başka doktora göründüm sorun yok dedi risk hep var zaten dikişlerde her iki doktor iyi dediBen emziriyorum. Evet iyi dikişlerim. Sende sezeryansin demi. Ben daha Dr haber vermedim. Ama erken demez benim Dr rahat en son 1 ay kontrolde spiral taktirayimmi sorun olurmu hamile kalsam dikişler falan açılır diyorlar en az 2 sene diyorlar dedim. Yok spiral taktirinca sonradan hamile kalman zorlaşıyor sende zar zor hamile kalıyorsun zaten. 3 aylık bebeyle bile hamile kalıp araları 1 sene ile bilen kesilenler çok. rahat ol dedi. Dr tanıdığımız olduğu için 1 tane daha yap ben varken diye güldü6. Haftadan sonra yanına gidicem
Canıım amin inşallah sendeHayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah canım
Rabbim yardım eder elbet. Karnımız biraz çıkana kadar dahada iyileşmiş olacak dikişlerEvet bende sezeryanım ne güzel konuşmuş benim doktor korkuttu sonra başka doktora göründüm sorun yok dedi risk hep var zaten dikişlerde her iki doktor iyi dedi
Amin.aynen benim karnım gec cıkıyor bakalım bundada öyle olsa süper olurRabbim yardım eder elbet. Karnımız biraz çıkana kadar dahada iyileşmiş olacak dikişler
Benim ilkinde 5+5 te kese görünmüştü bunda hcg daha yüksek ilerliyor biraz daha erken yumurtlamışım sanırım o yüzden bi haftaya gideceğim belki görür. Bencede erken söylememek lazım kimseyeAaa sen hamilemisin. Tebrik ederim canım. Oğlumda 5+1 kese yoktu. 1 hafta sonra gel dedi. 10 gun sonra gittim 6+4 de kese ve kalp atımı başlamış. Bende yine nolur nolmaz diye 6. Haftadan sonra gidicem. Şuan sadece esime söyledim daha kimseye soylemicem. Onada tembihledim annesine söylememesi gerektiğini. Yoksa annesi herkese söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?