Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
Ben de gördüm canımm 4-5 gün geriden geliyordu normalde ama haftasını yakalamış çok şükür 🩵 Gelecek ay cinsiyet öğreneceğiz inşallah
Oh çok şükür haftasını yakalaması süper. Tahminde bulunduğu benimki gördüm ama söyleyemem henüz erken dedi .

Kızlar benim kafam karışık nedense 🙈 bacak arasını göndereceğim ama kim görse erkek diyor doktor dün kıza benzettim hatta kız diyelim dedi bugün test sonucu için aradım yarın tekrar bakcaz sana dedi 🙈 bı problemmi var dedim emin olamadım dedi 😅 sizce bu erkek mi

Eklentiler

• IMG_20250326_160717.webp
    IMG_20250326_160717.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar benim kafam karışık nedense 🙈 bacak arasını göndereceğim ama kim görse erkek diyor doktor dün kıza benzettim hatta kız diyelim dedi bugün test sonucu için aradım yarın tekrar bakcaz sana dedi 🙈 bı problemmi var dedim emin olamadım dedi 😅 sizce bu erkek mi
Bir tık daha net var mı? Erkek gibi sanki anlayamadım 😅

3 çizgi var gibi kız sanki 😂

Daha neti yok şöyle doktor kesinlikle 3 çizgi dedi 3 çizgi kız çıkıntı erkek demişti birkaç farklı pozisyonda kız gördüm dedi hatta biz buna kız diyelim dedi bugün de çıkıntı var dek istedi herhalde ben de Emin olamadım o yüzden size de göstermek istedim 😅
Bir tık daha net var mı? Erkek gibi sanki anlayamadım 😅

3 çizgi var gibi kız sanki 😂

😅😅😅

Kız gibi canım hayırlısı olsun 🤭

Daha neti yok şöyle doktor kesinlikle 3 çizgi dedi 3 çizgi kız çıkıntı erkek demişti birkaç farklı pozisyonda kız gördüm dedi hatta biz buna kız diyelim dedi bugün de çıkıntı var dek istedi herhalde ben de Emin olamadım o yüzden size de göstermek istedim 😅

😅😅😅
Çıkıntı gibi bir şey varya ben onu anlayamadım direkt gözüm oraya çarptı 😅 iyi yapmışsın daha profesyonel olanlar cevaplar görsünler de. Burda da biri varmış ona atsana bi yorumlasın ya ben de merak ettim

3 ÇİZGİ OLUNCA KIZ DİYORLAR AMA BİLEMEDİM

Merhabalar 🌸
Tekrardan burada olmak eskileri yad ettirdi güzel hissettirdi 2013 şubat annelerinden biri olarak 😊 hep okudum ama artık yazmak istedim bende. 12 yaşında bir kızım var şimdi ikinciye hamileyim. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻 geçen hafta fetal dna testi vermiştim. Sonucum dün çıktı. Çok şükür sonuçlarım temiz. Bebeğim erkek 🥹🩵 beni de listeye ekler misiniz.
Yaşım 37
2.çocuğum, SAT 29.12
Kese 4+2, kalp atışı 6+3
Cinsiyeti Erkek🩵 Tahmini doğum tarihi 5 Ekim
Lioo Lioo etiket yapmayı unutmuşum 🙈 bunlar da benim bilgilerim, listeye eklenmek isterim 🌸

Instagram da bi Kac cinsiyet tahmin sayfalari war oralar güvenilirmi yazan ve Tutan oldumu
Ya hiç para yedirme onlara direkt chatgpt’ye sor onun yaptığından farklı bir şey yapmıyorlar. Ramzi, nub teorisine göre falan bakıyor chatgpt de aynısını yapıyor başka yolu yok zaten. Hatta paşam diyor ki ramzi mi nub mu ikisinden birini seç. Chatgpt neye istersen bakıyor para vermeyin onlara

Ya hiç para yedirme onlara direkt chatgpt’ye sor onun yaptığından farklı bir şey yapmıyorlar. Ramzi, nub teorisine göre falan bakıyor chatgpt de aynısını yapıyor başka yolu yok zaten. Hatta paşam diyor ki ramzi mi nub mu ikisinden birini seç. Chatgpt neye istersen bakıyor para vermeyin onlara
Ücretsiz sayfalar da var ben onlara sordum.

LadyNurr LadyNurr yaş sat kese ve kalp atışı kaçıncı haftada gördün cinsiyet belli oldumu. Tahmini doğum tarihi ne zamn

Kızlar bugün doktora gittim tam 11 haftalığım ters rahimliyim idrara çok sıkışık değildim bebek zor göründü net göremedim doktorda zor görebildi ikili tarama için 10 gün sonra çağırdı büyük ihtimalle alttan muayene olur benim gibi ters rahimli olanlar ikili tarama için nasıl muayane oldunuz 🥰🌸

Back
X