Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
Sağlıkla ilerlesin insallah. Çok erken bir dönem. İlerleyen zamanlarda keseyi de kalp atısını da görür duyarsınız.
İnşallah canım. Ama biraz farklı şeyler yaşıyorum diğer hamileliklerime göre. 2 gündür karnım ağrıyor. Bel ağrım hiç geçmiyor. Ve bazen çok sık idrara çıkıyorum. Sanki rahat değilim.

Ya arkadaşlar
5 yaşında kızım var onu kucağıma aldım almıyordum öğrendiğimden beri
Bir ağrıyor karnım anlatamam
Bişey olmamıştır dimi

Ya arkadaşlar
5 yaşında kızım var onu kucağıma aldım almıyordum öğrendiğimden beri
Bir ağrıyor karnım anlatamam
Bişey olmamıştır dimi
Olmamıştır inşallah ama bugün hemşireler bana ağır kaldırma çok dikkat et yediğin her şey pişmiş olsun köpeğini bile gezdirmek yok eşin gezdirsin dediler. Dikkat edin kızlar yine de. Evet bu dünyada yiyecek ekmeği varsa doğar bir şekilde ama temkinli olalım

Lioo canım benide yazarmısın listeye
Yaşım:29 / sat: 24.11.2024
3 cocuk olcak Rabbimin iznile
Keseyi 5+2 haftada gördum
Kalbini 7 haftada duydum şukur
Tahmini doğum 30.09.2025

Bugün iki yerde beta bakıldı 228 ve 298 haftaya salı da ben gideceğim kese için allahın izniyle inşallah görürüz
Benimde ilki 83 ikinci 256 bugün tekrar vereceğim 500 küsür olmuştur bugünden sonra bir daha beta vermeyeyim diyorum siz vericek misiniz sürekli inşallah haftaya sağlıkla görürüz

Her hamilelik farklıdır ama ben de 2kez gecirdim bazi belirtileeim farkliydi. Şu an da farklı 3. nasipse yarın netlesecek.

Canım anneler, hangi topikti hatırlamıyorum ama biri böyle bir liste paylaşmıştı galeride farkettim az önce. Çoğu şeyi biliyoruz ama fikir olması açısından paylaşayım dedim.

Eklentiler

• IMG_7443.jpeg
    235,5 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba iyi günler 6+2 haftalık hamileyim doktora gittim kese olduğunu bebeğin ve kalp atışının olmadığını söyledi haftaya çarşamba çağırdı bu normalmi bebek oluşmaması ve geçen hafta kese dışı kanamam oldu 1 gün sürdü durdu bugün kontrole gittiğimde kanın temızlendiğini söyledi ama bebek oluşmamış ve kalp atışını duyamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…