- 25 Şubat 2020
- 2.709
- 3.385
- 83
İnşallah canım. Ama biraz farklı şeyler yaşıyorum diğer hamileliklerime göre. 2 gündür karnım ağrıyor. Bel ağrım hiç geçmiyor. Ve bazen çok sık idrara çıkıyorum. Sanki rahat değilim.Sağlıkla ilerlesin insallah. Çok erken bir dönem. İlerleyen zamanlarda keseyi de kalp atısını da görür duyarsınız.
Kaç şubatPozitif dedi alttan baktı. Ama daha erken içinde birşey göremiyorum dedi. 4 şubata randevu verdi.
Pardon. Aklım başımda değil gibi. Şubat değil mart. 04.03Kaç şubat
4 mart da randevu verdiKaç şubat
Anladıım o zaman a kadar beklemre zor4 mart da randevu verdi
Malesef hayırlısı olsun. Ramazana kaldı randevuAnladıım o zaman a kadar beklemre zor
her şey güzel ilerleyecek inşallah öyle düşünPozitif dedi alttan baktı. Ama daha erken içinde birşey göremiyorum dedi. 4 şubata randevu verdi.
Bugün iki yerde beta bakıldı 228 ve 298 haftaya salı da ben gideceğim kese için allahın izniyle inşallah görürüzBen de pazartesi günü gideceğim bugün beta değeriniz kaç acaba
Yaaaaaa hayırlı olsunnnn ne güzel hisKızlar Rabbime binlerce şukurler olsunBebeğimin kalbini duydum Allahım sen ne buyuksun Rabbim hepimizin evlatlarini korusun sağlıcakla doğurmayi nasip etsin inşallah
Olmamıştır inşallah ama bugün hemşireler bana ağır kaldırma çok dikkat et yediğin her şey pişmiş olsun köpeğini bile gezdirmek yok eşin gezdirsin dediler. Dikkat edin kızlar yine de. Evet bu dünyada yiyecek ekmeği varsa doğar bir şekilde ama temkinli olalımYa arkadaşlar
5 yaşında kızım var onu kucağıma aldım almıyordum öğrendiğimden beri
Bir ağrıyor karnım anlatamam
Bişey olmamıştır dimi
Kac haftalikken duydun kuzum maşallahKızlar Rabbime binlerce şukurler olsunBebeğimin kalbini duydum Allahım sen ne buyuksun Rabbim hepimizin evlatlarini korusun sağlıcakla doğurmayi nasip etsin inşallah
Benimde ilki 83 ikinci 256 bugün tekrar vereceğim 500 küsür olmuştur bugünden sonra bir daha beta vermeyeyim diyorum siz vericek misiniz sürekli inşallah haftaya sağlıkla görürüzBugün iki yerde beta bakıldı 228 ve 298 haftaya salı da ben gideceğim kese için allahın izniyle inşallah görürüz
Ben kalp atışından sonra söyleyeceğim 6-7. HaftadaO kadar bekleyemem galiba :)
Endişelenme yerleşme ağrısı da oluyormuş. Kanaman olmadığı sürece korkmaYa arkadaşlar
5 yaşında kızım var onu kucağıma aldım almıyordum öğrendiğimden beri
Bir ağrıyor karnım anlatamam
Bişey olmamıştır dimi
Her hamilelik farklıdır ama ben de 2kez gecirdim bazi belirtileeim farkliydi. Şu an da farklı 3. nasipse yarın netlesecek.İnşallah canım. Ama biraz farklı şeyler yaşıyorum diğer hamileliklerime göre. 2 gündür karnım ağrıyor. Bel ağrım hiç geçmiyor. Ve bazen çok sık idrara çıkıyorum. Sanki rahat değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?