Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
İğneyi neden yazdı? Düşük mü çıktı progesteron değeri
Hayır canım kahverengi lekem kesilmedi bir haftayı geçti birde kese etrafında minik bir kanama var ama yolk sac oluşmuş iğneyle kontrol altına alırız dedi yeni bi kanama değil onuda atıyor olabilirsin dedi kuzum

Hayır canım kahverengi lekem kesilmedi bir haftayı geçti birde kese etrafında minik bir kanama var ama yolk sac oluşmuş iğneyle kontrol altına alırız dedi yeni bi kanama değil onuda atıyor olabilirsin dedi kuzum
Kese şekli düzgün bir öncekine göre büyümüş açıkçası sağlıksız olcagini düşünmüyorum dedi sat göre 6+4 um ama ultrasona göre ( özel ) 5+4 çıktı bunlara takılma daha çok erken dedi bir hafta sonra gel duyarız dedi

Kızlar benim gibi çalışan hamişler var mı grupta nasıl gidiyor çalışırken ben öğretmenim sürekli ayaktayım nöbetimiz oluyor korkuyorum zararı olur mu diye

Kızlar benim gibi çalışan hamişler var mı grupta nasıl gidiyor çalışırken ben öğretmenim sürekli ayaktayım nöbetimiz oluyor korkuyorum zararı olur mu diye
Ben varım. Aynı korkuları yaşıyorum ve düşük riskim de var. Allah yardımcımız olsun. Yapabileceğimiz bir şey var mı acaba

Ben varım. Aynı korkuları yaşıyorum ve düşük riskim de var. Allah yardımcımız olsun. Yapabileceğimiz bir şey var mı

Ben varım. Aynı korkuları yaşıyorum ve düşük riskim de var. Allah yardımcımız olsun. Yapabileceğimiz bir şey var mı acaba
Sizin düşük tehlikeniz varsa eğer doktorlar bunun için rapor veriyor sanırım bir doktora sorun çok gemiş olsun dikkat edin kendinize umarım bir şey olmaz bebeklerimize hem çalışıp hem bu süreci yaşamak zormuş

Kızlar ben de haftaya salı günü keseyi görmeye gideceğim bugün çok şükür tüm değerlerim güzel çıktı. Binlerce kez şükürler olsun. Annesinin yavrusu büyüsün de göreyim bi
Ben de pazartesi günü gideceğim bugün beta değeriniz kaç acaba

ben de kese için yarın gideceğim ama bende bugün yine hafif ağrı ve iğne batması hissi başladı. ayaklarım çok üşüdü,ondan mıdır acaba? sağlıkla bir görsem de kafamdaki sesleri susturabilsem artık

Aynen korkuyla çalışıyorum. Ne demem gerekiyor ki rapor için ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…