- 5 Şubat 2025
- 32
- 33
- 3
- 36
Şimdilik eşim ve minik kesemle aramızdaki ilk sırrımız oluştu:) ama cidden daha 6 hafta nasıl beklerim söylemeden çok zor:) gerçi 3. Ayın bitişinde sonra bayram geliyor. Belki herkese bayramda açıklarım. O da böyle güzel olur bayram havası diye düşündümBende sizin yerinizde olsam söylemem benimde bir kimyasalım var ama o zaman ailelere söylememiştik iyiki söylemedik yoksa bu sefer ailelerde çok üzülürdu
Canim Hamilelikteki beslenme listesini bulabildinmiHayırlı olsun acaba mı diyordunuz diye hatırlıyorum sanırım kesinleşiyor yavaş yavaş
Bu arada hayatımda gördüğüm en temiz idrar testleri
Çoook teşekkür ederimEvet o yüzden bi tık geç söylenmesi daha iyi. Ama benim 2 gebeliğimde de aşırı bulantım oluyordu hep yatıyordum o yüzden söylemesemde anlarlardıinşallah bunda olmazz
Evet son cümle işte. Olsun yine olur, üzülme bi tanr oldıysa demekki olacak böyle boş laflar. İnşallah sağlıkla ilerlerde hayırla alırsın kucağına
Ben bunları yaşadıktan sonra ohooo bi duydum ki, biri geliyo aaaaa bende de olmuştu, öteki geliyo aaaa ablamda olmuştu falancada olmuştu…. Meğer bi çok kişi yaşıyomuş ama söylemiyolarmış. Arkadaş söylesenize bilelim biz deAy bende hiç bilmiyordum hep burdan öğrendim bu tür şeyleri
İnşallah inşallah. İnsanın çocuğu ile imtihan olması gerçekten çok çok zorÇoook teşekkür ederimumarım kimse böyle olumsuzlukları yaşamaz burada hepimiz birbirimize güzel haberleri veririz
Ailelere yakinsaniz anlarlar bir şekilde biz çok uzağız her iki tarafa daEvet o yüzden bi tık geç söylenmesi daha iyi. Ama benim 2 gebeliğimde de aşırı bulantım oluyordu hep yatıyordum o yüzden söylemesemde anlarlardıinşallah bunda olmazz
Evet son cümle işte. Olsun yine olur, üzülme bi tanr oldıysa demekki olacak böyle boş laflar. İnşallah sağlıkla ilerlerde hayırla alırsın kucağına
Bence bayramda söyleyin daha güzel olur bizde bayramda söylemeyi düşünüyoruzŞimdilik eşim ve minik kesemle aramızdaki ilk sırrımız oluştu:) ama cidden daha 6 hafta nasıl beklerim söylemeden çok zor:) gerçi 3. Ayın bitişinde sonra bayram geliyor. Belki herkese bayramda açıklarım. O da böyle güzel olur bayram havası diye düşündüm
Hmm evet o zaman anlamaz sizinkilerAilelere yakinsaniz anlarlar bir şekilde biz çok uzağız her iki tarafa da
Aynen kimse söyleyemiyor bu tür şeyleri bir ortamda anlatsalar bilirdikBen bunları yaşadıktan sonra ohooo bi duydum ki, biri geliyo aaaaa bende de olmuştu, öteki geliyo aaaa ablamda olmuştu falancada olmuştu…. Meğer bi çok kişi yaşıyomuş ama söylemiyolarmış. Arkadaş söylesenize bilelim biz de
Ben de genelde öyle göbeğimin çapı büyük az başka yerlere kaydığım da oluyo.evet morarsa Bile yakın yerlere yapıyorum diğer yerler acıyor birde göbeğin üç parmak alt sağ ya da alt sola yapıyorum siz nereye yapıyorsunuz
yok canım cinsellik değil de içeri boşalma yasak diye biliyorum hamilelik süresinceHer hamilelik farklıdır zaten doktor bi sorun görürse uyarır. 2hamilelik gecirdim ilk aylardan son aylara kadar devammHiç bir sıkıntı yaşamadım. Daha doğumu kolaylaştırdığını duymuştum(ne kadar doğru bilmiyorum) Ben ilk dogumumu çok kolay yapacaktım ebe öyle demişti 6cm açılmam vardı sancımda öyle bağırtacak kadar degildi ama aniden sezaryana alındım bebeme kordon dolandığı ve kakasını içime yaptığı için. Sorun yaşamamak icin cok daha dikkatli olunabilir elbet ama bi zararını görmedim hiç
Bulamadımmm hala şuan sağlık ocağındagım kayıt yaptırıyorum :) bu doktor beni diyetisyene yönlendircek ondan da liste isticem atarımCanim Hamilelikteki beslenme listesini bulabildinmi
Allah büyük canım hiç belli olmaz sen moralini bozmaKese biraz rahime yakınmış belki düşüşle sonuçlanabilir dedi kan falan vercem bekliyorum işte kızlar pek iç açıcı konuşmadı ama kötü olacak diye bişey yok dedi
3 kişi olduk :))benim de 11 ocak
Amenna elden bişe gelmez duadan başkaAllah büyük canım hiç belli olmaz sen moralini bozma
3 kişi olduk :))
Gittim keseyi gördük perşembe kalp atışı inşallahDoktora gitmiş miydin
Hayırlı olsun canım maşallahGittim keseyi gördük perşembe kalp atışı inşallah
Neden diyetisyene gidiyosun canimBulamadımmm hala şuan sağlık ocağındagım kayıt yaptırıyorum :) bu doktor beni diyetisyene yönlendircek ondan da liste isticem atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?