Hayırlı olsuuuuuunKızlar tekrar selaamm ilk beta 243 çıkmıştı 6 gün sonra yani dün kan verdim 4817 çıkmış yarın akşam da doktordan randevu aldım sat 6 ocak ayyy çok heyecanlı bi bekleyiş buu doktora gitmeden inanasım da gelmiyor halbuki ikinci olacak Allahın izniyle inşallah varmı benim gibi inanamayannAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah
Bekliyoruz sıra bakalım hakkımızda hayırlısıDualarım buradaki herkesle kimsenin canı yanmasın üzülmesin herkes sağlıklı şekilde kucağına alsın
Evet ama bugün iğne de yazdiProgestanı fitil olarak mı kullanıyorsun
Doktora gitmiş miydinİki gündür kesilmişti bugün yine kahve lekelenmem var
Kalp atışını beklemek en mantıklısı sanırımBen daha söylemedim canım
Gittin mi canım ne desi doktorHanımlar fün geceden beri karnım ağrıyor kadın doktoruna geldim beni alacaklar bekliyorum şimdi. İnşallah hakkımda hayırlı şeyler olur.
Ay inşallah güzel haberler alırısnKızlar şimdi doktora gidiyorum ama dünden beri hafif hafif kanamam var ped koydum ve korkuyorum dua edin nolur
Geçmiş olsun cnmEvet ama bugün iğne de yazdi
Ben ilk üç ay geçsin öyle söyleyeceğimBende daha söylemedim ya kese görünsün kalp atışı duyulsun öyle söyleyeceğim yaklaşık 2 3 hafta sonra
İnşAllahhhh vallahi sıra gelmek üzere ama dua ede ede bekliyorum inşAllah güzel haberler alırım yaaa herkesin bu süreci çok iyi geçer inşAllahhhhKalp atışını beklemek en mantıklısı sanırım
Gittin mi canım ne desi doktor
Ay inşallah güzel haberler alırısn
Evet ama ben biraz daha geç söyleyecegim 12.haftada söylerimKalp atışını beklemek en mantıklısı sanırım
Gittin mi canım ne desi doktor
Ay inşallah güzel haberler alırısn
O kadar bekleyemem galiba :)Evet ama ben biraz daha geç söyleyecegim 12.haftada söylerim
O kadar bekleyemem galiba :)
Ben o hatayı daha önce yapmıştım. Testte pozitifi görünce herkese söylemiştim. Sonra kese görğndü bebek oluşmadıAilelerine keseyi görmeden söylediniz mi kızlar
Bizimki de tam tersi aslında. Bana kalsa doğunca haberleri olsun sjsjsj ama eşim şimdi bile söylemek istiyorBana kalsa kalp sesini duyunca ailelere söylemek ama eşim istemiyor
İlk 2 si öyle olunca haklısınız bence de 3 ay bekleyin. Çünkü sonra çevrenin söylemide can sıkıcı oluyorBen o hatayı daha önce yapmıştım. Testte pozitifi görünce herkese söylemiştim. Sonra kese görğndü bebek oluşmadı( 2. De de yine pozitif gördüm, akıllanmadan söyledim yine bu sefer de betam düzgün artmadı kimyasal gebelik oldu. Bu sefer ilk 3 ay düşük riski azalana kadar ağzımı açıp tek kelime etmem
Bizimki de tam tersi aslında. Bana kalsa doğunca haberleri olsun sjsjsj ama eşim şimdi bile söylemek istiyor
İğneyi neden yazdı? Düşük mü çıktı progesteron değeriEvet ama bugün iğne de yazdi
Ben ne bileyim boş gebelik kimyasal gebelik diye bişi olduğunu bile duymamıştım hiç. Test pozitifse hamilesindir yani. Hatta böyle iş yerinden kızlar hamile olduklarını söylediklerinde 3 aylık falan oluyolardı ben de içimden söyleniyodum nazar değmesin diye mi söylemiyolar çok saçma diyeİlk 2 si öyle olunca haklısınız bence de 3 ay bekleyin. Çünkü sonra çevrenin söylemide can sıkıcı oluyor
Bende sizin yerinizde olsam söylemem benimde bir kimyasalım var ama o zaman ailelere söylememiştik iyiki söylemedik yoksa bu sefer ailelerde çok üzülürduBen o hatayı daha önce yapmıştım. Testte pozitifi görünce herkese söylemiştim. Sonra kese görğndü bebek oluşmadı( 2. De de yine pozitif gördüm, akıllanmadan söyledim yine bu sefer de betam düzgün artmadı kimyasal gebelik oldu. Bu sefer ilk 3 ay düşük riski azalana kadar ağzımı açıp tek kelime etmem
Ay bende hiç bilmiyordum hep burdan öğrendim bu tür şeyleriBen ne bileyim boş gebelik kimyasal gebelik diye bişi olduğunu bile duymamıştım hiç. Test pozitifse hamilesindir yani. Hatta böyle iş yerinden kızlar hamile olduklarını söylediklerinde 3 aylık falan oluyolardı ben de içimden söyleniyodum nazar değmesin diye mi söylemiyolar çok saçma diyemeğer bi bildikleri varmış ama beni daha yıpratan şey sürekli herkesin bir teselli moduna girmesi oluyodu.
Evet o yüzden bi tık geç söylenmesi daha iyi. Ama benim 2 gebeliğimde de aşırı bulantım oluyordu hep yatıyordum o yüzden söylemesemde anlarlardıAy sizde tam tersi Aslında mantıklı olan ilk üç ay geçtikten sonra çünkü düşük riski falan oluyor sonra aileler çok üzülüyor
Evet son cümle işte. Olsun yine olur, üzülme bi tanr oldıysa demekki olacak böyle boş laflar. İnşallah sağlıkla ilerlerde hayırla alırsın kucağınaBen ne bileyim boş gebelik kimyasal gebelik diye bişi olduğunu bile duymamıştım hiç. Test pozitifse hamilesindir yani. Hatta böyle iş yerinden kızlar hamile olduklarını söylediklerinde 3 aylık falan oluyolardı ben de içimden söyleniyodum nazar değmesin diye mi söylemiyolar çok saçma diyemeğer bi bildikleri varmış ama beni daha yıpratan şey sürekli herkesin bir teselli moduna girmesi oluyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?